Ingin Membeli atau Menjual Kayu Terpakai.
Noorliza 4 @ LS Fast Track Enterprise - Mon 20/May/2013 10:38am [Last Comment]
asskm kepada semua kami adalah sebuah syarikat yang membeli kayu terpakai dan menjual kayu terpakai seperti chengal,balau,meranti,mersawa dan banyak lagi dengan pelbagai size dan harga yang berpatutan...........jika anda ingin membeli atau menjual kayu sila menghubungi kami di 0162679444/0192557134.......kami ada kedai di semenyih.....

Niche: Kontraktor Balak Dan Kayu
     
  1. Farid Ramli - Wed 24/Jul/2013, 5:28pm
    semenyih area mana ye????  
  2. Noorliza 4 - Sat 3/Aug/2013, 11:15am
    kami dekat.....jalan sungai lalang,....selepas pam minyak teguh..kalau ada pertanyaan sila hubungi saya di 0162679444  
  3. Noorliza 4 - Tue 20/Aug/2013, 10:34am
    saya nak driver bawa lori yang berdisiplin dan mempunyai lesen gdl dan juga pengetahuan jalan di seluruh area kajang,bangi .nilai dan selainnya...sila hubungi saya di talian 0162679444...gaji yang lumayan....urgent..  
  4. Liong Kh - Sun 3/Nov/2013, 1:27pm
    Saya berminat untuk beli kayu terpakai dan zink terpakai. Sila hubungi saya segera: 017-6988038 (Liong)  
  5. Aboy 10 - Wed 23/Apr/2014, 10:46pm
    Saya ada sebiji rumah kampung untuk dijual
    Kayu2 nya masih elok lagi dan berkualiti
    Kayu gred A
    Lokasi area beranang
    (buka sendiri)
    Jika berminat call 0136603837 (azrai)  
  6. Muzammil 8 - Mon 18/Aug/2014, 3:14pm
    saya ada pergola kayu yang sudah tidak mahu digunakan. saya sudah letak diluar rumah. kalau nak boleh ambik. masih elok.  
  7. Syed 233 - Fri 10/Oct/2014, 10:22am
    encik muzammil 8, kayu masih ada lagi? Saya sedang cuba2 diy kerja2 betukang ni.  
  8. Mr Apek - Sun 30/Nov/2014, 5:39pm
    Saya ada kayu terpakai masih elok lagi.. area di puchong.. sila call saya segera..  
  9. Mohd Amin Bin Johari - Mon 1/Dec/2014, 9:21pm
    Saya ada kayu cengal umur lebih seratus tahun di rumah kampong bharu yg bakal di robohkan minggu depan.Jika minat nak beli hubungi saya. siapa tawarkan harga yg tinggi akan dapat. no whatsapp 0123820782,nak tengok gambar sila ke sesawang http://bagus-skali.blogspot.com/2014/11/collector-item-that-carved-history.html  
  10. Mohdnaim 8 - Mon 1/Dec/2014, 11:00pm
    Assalamualaikum.. jika mahu kayu baru boleh hubungi saya.. mohdnaimawalludin@gmail.com  
  11. Zabidi Abd Lateh - Tue 2/Dec/2014, 10:43pm
    Assalam mr apek, saya berminat kayu terpakai, blh bg no fon kat saya? - Zabidi, Shah Alam. 013 2917012  
  12. Azril 39 - Sun 4/Jan/2015, 4:05am
    Saya ada sebiji rumah kampung untuk dijual
    Kayu2 nya masih elok lagi dan berkualiti
    Kayu gred A
    Lokasi area bayan lepas Pulau Pinang
    (buka sendiri)
    Jika berminat call saya Azril 0125374620  
  13. Nik Abdullah - Mon 23/Feb/2015, 10:56am
    Pallet terpakai untuk di jual 90% macam baru.
    pallet tersebut daripada kilang simen besaiz 39?47
    harga RM8 satu Pallet.
    jika berminat hubungi 0192070399 atau boleh datang ke Stor kami di hulu langat selangor.  
  14. Nor Faezah 10 - Mon 20/Apr/2015, 10:19pm
    Saya ada sebuah rumah kg yg nk di robohkn..ada stgh kayu dn zink yg msih elok utk djual.hga bg la munasabah...email sy jika berminat...faezahfieza.ff37@gmail.com  
  15. Hamdanharun - Fri 24/Jul/2015, 3:40pm
    saya ada banyak kayu pallet and boxes yang terpakai dan terbiar..pada sape2 yg berminat, ble email ke saya terus..hamdanharun@hotmail.com,
    FOC...  
  16. Sophia 8 - Thu 13/Aug/2015, 4:36pm
    kandang kambing dan reban ayam untuk dijual...hubungi sy 0126341918  
  17. Mohd Fareez Bin Azizan - Tue 18/Aug/2015, 11:48am
    SAYA NK JUAL PELLET TERPAKAI DGN HARGA YG TERBAIK

    3X4 ??????
    2SETENGAH X4 KAKI PANJANG

    CALL LAH DENGAN HARGA YG TERBAIK
    SY AREA KLANG SELANGOR


    call; 012-6393225  
  18. Fadzley Mgt - Wed 26/Aug/2015, 11:51am
    Assalamu'alaikum.

    Kami dari MANAN GLOBAL TRADING [NS0096249-U], sebuah Syarikat yg menjalankan perniagaan menjual Kayu & Bahan Binaan Terpakai beroperasi di Kampung Serting Tengah, Batu Kikir, Negeri Sembilan.

    Kami bersedia membeli rumah-rumah, bangunan-bangunan ataupun kuarters lama yg hendak dirobohkan dgn harga yg berpatutan di sekitar Negeri Sembilan, Pahang, Melaka, Johor & Selangor.

    Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami :

    017-6413693 [Puan Rohani]
    013-3002864 [Encik Afiq]
    012-2698945 [Encik Fadzley]

    Atau boleh hadir terus ke Ofis kami yg terletak di Kampung Serting Tengah, Jalan Kuala Pilah - Simpang Pertang, Negeri Sembilan.

    Terima Kasih.  
  19. Wood Woods Enterprise 2 - Thu 3/Sep/2015, 3:40pm
    Assalamu'alaikum.

    Kami dari Wood Woods Enterprise [JM0733640-H], sebuah Syarikat yg menjalankan perniagaan menjual Kayu Terpakai beroperasi di Kampung Sentosa Cahaya Baru, Johor.

    Kami bersedia membeli rumah-rumah, bangunan-bangunan ataupun kuarters lama yg hendak dirobohkan dgn harga yg berpatutan di sekitar Negeri Sembilan, Pahang, Melaka, Johor & Selangor.

    Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami :
    (Whatsapp/call/sms)
    Puan Mira 0137078525
    Puan Maya 0127114500
    En. Norhidayat 0177118740

    Terima Kasih  
  20. Mizaham 2 - Thu 19/Nov/2015, 3:52am
    y mempunyai zink b  
  21. Amni 15 - Mon 22/Feb/2016, 1:47pm
    Salam,

    kalau ada yang berminat nak beli kayu terpakai (sebab dah habis buat renovation rumah), bole hubungi saya di 012 3860468.
    Terima kasih  
  22. Nur Atiqah 70 - Sat 28/May/2016, 8:18am
    Saya mahu membeli pallet yg telah terpakai bagi tilam single saiz..

    saya tinggal di masai johor..

    boleh hubungi saya di 013-296 8773.  
  23. Muhalimdya - Sat 16/Jul/2016, 4:10am
    saya ada menjual kayu zink terpakai.yg baik2(kayu dri robohkn masjid sri medan,bt pahat)
    boley hyubungi saya 0199738901  
  24. Some1o1 - Sat 16/Jul/2016, 8:47am
    Salam .. saya ade kayu2 dan tingkap aluminium 3 panel dan pintu biasa 3 biji asal rumah untuk dijual. Baru lepas renovation rumah di Saujana Utama 2 sg buloh. Kalau berminat sila hubungi 0122533789 .  
  25. Tia Mamid - Fri 23/Sep/2016, 2:00pm
    KALAU PALLET TERPAKAI HARGA BRAPA ??/  
  26. Wan 1816 - Thu 27/Oct/2016, 12:20am
    Salam.sy ada sebuah rumah Kayu yg nak drobohkan.kayu, tingkap,pintu,grill,kabinet dapur masih elok.buka sendiri.sekiranya berminat boleh call n bincang. Lokasi di temerloh Pahang.segera. call/SMS/was up Wan 0173721477.  
  27. Ezo - Wed 25/Jan/2017, 10:54am
    salam semua, saya mencari pallet terpakai area selangor untuk projek amal , sapa2 yg ada jual dengan hrga murah minta tolg contact saya segera di 011-32504226  
  28. Azmi Khadi - Fri 27/Jan/2017, 6:17am
    saya ada menjual pallet terpakai saiz 2x4.saiz pallet ini kebiasaannya untuk penghantaran ubat atau dressing.hubungi saya kalau berminat di 0183544510{selangor-klang}  
  29. Lynda 66 - Wed 14/Jun/2017, 11:44pm
    Salam,

    Sesiapa berminat membeli kayu terpakai
    (Kayu renovation rumah) area puncak alam, sila hubungi 0123695723  
  30. Ssdeen - Wed 26/Jul/2017, 2:54pm
    kami kerab punyai lebihan pallet kayu terpakai..berminat utk membeli dgn harga murah whats up saya 0196925489 En Din ( Shah Alam )  
  31. Ros 52 - Wed 9/Aug/2017, 7:53am
    Saya ada kayu terpakai T dan beam. Jika berminat boleh contact yunus 018 2111909  
  32. Khairudin 2 - Wed 9/Aug/2017, 12:54pm
    Palet kayu terpakai utk di jual, saiz 1100 x 1000, call 0162065819che din, lokasi kepong  
  33. Muhammad Nazdmi Bin Mazlan - Tue 22/Aug/2017, 1:50am
    salam. saya ada 3 batang pokok cengal yang berusia lebih 20 tahun untuk dijual
    berminat boleh hubungi 01117838620
    (TEBANG SENDIRI)  
  34. Nor Faezah 10 - Wed 13/Sep/2017, 12:23pm
    Saya ada sebuah rumah kg yg nk di robohkn..ada stgh kayu dn zink yg msih elok utk djual.hga bg la munasabah...WASAP sy jika berminat...012-9336103 area Kapar, Klang, Selangor.  
  35. Jib 4 - Tue 24/Oct/2017, 5:35pm
    Saya ade kayu binaan terpakai dan beberapa keping brc bs dgn harga lump sum di saujana utama sungai buloh. Boleh call saya jib. 0136152277.  
  36. Nizam 818 - Thu 9/Nov/2017, 2:57pm
    Kayu dan zink terpakai untuk dijual. Buka sendiri dari rumah. Lokasi Kg Jawa, Bt 18, Hulu Langat. Whatsapp 01132140701 - Nizam (Whatsapp SAHAJA))  
  37. Sharul 65 - Wed 20/Dec/2017, 8:10pm
    Saya ada menjual pallet terpakai dalam pelbagai saiz dengan harga yang sangat berpatutan/murah..area klang :

    1) pallet kayu biasa
    2) pallet kayu (PINE / EURO)
    3) pallet plywood
    4 )pallet plastic

    Berminat sila email ke menarajitu@yahoo.com atau wassup ke 018-6625780  
  38. Sr Ahmad Nor Azlie - Tue 6/Feb/2018, 9:53pm
    saya mencari beberapa keping daun tingkap kayu rumah melayu lama, keutamaan pada tingkap bersaiz tinggi (dari lantai hampir hingga aras siling), tingkap yg ada bilah kayu boleh aras juga berminat, tolong hubungi saya secepat mungkin nak beli utk rumah baru saya di selangor 0192708068  
  39. Mus 168 - Sun 11/Mar/2018, 6:07pm
    Saya memerlukan kepingan metaldeck terpakai untuk di buat hoarding di Pulau Meranti Puchong. Nyatakan jumlah kepingan, saiz dan kos penghantaran. 0133689686 Hj Mustaffa.  
  40. Wan Shahrul 2 - Mon 24/Sep/2018, 1:33pm
    Saya ada kayu palet terpakai. Di mana boleh di jual?  
Page 1   (Total 40 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Kandar Penang: Deens Maju Georgetown & Deen Jelutong Memang Power!
Trip ke Pulau Pinang mencari Nasi Kandar yang popular untuk dicuba. Apakah yang membezakan Nasi Kandar dengan Nasi Gulai biasa? Benarkah ada lebih 100 Restoran Nasi Kandar di Penang? Ikuti explorasi kami di Pulau Pinang mencari jawapannya :-)
Umrah Ku 2019 ..dan Empat Hari di Kota Madinah
Setelah 6 hari di Kota Mekah, kami bertolak ke Kota Madinah. Tidak sabar rasanya untuk melihat Masjid Nabawi dan menghayati liku-liku perjuangan Baginda Rasul. Keesokannya, kami ke Masjid Quba dan ke Bukit Uhud untuk melihat perkuburan Para Syuhada. Setelah 4 hari di Madinah, tibalah masa untuk pulang ke Tanahair. Terasa sangat sebak dan rindu untuk kembali semula Bumi Ambia ini.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)