Ingin Bussiness Sambilan
Nurul Nadia 15 - Wed 30/Jan/2013 10:50am [Last Comment]
Salam dan salam sejahtera..

Saya bekerja sebagai kerani di syarikat swasta dan ingin memulakan perniagaan online secara sambilan untuk mencari rezeki tambahan..

Ada sesiapa yang ingin memberikan cadangan terbaik untuk saya mulakan perniagaan tanpa perlu meninggalkan pekerjaan sedia ada? Saya prefer pekerjaan secara online untuk memudahkan saya menguruskan pekerjaan sekarang tanpa perlu berbagi masa.

Sila emailkan maklumat LENGKAP perniagaan yang anda tawarkan ke chipz_deeya@yahoo.com/chegudeeya@yahoo.com

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Kompas Wang - Wed 30/Jan/2013, 10:53am
perniagaan online..bermula/berguru dgn betul..
cb search ni
www.kitaboleh.com

tq  
2. Aiennassir - Wed 30/Jan/2013, 11:10am
modal sikit untung seganda atau lebih
berminat pembelian borong baju peplum terhangat dipasaran
minimum hanya 6pcs sahaja.dengan harga yang berpatutan
jika berminat sila emel aiennassir@ymail.com  
3. Nisa 106 - Wed 30/Jan/2013, 11:12am
Boleh join saya dengan says... Says ini ialah salah satu kerja sambilan yang korang boleh buat dengan hanya mengiklankan kempen2 says di wall Facebook ataupun Twitter. Kalau ada blog boleh share juga di blog. Mana-mana pilihan yang mudah bagi anda. anda boleh memilih iklan mana yang anda rasa sesuai untuk dikongsi bersama teman-teman anda daripada pilihan tawaran kempen-kempen yang ada.

DAFTAR PERCUMA

http://bit.ly/TKLpWv  
4. Suhairi 6 - Wed 30/Jan/2013, 5:20pm
sertai saya sebagai dealer menjual emas dan perak (bukan mlm, pelaburan dsb) . keuntungan terus menjadi milik anda.. sila layari www.gcp.com.my atau sms / call saya @ 0126547291.  
5. Mohammad Nurzuan - Wed 30/Jan/2013, 5:35pm
Assalamua'laikum. Hanya berkongsi. Saya tengah menjalankan program mykad smart shopper. Dimana program ini menawarkan discount dan point pada semua pemegang mykad di malaysia. Jika ingin tahu lebih lanjut. Sila email ke saya zuanboy@yahoo.com atau hubungi saya di talian 017-6830714. Terima Kasih atas jasa baik anda semua.  
6. Azi 15 - Wed 30/Jan/2013, 10:09pm
try di www.coklatcupcake.blogspot.com  
7. Omar Bin Amir - Thu 31/Jan/2013, 9:17am
Jgn tinggalkan kerja yang dah nampak hasilnya.Bak pepatah kejar x dapat,yang dikendung keciciranya.Saya ada info yang bolih dikongsi bersama.Email saya omar_amir56@yahoo.com. tq  
8. Queishak - Thu 31/Jan/2013, 10:18am
visit zonanworld.com .
-que- 0122493491  
9. Noorlihan - Thu 31/Jan/2013, 12:19pm
please call me 013-6161220 for further info ab several way to get side income  
10. Mohd Noor Saharani - Thu 31/Jan/2013, 1:27pm
Alhamdulilah, rezeki niaga ialah 9/10. Saya adalah Pengusaha & Pemborong bahan Kecantikan & Kesihatan. Harga Borong, Modal Kecil & Untung Besar. No HP 013-5130323, Login, www,mnaglobalrich.com.my & Facebook/mna global marketing  
11. Nur Ezziyanty 2 - Thu 31/Jan/2013, 3:27pm
saya pembekal baju muslimah trendy..bole wasap sms atau call yann 0193375962
emel:ezycollection@gmail.com  
12. Suria 70 - Thu 31/Jan/2013, 8:38pm
sy ada perniagaan utk dikongsi bersama
sila email sy di saffaranggun@gmail.com  
13. Syed Haron 2 - Fri 1/Feb/2013, 12:32am
peluang perniagaan madu lebah
kami ada menbekalkan madu lebah ternak asli dan madu lebah tualang. harga yg sngt menarik dan bisnes yg sngt lumayan
jika berminat boleh hubungi kami
0137639981  
14. Stokis Catalyst - Fri 1/Feb/2013, 2:19pm
Mari jana pendapatan tambahan dengan produk kelapa dara yang sentiasa mendapat permintaan tinggi di pasaran.

VCO CATALYST
Catalyst mempunyai lebih dari 10 produk untuk pelbagai tujuan.Semuanya berkualiti dan terbaik.
Harga mampu milik.

Untuk menjadi agen,pendaftaran promosi dibuka sekarang.
MODAL MINIMUM (PROMOSI!!!)
5 vco softgel RM150

Hubungi 0193627858 (STOKIS CATALYST KL)

EMAIL : catalyst@aniseshop.com

TQ.  
15. Farah Png Ipo - Sat 2/Feb/2013, 1:55am
Dapatkan hak pPENGACTIFAN IC RKYT MALAYSIA!! nikmati discount seumur hidup jika anda sbg customer ttp kami msih melantik dealer atau agen d stp pelusuk negeri dan nikmati KOMISEN BERTERUSAN DRI STP TRANSAKSI YG BERLAKU DR PERBELANJAAN RKYT MALAYSIA!! hubungi sya 5 org lg dr kwsan utaradan kuala lumpur, penang /ipoh /kedah call 0164102381  
16. Baiti 2 - Mon 4/Feb/2013, 8:47am
Salam. Sy ada menawarkan peluang meniaga sendiri..bkn sahaja boleh menambahkan pendapatan malah boleh menikmati keistimewaan yg ada seperti melancong secara percuma, mendapat kereta sendiri, duit simpanan yg mencecah RM3000++ tuk sblan..

Jika anda banyak pertanyaan ttg pendapatan tambahan tuk ms hadapan, jgn malu2 tuk hubungi sy...

Buat temujanji dgn sy SKRG..!
Call : 012 265 4024
email : duta_baiti172@yahoo.com :)  
17. Nana Mat Zzain - Mon 4/Feb/2013, 12:27pm
Minat berniaga? Modal hy 5k! Anda boleh memiliki kedai farmasi serbaneka spt guardian/watson.kos operasi stp bulan percuma spt sewa, utiliti, reno dll.boleh buka cwgn sendiri lg semuanya percuma.Kalau xnk buka kedai anda blh jd franchaisor.stp bulan duit masuk skrg2nya 6k.
Call sy sementara kuota masih ada..

Nana 0172240958  
18. Lin 132 - Thu 7/Feb/2013, 9:58am
Seminar "The Four Weeks To Freedom"
( http://bit.ly/UBL381 )

Seminar perniagaan internet sebenar dan bukannya forex ataupun sebagainya.










________________________________
Kempen membina mininiaga : http://goo.gl/d3cVr

Teddy Bear Besar : http://bit.ly/11mws2U  
19. Nuyu 3 - Thu 7/Feb/2013, 1:40pm
Berminat nak menjual Cornflake berempah tak? Masih baru dipasaran..Insyaallah menguntungkan. berminat hubungi saya 0139146708  
20. Lieza 22 - Tue 19/Feb/2013, 3:31pm
berminat nak menjual kerepek popia nestum, popia horlicks dan popia koko...
Memang hangat di pasaran.
Harga murah dari pasaran.
1kg : RM20
500g : RM11

Keuntungan boleh diperolehi 1kg dalam RM3-RM5  
21. Qualitygoldsale - Tue 19/Feb/2013, 3:43pm
salam,
berminat mendapatkan pendapatan lumayan dgn menjual pelbagai design emas 916 dipasaran,sila lawati halaman saya di qualitygoldsale...jom ramai2 jual emas tanpa modal,catalog diberikan kpd yg betul2 berminat..  
22. Lavender 3 - Tue 19/Feb/2013, 5:23pm
berminat nk jadi agen penjualan cookies yg sedap n murah, call 0129240601  
23. Noranisa - Fri 1/Mar/2013, 11:14am
boleh buat dropship shaklee tanpa modal...sy guide awk...email ke aniesz_83@yahoo.com  
24. Nor Syukriyah - Fri 8/Mar/2013, 11:58am
salam 1 malaysia, berminat untuk tambah side income, rajin2 kn la lyari http://ll.my/syukriyah, x perlu MODAL, kerja senang, niat untuk membantu orang melayu, thanks  
25. Nurtina Rahim - Fri 8/Mar/2013, 12:19pm
Berminat nak jual rumpai laut collegen asli
sy ada membekalkan rumpai laut kering yg sgt fames skg ini...

hrga:
putih grade AA = rm18/kg
purple grade AAA = rm20/kg

tdk termasuk pos..
kepada sesiapa yg berminat blh email sy ctihani@yahoo.com

makin byk order hrga blh turun lg.  

Page 1   (Total 25 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..