Ingin Berniaga Online & Offline
Masterase - Tue 2/Dec/2014 1:40pm [Last Comment]
Assalam ,

Saya ingin berniaga tp masih buntu tidak tahu apa yang ingin dibuat @ jual apa. Mohon pandangan tuan/puan. Jika sesiapa ada menawarkan dropship pun dialu-alukan. yang penting jujur.

Terima kasih.

emel : masterase7@gmail.com

Niche: Ingin Berniaga
     
  1. Qarisma Anggun 3 - Tue 2/Dec/2014, 1:47pm
    Assalam...mungkin boleh cuba produk penjagaan wajah Charms.

    Search: facebook.com --> Charms Malaysia- Stokis Johor Bahru
    Whatsapp/ Telegram: 017-2980683

    Blog: qarismaventures.blogspot.com  
  2. Shahriza 3 - Tue 2/Dec/2014, 2:23pm
    berminat x nak jadi dropship produk Qaseh Gold pemakanan sunnah..if berminat boleh emel ke shahriza06@yahoo.com.mt. Tq  
  3. Riemacbp - Tue 2/Dec/2014, 3:25pm
    Jom bersama kami buat REAL BISNES yang memang terbukti, selamat dan saya JAMIN tiada sebarang risiko .
    Bekerjasama dengan No 1 BEST Malaysian company dan No 50 worldwide. Di beri latihan intensif dan page PERCUMA!!. MODAL pun di sediakan.

    [+] Anda tidak perlu pening kepala memikirkan tentang stok barang
    [+] Anda tidak perlu memikirkan tentang gaji pekerja
    [+] Anda tidak perlu memikirkan sewa kedai, bil elektrik
    [+] Anda hanya perlu mempromosikan perniagaan Anda sahaja.

    Mudah bukan??

    Kenapa anda PERLU buat business ini bersama group saya?

    - * Kerana group saya menjalankan bisnes ini secara online dengan menggunakan :

    [*] Landing page. (Untuk menangkap data prospek)
    [*] Sistem Autoresponder. (Sistem Followup atau sistem pemujuk)
    [*] FBAds untuk pengiklanan yang betul-betul berkesan.

    Tunggu apa lagi jomm...klik jea di sini ---- http://bit.ly/10l8kyZ  
  4. Azwa 22 - Tue 2/Dec/2014, 4:07pm
    Cadar patchwork cotton single n super single.. sho7181@yahoo.com  
  5. Rozana 21 - Tue 2/Dec/2014, 10:59pm
    Peluang tambah pendapatan dengan handphone, modal kecil sahaja. Nak tahu .. ==> klik http://tinyurl.com/kxyb57q  
  6. Amy78 3 - Wed 3/Dec/2014, 12:03am
    salam semua..

    Miliki Duit Cara Mudah & berlipat ganda!! Rasa Nak Pitam Tengok Duit Masuk RM500-RM1000 Sehari Santai DiRumah! http://1Jutawan.com  
  7. Sue 434 - Wed 3/Dec/2014, 10:20am
    berminat untuk meniaga shawl? boleh email ke shzuniversal@yahoo.com. macam2 shawl saya jual dengan harga murah dgn kualiti tinggi  
  8. Mal L arome Slimming Serum - Wed 3/Dec/2014, 11:37am
    L'arome slimming serum..

    Masalah:

    1. ada selulit
    2. perut buncit
    3. ada lemak

    nak tahu details tentang product ni,.. boleh hubungi sy.. sy bagi harga promosi pada anda.

    011-12351029 (mal)  
  9. Zhrys - Wed 3/Dec/2014, 1:50pm
    Sekiranya berminat untuk menjadi busnes partner saya dalam perniagaan franchise dan retail, boleh whatsapp untuk temujanji. Modal yang sangat rendah.
    perniagaan yang masih baru dan tiada pesaing dalam perniagaan.
    whatsapp/telegram : 0168119014 (ROSE)  
  10. Fadzren - Wed 3/Dec/2014, 4:30pm
    mari menjadi sebahagian drpd konsultnt kami..
    banyak faedah akan diperolehi..
    daripada nk wt biz MLM truk2 pastu hangat2 tahi ayam,baik sertai kami..risiko pn rendah..
    xperlu cari org pn bole dapt pendapatan..
    blitz_012@yahoo.com  
  11. Nurul 1739 - Wed 3/Dec/2014, 5:11pm
    awak boleh ke laman FB kami : www.facebook.com/beautyoatofficial
    kami mempunyai 1 produk yang sedang meningkat naik di pasaran ..
    untuk lebih lanjut awak boleh whatsapp saya di no 012-2444014 (nurul)  
  12. Cahayanurezki - Wed 3/Dec/2014, 9:41pm
    wassap me ya if berminat nak online or offline...mang bisnes bes;-) 0134749386  
  13. Fatimah Abd Rahman - Wed 3/Dec/2014, 10:17pm
    Saya ada Butik pakaian Muslimah dan Jeans lelaki tuan boleh buat dropship jika berminat. Sila lawat FB saya https://www.facebook.com/pages/Seluar-Jeans-Berjenama/232780436846303 dan https://www.facebook.com/butikauramuslimah?ref=hl  
  14. Jai 141 - Thu 4/Dec/2014, 12:35am
    Modal Rm10.
    Jual internet data murah2 kat org.
    Bole try2 sendiri tanpa takut2 sebab modal rm10 shj.
    online/offline
    bole wassap sy 0122507476  
  15. Qaiezer - Thu 4/Dec/2014, 12:48pm
    email sy ke qaiezer2@yahoo.com  
  16. Arifdanial - Thu 4/Dec/2014, 5:09pm
    Mencari barang untuk dijual? Dengan hanya RM350 anda akan dapat SENARAI pemborong dari USA. Dapatkan segera!

    arifdanial87@yahoo.com  
  17. Irwan 71 - Thu 4/Dec/2014, 9:48pm
    SPECIAL PROMOTION!!!

    FREE COACHING bagi mereka yang ingin berjaya sebagai usahawan & jutawan.
    Syarikat kami ingin melahirkan SERIBU orang JUTAWAN melalui perkongsian perniagaan ini.
    Setakat NOV 2014, sudah 103 JUTAWAN dilahirkan.

    TEMPAT TERHAD. Bertindak Segera.
    Perniagaan yang MUDAH, MURAH & MEWAH.

    Klik link di bawah

    http://bitly.com/lgmsystem

    &

    http://bit.ly/LGMsystem  
  18. Eilla Dinie 85 - Fri 5/Dec/2014, 6:49am
    Saya mencari rakan niaga yang serius ingin menjalankan perniagaan secara online dan offline..menjana pendapatan melalui mykad rakyat malaysia..satu projek mega yang mendapat status MSC dan di sahkan oleh MDEC..dijamin LEGAL, SECURE, SIMPLE AND LONG TERM..tiada pesaingan..wasap saya nama, umur, lokasi dan pekerjaan segera ke 0182067699..diutamakan utk orang2 area KL, SELANGOR, PUTRAJAYA..  
  19. Muhammad Md Amin - Fri 5/Dec/2014, 10:49am
    Jom join sy buat online/offline bisnes.
    #phytoscience
    #modalrendah
    #xperlujualbarang
    #xperlucariorang
    #income50hingga350sehari
    Jom whatsapp sy 01132320508  
  20. Mamamiaa 2 - Sat 6/Dec/2014, 3:20am
    apakata kalo join saya sbagai dropship utk tudung . boleh wasapp saya terus ke 016 7958386.  
  21. Diyprintingsupply - Sat 6/Dec/2014, 9:36am
    Kami adalah pembekal barangan percetakan untuk T-shirt, cenderamata, label sticker, sticker, button badge & ID card. Dengan modal serendah RM 800, anda boleh memiliki perniagaan sendiri.

    Untuk maklumat lanjut, sila hubungi 019.3233.864 (Nadia) & 019.3232.556 (Sammi)  
  22. Amin 50 - Mon 8/Dec/2014, 12:25pm
    Jom mai buat dropship emas.....modal rendah dengan freegift emas dari company...call/sms/whatsapp 01115794174  
  23. Hidayah 291 - Tue 9/Dec/2014, 5:08pm
    hye!
    saya mencari agen bagi pelikat pants BOB by Afdlin Shauki..
    dengan pakej2 rm2500. rm5000 atau rm10000 anda akan diberi banner pelikat pants, 3bunting pelikat pants, business kad, 100pamplet BOB, 100paperbag!
    hidayah
    0173016106
    Sales Cum Online Executive
    BOB by Afdlin Shauki  
  24. Wan Safwan Akmal - Fri 12/Dec/2014, 2:30am
    salam,
    Sy ada membuat program ejen dropship tanpa modal kalau berminat
    whatsapp 012 3707738 ina

    Produk LAROME SLIMMING SERUM  
  25. Juesal 2 - Wed 17/Dec/2014, 11:30pm
    Modal serendah RM50-RM450.00, Real Biz...Cuma kegigihan dalam perniagaan diperlukan...

    Berminat WA: 01126274337 (Pn Rina)  
  26. Haida 2 - Tue 13/Jan/2015, 5:41pm
    ingin bisnes pakaian secara online?
    tanpa modal, tanpa syarat, tanpa yuran.

    sila layari website kami utk info reseller dan pendaftaran.

    www.innfashion.com.my  
  27. Farid 272 - Fri 16/Jan/2015, 10:00pm
    salam dan hai..
    berminat jd pemborong produk kecantikan?
    sy bg harga borong murah2...whatsapp saya 0194498754  
  28. Ronan0709 - Sun 18/Jan/2015, 10:19am
    bisnes 2-in-1 online & offline

    sertai REVOLUSI BISNES alaf ini melalui mega projek MyKad. target maret 30 juta rakyat malaysia. pulangan SUPERB dgn modal minima. ketahui 8-IN-1 cara menjana pendapatan, 2 dari nya secara PASIF, BULANAN & BERTERUSAN. bisnes tanpa persaingan (??!!??)


    016 2041491  
  29. Wafiy 11 - Tue 20/Jan/2015, 3:01pm
    as salam

    PM saya wafiy 0105427173

    Modal RM 100 bulanan hanya rm 20

    keuntungan beribu2  
Page 1   (Total 29 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Utara Popular di Bandar Baru Bangi dan Laksa Kelantan
Apa beza Laksa Utara dan Laksa Kelantan? Ada berapa jenis laksa di Malaysia? Kami ke Gerai Ridup Rimba di Bandar Baru Bangi untuk menikmati laksa utara yang sedap dengan cendol yg ohsem. Gabungan 2 menu ini sangat sesuai dijadikan pakej bisnes makanan. Kami juga senaraikan 5 lagi laksa di Malaysia untuk video seterusnya nanti.
Makan Lemang To'ki dan Bakar Lemak di Kolam Air Panas Bentong
Mari kita belajar dari Lemang To'ki di Bentong cara beliau berniaga. Bisnes ini sesuai untuk sesiapa yang mempunyai tanah di kampung yang dekat dengan jalan besar. Di Bentong juga terdapat Kolam Air Panas popular dengan 3 peringkat kepanasan. Berendam dalam kolam ini dipercayai boleh menyihatkan kulit dan badan. Juga boleh membakar lemak lemang yg baru dimakan tadi :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)