Ingin Berniaga Keropok Lekor Frozen Jenis Bebola dan Cakoi
Taufik 42 - Mon 17/Dec/2012 7:23am [Last Comment]
salam.
Kepada sesiapa yg ingin memulakan perniagaan suka cita dimaklumkan bahawa pihak kami ada menawarkan peluang berniaga keropok lekor. Disini kami memberikan pilihan sama ada ingin menjadi pembekal ataupun terus menggoreng dimana jika terus menggoreng pulangan keuntungan melebihi 100%.

Kelebihan keropok lekor kami adalah ia dibuat untuk sejuk beku (frozen) justeru ianya tahan lama asalkan disejuk bekukan tanpa mengubah rasanya.

Selain itu ianya dibuat dalam bentuk bebola macam fish ball yg jarang ditemui juga dlm bentuk cakoi. Kami juga menjanjikan kualiti keropok lekor kami dari segi rasanya.

Pihak kami sekarang ini sedang mencari ramai pengedar juga penggoreng untuk memasarkan keropok lekor kami juga memberi kelainan kepada pelanggan. Kedai kami terletak di prima saujana Kajang. Kami mencari pengedar diselurunh negara dan menawarkan harga yg menarik. Bg mereka yg ingin mendapatkan keropok lekor kami untuk menggoreng boleh terus ambil dikedai atau pihak kami boleh menghantar (kos penghantaran akan dibincangkan)

Kepada sesiapa yang berminat boleh terus menghubungi saya di 0133422994 atau email ke mimt464@yahoo.com

Kepada mana mana student yg ingin membuat duit poket dengan menggoreng ketika aktiviti dikolej atau sebarang event tetapi kekurangan modal juga boleh menghubungi saya untuk perbincangan.

Kepada sesiapa yang mempunyai modal tetapi tidak tahu untuk memilih perniagaan boleh mempertimbangkan untuk perniagaan ini dengan syarat mempunyai minat dan kesungguhan sbb semua perniagaan memerlukannya.

Niche: Pembekal Keropok | Produk Sejuk Beku
 
1. Ros304 - Mon 17/Dec/2012, 8:37am
Berminat...mohon emailkan katalog harganya..
teratakbonda304@yahoo.com
tq  
2. Bahari Mohamed - Mon 17/Dec/2012, 9:03am
Salam,
Berminat...Tolong email detail harga pengedar @ nak buat niaga goreng terus. Klau ada gambo lagi bagus.
Email ke bnz6967@yahoo.com  
3. Ima 53 - Mon 17/Dec/2012, 1:19pm
askm...email saya
azmirza83@yahoo.com  
4. Taufik 42 - Mon 17/Dec/2012, 7:17pm
Saya dah emailkan kepada anda.  
5. Suhaila Binti Mahamad - Tue 18/Dec/2012, 12:56pm
Boleh emailkan harga borong.
kasih3203@yahoo.com  
6. Aizah - Tue 18/Dec/2012, 3:41pm
berminat emailkan aizah_mona@yahoo.com  
7. Wan 97 - Tue 18/Dec/2012, 5:29pm
berminat..
boleh emailkan detail harga pengedar & jenis2 produk beserta gambar klau ada..TQ

rim4management@gmail.com  
8. Sumber Alam - Wed 19/Dec/2012, 11:01pm
email info kat saya..
krf_biz@yahoo.com  
9. Taufik 42 - Fri 21/Dec/2012, 8:39am
salam
email telah dihantar ke mailbox masing masing. Terima kasih menyatakan minat dan diharap kita boleh bekerja sama nanti. masih lagi mengalu alukan penyertaan yang lain.  
10. Anakdesa 2 - Sat 22/Dec/2012, 4:40pm
salam. tlg emailkan harga borong dan bagaimana dgn cicah/sosnya.adakah disediakan atau perlu diberi?. harga?. urgent.tk  
11. Anakdesa 2 - Sat 22/Dec/2012, 4:44pm
email makcu_ati@yahoo.com.mu  
12. Taufik 42 - Sun 23/Dec/2012, 1:53pm
Saya dah email. Boleh call saya di 0133422994.  
13. Mohamad Afizi 2 - Tue 25/Dec/2012, 6:57am
PEMBEKAL OTAK2 KEMPAS JOHOR.
RM0.38,MIN ORDER 90 PCS
RM0.35,MIN ORDER 150 PCS
RM0.34,MIN ORDER 180 PCS
RM0.33,MIN ORDER 240 PCS.

DLM BENTUK FROZEN PON ADA.
CALL/SMS AFIZI 0134119725  
14. Lynn82 - Wed 26/Dec/2012, 8:55pm
Sila email ke smartlife919@gmail.com  
15. Taufik 42 - Sat 29/Dec/2012, 9:01pm
salam lynn
saya dah email ke mailbox saudari.  
16. Taufik 42 - Sun 30/Dec/2012, 5:42pm
Sila nyatakan no hp atau terus rmailkan kan kepada saya no hp utk saya terus hubungi jika anda berminat.  
17. Marzatul - Tue 29/Jan/2013, 11:34pm
Slm. sy berminat nak tau detail berkenaan harga. kalau boleh mintk tlg emailkan detail 1st, nanti sy akn feedback through phone. aretul_west87@yahoo.com. thanks  
18. Taufik 42 - Sat 2/Feb/2013, 5:57pm
Dah email marzatul  
19. Hasry - Thu 21/Feb/2013, 2:59pm
sy bminat..tlg emailkn pd sy...tk
hasry_photo@yahoo.conm  
20. Syimanis - Thu 21/Feb/2013, 3:18pm
minta emel kepada saya Taufik, saya berniaga di Saujana Impian... tokans@yahoo.com  
21. Taufik 42 - Thu 14/Mar/2013, 9:57am
Sila terus call saya ke 0133422994 untuk pertanyaan dan perbincangan. maaf saya x akan menghantar email sbb hanya yg serius sahaja yg akan call. harap maklum.  
22. Nasri Bin Sakiman - Sat 16/Mar/2013, 10:10am
saya beminat sangat, dan ada kedai sesuai untuk produk seperti itu e-mail saya nasri_sakiman@yahoo.com  
23. Neksu 2 - Mon 18/Mar/2013, 5:33pm
saya berminat. sila emailkan ke zah.ummi@ymail.com  
24. Nuranissya - Wed 26/Feb/2014, 11:42am
please email ke sy nuranissyarahmad@gmail.com  
25. Taufik 42 - Mon 8/Sep/2014, 3:08pm
saya sudah tidak buat lagi biz ini....  
26. Areen 3 - Thu 7/May/2015, 8:32pm
Sy berminat..email sy yfarreen@gmail.com  
27. Taufik 42 - Wed 29/Mar/2017, 8:43am
Kedai closed.
kenapa la x call nak suruh email blk. adoiiii. kalu minat suruh email tu macam x minat la.. anyway we swap to other biz already.  

Page 1   (Total 27 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..