Ilmu Komunikasi dan Marketing - Seberang Jaya, Penang (27 & 28 April 2019)
Kcix - Mon 8/Apr/2019 9:42am
Anda seorang peniaga dan penjual?

Anda malu untuk bercakap dengan orang untuk marketing?

Anda tidak yakin untuk bercerita tentang produk anda?

Mari kami ajarkan cara yang berkesan.

Join training kami.

Kami ajarkan cara untuk bercerita '' Story Telling '' untuk produk dan service anda.

Untuk maklumat lanjut, layari facebook kami, Talent Suites Sdn Bhd.

'' Story Telling & Public Speaking '' oleh Dr. Rizal.
27 & 28 April 2019 di Seberang Jaya, Penang.
RM1500 per person.

Jika berminat untuk menyertai, hubungi saya di 01116243909.
Kalau owner tanak datang belajar, hantar la staff marketing untuk dtg event ni.
Memang nampak agak mahal tetapi ilmu ini di ajar oleh seorang pakar. So sgt berbaloi.

Terima kasih.

Niche: Kursus Dan Seminar | Kursus Motivasi | Web Media Sosial
     
  1. Nor 147 - Sun 14/Apr/2019, 12:34pm
    salam semua.tumpang ya..

    jom tengok iklan akak..

    akak su membantu utk pelajar/PJJ/PHD student/prof/individu atau sesiapa saja dalam penulisan akademik maupun penulisan motivasi dan ilmiah-termasuk terjemahan dan penulisan buku dan artikel jurnal.

    jika anda memerluka penulis utk buku anda-sila wsp ke 011-16930576(telah 8 tahun dalam bidg penulisan dan pengajaran)-kite bincg smpai jadi..

    terimakasih dan salam sejahtera.  
  2. Nora Nazz - Wed 17/Apr/2019, 6:11am
    Saya nak tanya ni kursus atau seminar yang utk marketing ke  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia