Iklan di WhatsApp's Status
Jaymurally - Tue 16/Feb/2021 1:06pm
Hi, Warga majalah.com. Selamat tengah hari semua. terima kasih melawat post ini.

Anda pasti tengah mencari bagaimana nak iklan atau promosikan bisnes anda di social media (WhatsApp's, FB, Insta, youtube) Disini saya boleh bantu anda bina vedio untuk product dan promosi bisnes anda.

Vedio ini di bina untuk ditontoni dalam masa 30 saat. Vedio ini anda boleh promosi dengan mudah 'copy and paste' di whatsapp's status anda setiap hari. Ini membantu anda promosi bisnes anda dengan mudah setiap hari dan boleh 'share' dengan kawan kawan anda.

Adakah anda membuat biz seperti di bawah ini ?

Insurance (general & life)
Sales (Macam -Macam)
Marketing (product)
Real Estate
Online & Offline Biz
Catering & Kek
Management Service

Dengan RM70 sahaja anda boleh membuat iklan (promote) Biz anda di WhatsApp's Status setiap hari. Anda hanya beri maklumat dan gambar
Product yang anda jual. Jika anda berminat tolong Klik link di bawah untuk terus whatsapp.

https://wa.me/60183643505?text=minta%20sample%20vedio

Niche: Web Media Sosial | Bisnes Sms
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..