Iklan Bisnes/Produk di Facebook Group, Dapat Duit Pulak.
Peulzaki - Tue 3/Sep/2019 2:57pm
Group Iklan Apa Saja, Dana Bisnes hingga RM200k utk anda.

Berbeza dengan group lain2 yg hanya sekadar membenarkan anda mengiklan di group mereka dgn yuran, group ini membantu setiap ahli menjana dana utk kegunaan setiap ahli. Maknanya anda iklan bisnes anda di group ni, anda dapat duit.

Dan ianya bukan perniagaan atau skim pelaburan. Konsep yg kita guna adalah konsep tabungan sumbangan bersistem.
Dengan membayar yuran ahli group RM10 sahaja.
Anda dah layak menerima dana sumbangan yg ditabung dari ahli yg berpotensi mencecah RM200,00.00
Yuran yg dibayar bukan diterima terus oleh Admin group.
Tapi ditabungkan dulu, kemudian diagih secara tertib kepada ahli.
Semua ahli berbayar layak terima sumbangan dana terkumpul ini.

Dana ini anda boleh gunakan utk modal berniaga atau guna utk belanja hari-hari. Setiap ahli berbayar dalam group ini layak terima sumbangan.
Group Dana Iklan Bisnes AutoViral adalah pelopor dalam konsep ''iklan dan dapat dana''

InshaAllah, jika kita sama-sama memviralkan page ini. Lebih ramai warga memerlukan dapat menikmati kehidupan yg lebih baik. Dengan dana sumbangan dari ahli group, bolehlah kita menjalankan jihad ekonomi. Merubah status ekonomi diri dan keluarga ke tahap yg lebih baik. Hanya dgn menjadi ahli RM10.

Anda tak perlu buat apa2.
Jadi ahli berbayar, dapat ID dan anda beriklan seperti biasa.
Admin akan maklumkan anda bila anda boleh keluarkan dana atau langkah-langkah yg perlu.

Utk mula mengiklan di page ini..
Sila dapatkan ID anda dgn buat bayaran RM10 ke

(Details di group fb, link dibawah sekali)

Whatsapp kan bukti bayaran
Ke (Admin Group Max)

* Di wasap saya juga akan minta details (wajib bagi)

Nama:
No IC:
Alamat ringkas:
Email:
No Tel :
No Akaun bank:

Selepas selesai. Anda akan diberikan ID utk mengiklan.
Iklan tanpa ID akan di removekan. Sila letakkan ID waktu beriklan
Admin akan minta (wasap) anda
Check ewallet dari masa ke semasa.
Withdrawal boleh dibuat setiap hari, minimum RM50
Ya.. dana ini masuk ke ewallet sedikit demi sedikit
Kalau contohnya ada RM100, RM500 atau apa2 amaun lebih RM50,
Boleh keluarkan terus. Tak perlu tunggu sampai RM200k

Klik link (copy paste) utk join group facebook.
https://www.facebook.com/groups/474152812733465/

Niche: Iklan Terbuka | Diskusi Bisnes | Web Media Sosial
     
  1. Hazrul Nizam - Wed 4/Sep/2019, 7:40pm
    saya mushkil dgn pengagihan dana yg tuan sebutkan.

    Kalau setiap orang daftar kena bayar rm10, dan pengagihan dana dibuat kepada kesemua yg berdaftar..

    matematik mudah.. masing masing akan dapat rm10 jugak lah kan?

    ataupun ahli baru kena tunggu giliran. ahli yang awal akan dapat dana dahulu? ini dah mcm sistem piramid.  
  2. Nur Hidayatullah 2 - Thu 12/Sep/2019, 10:25am
    Pm Sy 011 23721463  
  3. Rofamomu - Tue 17/Sep/2019, 6:33pm
    Pm saya 0149013284  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Berapa Kali Dia Tarik Haa.. Mee Tarik Warisan Asli di Sg Besi
Kami ke Sungai Besi KL untuk menikmati Mee Tarik Warisan Asli dari Lanzhou China. Apa yang membuat restoran ini popular dan berjaya membuka banyak cawangan di Malaysia? Selepas itu, kami ke Bukit Komanwel utk melihat 'The Hanging Gardens of Babylon' dan 'Hall of Fame' dan terus mengelilingi Stadium Bukit Jalil sejauh 1.4 km diatas trek getah.
Cuti Putrajaya Naik Basikal Memang Epic!
Kami ke tepi tasik di Putrajaya berhampiran Masjid Besi. Asalnya nak mencuba menu masakan panas di restoran Umai Cafe. Makanan disana sedap belaka. Di sebelah cafe ada Monumen Alaf Baru yang unik. Kemudian kami mengelilingi Pulau Putrajaya menaiki basikal dgn pemandangan yg amat mempesonakan dan menyusup dibawah 8 jambatan ikonik :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)