Ice Blended And Waffle Kiosk Untuk Dijual
Alan 63 - Fri 6/Sep/2013 1:14pm [Last Comment]
Saya ada sebuah kiosk Ice blended and Waffle untuk dijual, anda boleh juga jual Cup Corn dan Kaya Ball. Kiosk saya ini adalah didalam Giant Sri manja, Old Klang Road. Anda boleh SMS atau Call 012-6602927. Harga yang saya offer ini ialah RM22000

Niche: Bisnes Ice Blended | Bisnes Waffle Dan Jagung | Bisnes Untuk Dijual
 
1. Poket Penuh 2 - Thu 12/Sep/2013, 12:48am
saya ada bisnes lebih baik dgn hasil bulanan 5 angka. InsyaAllah kalau berminat bole email saya di poket.penuh.duit.je@gmail.com juga bole tgk www.facebook.com/poket.penuh.duit.je  
2. Fazli Asfaani - Sun 15/Sep/2013, 2:02am
boleh saya tahu sewa kiosk berapa slbn
dan profit sbln berapa?  
3. Mohd Fahmy 2 - Sun 15/Sep/2013, 11:01pm
saya berminat.

Boleh email or whasap sy detail berikut:-

1.Sewa sebulan?
2.Mempunya pekerja @ tidak?

019-7541570
fahmymohammad@yahoo.com  
4. Laili 24 - Tue 1/Oct/2013, 4:53pm
Assalammualaikum.tumpang iklan.
kami pembekal ayam golek frozen yang dijamin SEDAP dan memenuhi kehendak pembeli. Sesiapa yang berminat untuk menjadi pengedar kami tanpa mengeluarkan modal boleh menghubungi saya di 017-2588408..

kami akan memberi peluang anda merasai produk kami dahulu sebelum anda membuat keputusan untuk join kami..

Bisnes ini tidak akan merugikan anda malah akan mnguntungkan anda InsyaALLAH..TQ  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..