Home Cleaning Services (Mencari Pelabur)
Amirullarifin - Thu 29/Apr/2010 9:06am [Last Comment]
Saya menjalankan perkhidmatan 'Home Cleaning Services' harian,mingguan atau pun bulanan.Saya memerlukan modal sebanyak RM5K untuk membeli peralatan dan modal pusingan untuk perniagaan saya.Ada sesiapa yang dapat memberi pertolongan ataupun pendapat??

Niche: Servis Pembersihan | Mencari Pelabur
 
1. Zatrads - Thu 29/Apr/2010, 10:11am
sila copy dan paste kan link ini.

http://majalah.com/?classified:mencari-peluang-perniagaan-dan-pelabur:5K2JWJ7SYT

Terima Kasih.  
2. Amirullarifin - Thu 29/Apr/2010, 11:23am
macam mana nak copy paste?saya dah buat dah tapi tak tau berjaya ke tak zatrads.  
3. Sahril 2 - Fri 30/Apr/2010, 8:55am
email saya sahril@utem.edu.my

saya pembekal brg home clearing service.  
4. Firdaus 16 - Fri 30/Apr/2010, 10:41am
Boleh terangkan secara details dan juga pembahagian keuntungan ke atas modal yg dilaburkan? Email saya di fir@nstp.com.my  
5. Simonsee - Thu 6/May/2010, 4:50pm
email me more detail at simonsee2001@yahoo.com thanks  
6. Alia 7 - Tue 11/May/2010, 12:51am
Email saya berkaitan perniagaan ini. Maybe saya boleh membantu.

dealconcept@yahoo.com  
7. Nameaziz - Sun 16/May/2010, 8:23am
Saya pula mencari pelabur yang berminat untuk melabur dalam perniagaan saya menerbitkan bahan-bahan bacaan untuk kanak-kanak. Untuk makluman lanjut sila hubungi 0102117870 atau emel: anjungmega@yahoo.com  
8. Bzboy4 - Mon 25/Jul/2011, 1:56am
Sy mnawarkan servis PENGHAPUSAN LIPAS dgn berkesan bg rumah, ofis, kilang, stor dll. Teknik penghapusan pembiakan. Email jz786@yahoo.com  
9. Rizal21 4 - Sun 23/Feb/2020, 8:42pm
Wasap 01111226011  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..