Hati Hati Agent Maid Indonesia Tipu Duit Majikan
Nagaraj - Tue 16/Oct/2018 11:35am
Sindiket agent (maid) pembantu rumah

Siti Aishah dari Puchong
(0183750487)
(0196968505)

Agent Indon Ida dari Plaza Idaman isteri number 2 utk pemandu taxi Malaysia.
(0183759261)
(01116340220)

Mereka menipu duit orang... selepas terima payment tidak akan menjawap tel. Kawan2 semua JANGAN jadi mangsa.

Sesiapa yg mengenali mereka sila PM... mohon share... Thanks

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal | Pembantu Rumah Asing
     
  1. Terrie Caprie - Wed 17/Oct/2018, 9:58pm
    as salam
    boleh dikatakan semua agen atau orang yg meminta kerja dari majalah.com adalah tidak benar. mostly sindikit. Apa pun, jangan bayar wang dulu. Pastikan anda tahu dimana pejabat atau rumah agent. Kalau tidak selepas bayar, hp tukar no. Nak pindah rumah atau pejabat, perlukan masa yg agak lama.
    sempat buat tindak balas. Mereka tidak serik...  
  2. Asmah8877 - Mon 22/Oct/2018, 10:57pm
    Siti aisyah sy pon dah terkena.byr 6500. Katanya amik dari azreen 77 .  
  3. Siti N - Tue 23/Oct/2018, 5:20pm
    Susah nak dapat agent atau maid yg ok sekarang ni kan. Boleh dikatakan iklan kat sini tak genuine. Mereka hanya nak duit dan bukan servis sebenar. Indonesia ada dimana2 di Malaysia ni. Mereka tak takut nak menipu. Kita serius mencari pembantu rumah...mereka pula menipu.  
  4. Pendekarlaut333 - Mon 5/Nov/2018, 4:12am
    Perlu kan Maid dgn kadar segera?
    Urusan Dgn mudah Dan Telus..
    Insyaallah Boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut 0172320936..  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia