Hanya Skill Copy & Paste Saja Diperlukan untuk Projek 1% Dari 1billion Bersama Team Horsepower!
Guts Horsepower - Thu 29/Nov/2012 8:21am [Last Comment]
Kelemahan membina perniagaan secara offline ialah:
1-tak pandai cari orang (mengikut ayat-ayat yang biasa diguna pakai oleh umum)
2-tak pandai cakap
3-tak pandai nak ajar (duplikasi)

JADI BAGAIMANA dengan team Horsepower bakal menyelesaikan masalah tersebut?
1-perlukan skill copy + paste dan promosi link sahaja, pasal content page (di shootsky) dan video telah saya sediakan!
2-Guna OPS (other people strength) dimana saya dah sediakan video prospekting dan bercakap mengikut pengalaman saya dan dah pun terbukti mendatangkan hasil!
3-Saya dah sediakan forum bagi yang dah menyertai perniagaan ini dan sapa saja yang anda perkenalkan dan membuat pembayaran, ibaratnya belajar direct dari saya yang sememangnya suka mengajar orang ramai cara buat duit online dan offline, dimana saya pernah membawa sales sehingga RM160 juta terhadap satu company di Malaysia tak lama dulu.

BONUS TAMBAHAN UNTUK ANDA:

Marketing plan yang unik dan paling mantap di Malaysia dan Indonesia sekarang ni yang mana belum pandai menaja pun boleh terima pendapatan.

Dan ini pun telah terbukti dengan shabat saya saudara Reza, yang mana mula-mula income beliau mencapai RM300, kemudian meningkat sebanyak RM444, dan dalam masa seminggu lebih sudahpun mendapat pendapatan RM2000++ , dan beliau belum sempat menaja seorang pun lagi!

Jadi jika anda ingin bersama-sama kami, daftar di http://www.shootsky.com/nasrolrasdi dan add saya sebagai rakan. Anda message ke inbox saya no telefon anda untuk saya hubungi anda supaya anda tak ketinggalan, dimana saya akan memberikan bimbingan berterusan bagi mencapai impian yang anda mahu dan masih belum anda capai!

Nasrol Rasdi
0132503240
http://www.shootsky.com/nasrolrasdi
https://www.facebook.com/nasrolrasdi

Niche: Buat Duit
 
1. Zaharibj - Sat 3/Nov/2012, 3:37pm
duat duit secara sambilan.. agent dropship.. daftar percuma di http://jimatbiz.blogspot.com/  
2. Norizz - Sat 3/Nov/2012, 4:39pm
Segala perhubungan di talian phone, jimatkan kos panggilan dengan cara betul, jika boleh jimat hingga 50% > kenapa tidak tukar ke lebih baik,kekal no.lama ,jgn risau roaming/coveragenya std.Maxis ke mana sja..relod dgn anda/deler, 7 e,stesyen minyak dlll..www.onetelco.my

http://www.1nita.my/index.php?dispatch=products.view&product_id=2727  
3. Farera - Sat 3/Nov/2012, 10:56pm
Berminat nak tahu.blh en harsepower email detail.farera1@gmail.com  
4. Khairuliman - Sat 3/Nov/2012, 11:55pm
Sy berminat nk tau. Sila email sy khairulimaniman@yahoo.com  
5. Suarez - Sun 4/Nov/2012, 12:40am
Ingin menjadi agen memberi response? Kerja mudah. Hanya memberi response kepada pelanggan kami,anda akan dibayar RM50 setiap satu response. Daftar sekali seumur hidup, lepas tu anda boleh menjadi agen memberi response. http://goo.gl/98AJf  
6. Yore769 - Sun 4/Nov/2012, 2:08am
nak tahu su_769@yahoo.com  
7. Robiah 3 - Sun 4/Nov/2012, 2:34am
saya nak tahu email saya
cengreenpower@gmail.com  
8. Noorazlin Bt Nordin - Sun 4/Nov/2012, 9:33am
NAK TAU LANJUT-azlin@maxoildistribution.com  
9. Slimsmm - Sun 4/Nov/2012, 6:08pm
Get 3%~5% daily profit
http://perintizz.blogspot.com  
10. Muhd Alfizan - Sun 4/Nov/2012, 7:38pm
Aslmkm....?kpda wrga majalah di sini sy ingin berkongsi satu pluang yg hebat dn blh mnjana pndptan harian.....nama cmpny BUILD RICH MINING GROUP BERHAD...pakej yg ti tawarkn (50usd sehari 1.5% =0.75usd)(500usd sehari 2.0%=10usd)(1000usd sehari 2.5%=25usd)(3000usd sehari 3.0%=90usd)(5000usd sehari 3.0%=150) cmpny dh brmula di hong kong dah setahun slpas itu india,indonesia,yg trbaru malaysia bermula pd 15/8/2012...kesemua negara dh ada HQ senang untuk beroperasi...untk kterangan lnjut sila hbungi sy En.fizan 012 6033839...  
11. Emymanco - Sun 4/Nov/2012, 9:22pm
Alamak...cukup2lah dgn skim cepat kaya tu.
Tak lama mananya tuan.paling lama 3 bulan pas tu suma tak bayar.orang yg baru masuk
lopong.duit hangus.

Tengok je pelaburan emas forex tu.
Lulus bank negaralah ,berdaftarlah,genuinelah
pada hal tokeynya orang sini je.kepala dia orang yang sama je.

Kalau korang tak caya cakap aku ni cubalah join.selepas 4 bulan tolong info aku tentang kekayaan yang dah di perolehi ok.

Aku tak larang pun sapa2 nk join tp sekadar berkongsi maklumat je.  
12. Mohd Faiz 4 - Mon 5/Nov/2012, 12:19pm
Kalau Ade Button Like,Aku Dah Tekan Dah Untuk Statement Emymanco... :)  
13. Kieyjejung - Mon 5/Nov/2012, 8:20pm
Tumpang ea tuan tanah.
Cari duet tanpa modal
http://www.dollars-paradise.net/r/s/205QP  
14. Kamal Adil - Tue 6/Nov/2012, 3:37pm
sy berminat email detil
terengganu_kite87@yahoo.com  
15. Seri 18 - Tue 6/Nov/2012, 3:45pm
email detail seri06@yahoo.com  
16. Zoll - Tue 6/Nov/2012, 4:57pm
plz email to:zoll_jas@yahoo.com  
17. Naim 79 - Tue 6/Nov/2012, 5:12pm
naim_rockstar@yahoo.com  
18. Asrie - Tue 6/Nov/2012, 7:56pm
sya ada buka email tp xnyatakan cara mcmn nk sertai program ni.emailkn detail kpd asrie1978@yahoo.com.thanks..  
19. Horsepower 2 - Tue 6/Nov/2012, 8:06pm
email sudah dihantar..  
20. Insan Terpilih - Tue 6/Nov/2012, 8:21pm
special_case11@yahoo.com  
21. Ahmed 6 - Tue 6/Nov/2012, 8:50pm
Email sy. ekichi_olaa@yahoo.com  
22. Hafiz 132 - Tue 6/Nov/2012, 10:13pm
hfz_ysf@yahoo.com  
23. Alviana - Wed 7/Nov/2012, 12:56am
pls email detail ellielulubelle@hotmail.co.uk  
24. Erry 4 - Wed 7/Nov/2012, 11:30am
email me too erryrichsmart@yahoo.com  
25. Faiz Mazlan 9 - Fri 9/Nov/2012, 2:59pm
sy berminat sila email sy faiz_mazlan22@yahoo.com  
26. Nur Athirah Husna - Fri 9/Nov/2012, 3:18pm
saya tak pasti betul ka x tp saya amat berminat...sila email kat mienee@gmail.com  
27. Dean 17 - Fri 9/Nov/2012, 5:06pm
sila email sy tajudinsaifullah@yahoo.com.my  
28. Mohamad Bin Yussuf - Fri 9/Nov/2012, 6:28pm
email detail..mhdyussuf@yahoo.com  
29. Rhbcsb - Fri 9/Nov/2012, 6:49pm
emailkan yg hebat dan jutawan. watan.gold@yahoo.com  
30. Horsepower 3 - Fri 9/Nov/2012, 7:13pm
email sent..  
31. Alamak 2 - Fri 9/Nov/2012, 8:02pm
saya pun minat,tlg email detail ye iori4297@yahoo.com.my  
32. Mr Karuk11 - Fri 9/Nov/2012, 8:54pm
email me: myniaga11@yahoo.com  
33. Eyqa8883 - Fri 9/Nov/2012, 9:58pm
email eyqaredblackprinting@yahoo.com  
34. Nazrah 6 - Fri 9/Nov/2012, 10:39pm
Bunyi memang sedap.. kalau dapat pun sedap.. tapi kalu terkena lagila sedap.. Ape ke hei nye nak byo tup tup pegi ke kome ni yop?.. tak de ke co nye profile ke?.. Bagi jer url tu kan dah lock ahli u.. apa lagi.. ke masih manual macam labu peram & pak man telo?... ish 2k+ tu banyok tu yop.. 1/2 bulan gaji teman tuuuu.. nangiiis teman kok idak menjadi yeee.  
35. Horsepower 3 - Fri 9/Nov/2012, 11:11pm
email sent..
org yg berminat je dpt detail..yang xminat tu jgn nak main komen je...perniagaan ada cara tersendiri  
36. Arrash - Sat 10/Nov/2012, 1:29am
Email detail...ar_rash@ymail.com  
37. Zain - Sat 10/Nov/2012, 1:53am
tlg email ke rozainazahar03@gmail.com  
38. Nizam 36 - Sat 10/Nov/2012, 7:14am
berminat... send detail ke cg_nizam80@yahoo.com.my  
39. Syah5288 - Sat 10/Nov/2012, 9:39am
berminat... send detail ke
syah5167@gmail.com  
40. Fazli 0148004857 - Sat 10/Nov/2012, 10:13am
impianku88@yahoo.com  
41. Zaleha 20 - Sat 10/Nov/2012, 10:20am
berminat...send detail zaleha1974@yahoo.com  
42. Solihin 3 - Sun 11/Nov/2012, 12:53am
Mcm2  
43. Azmirul 2 - Sun 11/Nov/2012, 1:21am
lantran_00@yahoo.com  
44. Lina 22 - Sun 11/Nov/2012, 3:44am
lina6078_biz@rocketmail.com  
45. Jamaludin Bin Mohamed Haniff - Sun 11/Nov/2012, 2:43pm
saya minat.tolong hantar detail info ye ke jamalludin_haniff@yahoo.com atau call saya 0133697816 din  
46. Mohd Afez Harun - Sun 11/Nov/2012, 2:48pm
saya minat: apisbsy@gmail.com  
47. Info Urusniaga - Sun 11/Nov/2012, 11:10pm
Sila email ke info.urusniaga.com  
48. Man 29 - Mon 12/Nov/2012, 1:45am
send me detail..mmg nk join ..
azaman33@yahoo.com  
49. Fxfizo - Mon 12/Nov/2012, 1:49am
nak tau jugak..sent email ke buluketiak@jembut.com.. wakakakakakakakaka.. ramai la jutawan+sengsarawan lepas ni..  
50. Horsepower 3 - Mon 12/Nov/2012, 2:27am
email sent.. nak tau kenape hanya 5% je jadi jutawan daripada 95% manusia di malaysia ni.. sbb 95% td duk tgk saje.. yg 5% td tu rebut peluang  

Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 129 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..