Handphone Lelong
Hasrul 52 - Wed 7/Nov/2012 1:37pm [Last Comment]
salam saye ade beberapa jenis hp nak dijual..item adalah baru bukan scondhand dan bukan china set...original...
hp adalah barang rampasan dari singapore...
saye dari unit kastam singapore ...
item yang masih ada dan masih fresh:-

-iphone 4s 32gb putih (5set)hitam(4set)
rm1000
-galaxy note 16gb putih (8set)
rm800
-galaxy s3 16gb putih (4set)
rm1000
-sony xperia arc s putih (3set)
rm500
-nokia lumix (3set)
rm500

item adalah baru...
cara pembelian:-
anda mesti membuat pembayar melalui akaun dan item akan di postage.
tiada masa untuk berjumpa sebab saye x de d malaysia..
so pembayaran sebelum hantar sebanyak 50% dari harga hp yang anda inginkan..hari pembelian hanya hari isnin hingga khamis..jumaat sabtu ahad kedai pos dah x tutup...harga tidak boleh kurang...harga adalah tetap...

jika berminat email kepada saye..dan saye akan beri keterangan.
hasrulrul800@gmail.com

Niche: Butik Handphone
 
1. Haleem - Wed 7/Nov/2012, 1:49pm
Lain mcm je ni..  
2. Mieoreo - Wed 7/Nov/2012, 1:56pm
Penipu dah dtg dah..  
3. Pineapple 2 - Wed 7/Nov/2012, 1:59pm
tu la mcm pelik pulak...org nak beli hp mesti nak tgk. apa kata tunggu balik msia baru jual hp2 tu....  
4. Shah Rezza - Wed 7/Nov/2012, 2:12pm
huarghhhhhhhhhh  
5. Wahidah M - Wed 7/Nov/2012, 2:28pm
hahahah..lawak la lu bro. nak beli public phone ada tak??  
6. Azmirul 2 - Wed 7/Nov/2012, 7:46pm
ingt majalah.com ni bdk2 sekolah kot..huhuhu  
7. Pakcik Kayo 2 - Wed 7/Nov/2012, 9:30pm
minat gak pakcik..tapi pakcik takdo akaun malaysia...buleh bagi akaun singapore tak....pakcik bayar sing dollar...tolong convert ke sing dollar eh....makasih  
8. Maizal Bin Ismail - Wed 7/Nov/2012, 9:39pm
Unit kastam Singapore tu...punyalah penipu Hasrol 52 jangan nanti aku tanya adik aku yg kerja kat kastam tanjung puteri Johor nanti nama ko ada tak di Unit kastam Singapore......lepas tu barang rampasan pulak tu.......  
9. Shah 646 - Thu 8/Nov/2012, 3:57am
saya pernah kena tipu ngan agen kastam dari johor..jgn mudah terpadaya sbb kew mcm nie pernah terjadi pd saya diminta bnkin duit dhulu.pas tu hilang.pengajaran untuk semua.  
10. Linkman - Fri 9/Nov/2012, 4:02pm
- tuan tanah cakap - "tiada masa untuk berjumpa sebab saye x de di malaysia"
- tapi suruh bankin duit dalam akaun dia....

kakakakakaka... ingat orang malaysia ni bodoh ke?  
11. Jbond 3 - Thu 22/Nov/2012, 9:24pm
Woi bapak kastam singapore aku nak borong semua hp tu..berapa hingit ko boleh kasi..bagi no ac ko aku bank in..ini bkn betol2 bkn cobaan!  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..