Group Whats App (Ibu Tunggal)
Danazaraa - Sat 5/Dec/2015 8:46am [Last Comment]
As salam pembaca majalah.com.Saya nak buat group whats app utk ibu tunggal.Boleh berkongsi maklumat terutamanya yg mencari side income.Sesiapa yg berminat boleh emailkan nombor whats app anda ke

danabd1m@gmail.com

Niche: Persatuan
 
1. Karinakarisma - Sat 5/Dec/2015, 8:49am
Saya dah emelkn no whats app saya!  
2. Nazman 7 - Sat 5/Dec/2015, 8:52am
sape minat income mingguan dan bulanan ikut kemampuan modal wasap sya 0189115358 tanpa jual tanpa tajaan ahli pun tetap dapat income dari 5% seminggu atau hingga 30% sebulan kongsi modal group amat digalakan untuk sama-sama kongsi modal dan kongsi income  
3. Landrybar Malay - Sat 5/Dec/2015, 7:00pm
bagus nie taniah kepada yg empunya idea jika ada kelapangan boleh masuk no saya 011 122 889 12

saya boleh memberi idea untuk membantu ibu tunggal

semoga ia bermanafaat kepada para ibu tunggal  
4. Danazaraa - Sat 5/Dec/2015, 8:39pm
En Nazman..Better En Nazman join kami sbg investor utk support ibu2 tunggal..Sbb x semua ibu tunggal ada modal nak join En Nazman..Kan..

Mr Landrybar Malay..In Shaa Allah akan add anda dlm grup sy..  
5. Malaysian Blackgold - Sun 6/Dec/2015, 11:48am
ibu tunggal yg ingin membina kerjaya dlam bidang usahawan dengan modal besar, boleh email kpd saya di blackpearmalaysia@gmail.com  
6. Danazaraa - Sun 6/Dec/2015, 3:28pm
Modal BESAR,untungnya BESAR juga ke?Maaflah ye..Saya CREATE grup whatsapp ni utk sama2 naikkan taraf hidup kaum yg sama status mcm saya.Bkan nak SUSAHkan mereka nak KELUARkan MODAL RIBU2 tu!!!  
7. Kedaimurah 4 - Sun 6/Dec/2015, 3:40pm
amboi bhasa yg create wassap ibu tunggal. ptutle klau rmai org ckp ibu tunggal ni mlut lancang, yg mbantu tubuh group ibu tggal pun blh tahan lancang jari. hahahahaah  
8. Zinjabu - Sun 6/Dec/2015, 10:30pm
Salam dan terima kasih kpd ahli mj.com.bermusahabah diri lah kita kita nie wahai sahabat2 yg di sayangi.
kpd blackgold nie,awak tak salah sekira nya melawa orang yg bermodal besar untuk mecebur diri dalam biss besar.tidak kurang juga ibu tunggal yg mempunyai simpanan yg agak besar untuk membuat pelanuran besar.
cuma kalau dapat awak buka mukadimah tu lebih menarik dan detail sikit.

Kpd danazara pula.begitu juga pesan saya .ada banyak lagi cara penyampaian yg boleh di guna untuk mentafsirkan tujuan asas pembukaan group watsup ini.

Kpd kedaimurah4 pulak. Tak tahu sama ada blackgold ini sahabat baik awak yg membuat kan awak begitu terasa dgn kenyataan danazara.
tapi janngannnlah jadi cerita, pasal nila setitik habis rosak susu sebelanga.
Sama2 lah kita sensivity sahabat2 majalah.com kitaaaaaaa.
maaf kalau sy tersalah kata dan bahasa.  
9. Hariz Rahzi - Mon 7/Dec/2015, 10:02am
As salam..

Ada baiknya dan elok persatuan ibu tunggal pertimbangkn utk join group saya.
Kami ada program2 keusahawanan dan business motivation utk bantu group ibu2 tunggal yg berinspirasi dan minat utk menjadi usahawan atau sedang berniaga.
Whatsapp: 013-535 8898  
10. Karinakarisma - Mon 7/Dec/2015, 6:38pm
Kedaimurah4

NI post dia so hak dia lah nak komen apa.Group dia yg buat.Niat dia tak mahu bebankan ibu2 tunggal yg kurang mampu.Klu betul ada yg untung besar dgn bisnes2 mereka,apa salahnya support group ibu tunggal spt ini  
11. Danazaraa - Mon 7/Dec/2015, 6:44pm
Zinjabu
Tq sbb faham..

Kedaimurah 4..Kisah pula nak kata apa..Niat saya dan tujuan saya antara saya dan ibu2 tunggal tu.Bagusnya ada juga kaum adam yg emel minta nak join sekali.Akan saya pertimbangkan.
Wlupun saya bukan ibu tunggal tapi tak ada salahnya saya create grup ni.Sbb nak sama-sama majukan kaum hawa.Cuma saya lebih berminat create grup biz utk ibu tunggal sbb saya tahu mereka berdikari dan kuat semangat.  
12. Rie 20 - Wed 9/Dec/2015, 9:20am
Rie 0126534452  
13. Fizi 2 - Thu 10/Dec/2015, 11:16am
0192961772.boleh add.tq  
14. Marisa Pasha Rayner - Thu 10/Dec/2015, 7:28pm
ws +60143660276  
15. Wan Hashim 2 - Fri 11/Dec/2015, 1:29am
terima kasih dgn idea ni...suka melihat kegigihan ibu2 tunggal yg ada disekliliing hidup saya..ketabahan mereka sgt superb dan sesungguhnya perlukan sokongan untuk permudahkan...tlg masukkan no saya +0162224743 Wan
Saya ingin membantu dgn kadar yg mampu
saya percaya mgmt tmpat saya cuba nasib ni boleh membantu...modal2 besar tu payahlah..nanti tergadai madaiiii ...ilmu kena ada wpun hanya sebuah senyuman agar senyuman tu kelihatan ikhlas wpun hati sedang terguris ... :)  
16. Atsar Resources - Fri 11/Dec/2015, 10:05pm
Boleh admin add no saya
019 6744677
Bolehlah ibu2 tunggal untuk dropship produk saya.
Insyaallah saya bantu mana yang mampu.  
17. Dee 82 - Sat 12/Dec/2015, 2:08am
AdmiN bole add sy.
Dee 0102710095  
18. Norizz - Sat 12/Dec/2015, 7:13am
Mmm
Add armalah...
0123874934
Yg baik utk dihebahkan...  
19. Forextrader 9 - Sat 12/Dec/2015, 11:47am
Pendapatan sampingan untuk wanita sahaja modal minima RM1000. Pulangan mingguan RM200. Terhad kepada 30 orang sahaja. Sekiranya berminat boleh WhatsApp saya 019 2745700.  
20. Sister Gallery - Sat 12/Dec/2015, 6:42pm
+60109079953  
21. Arra Naara - Mon 14/Dec/2015, 3:01pm
0142246605 add saya ye thanks  
22. MTZ Telco Biz - Tue 22/Dec/2015, 8:59am
Bantuan Modal Biz Telco.
Whatsapp saya untuk keterangan lanjut. 010-7700817  
23. Drash 2 - Sun 27/Dec/2015, 7:52pm
msukkan saya , sya mencari sapa nak buat bisnes penapis air cuckoo secara sambilan
boleh pm @ watsap 01133622010  
24. Siti Zauyah - Mon 28/Dec/2015, 5:35pm
De yang nak kerja tak?  
25. Pelabur Hartanah - Tue 29/Dec/2015, 7:28pm
Assalamualaikum:

siapa nak joint - KUMPULAN PELABUR HARTANAH

syarat :
1. Mesti baca buku RICH WOMEN atau RICH DAD POOR DAD
(beli atau boleh pinjam buku dgn kami)

2. wajib sertai kumpulan pelabur hartanah telegram ( percuma)

- kemudian jika berminat boleh sertai syarikat usahasama KUMPULAN PELABUR HARTANAH MUSLIM ( modal mengikut kemampuan)
- seterusnya akan tubuh koperasi bila cukup 50 orang.

[ peluang tambah pendapatan tanpa modal sendiri atau modal yang banyak untuk miliki hartanah ]

Berusaha dan terus berusaha- pasti Allah murahkan rezeki

siapa berminat : sila email ke

pelaburhartanahprofesional@gmail.com  
26. Rizal 121 - Mon 4/Jan/2016, 8:37am
0177239973 RIZAL  
27. Wan 1652 - Sun 10/Jan/2016, 9:50am
0147349568 please add ye..ada biz bagus 2016 ni sesuai utk semua tidak mengira status  
28. MTZ Telco Biz - Thu 21/Jan/2016, 10:34am
Bantuan Modal Biz Telco. Semua bole join selagi ada IC dan umur 12 tahun. Ambil peluang ini. Mahadir, whatsapp +6010-7700817  
29. Salim 29 - Fri 22/Jan/2016, 3:29pm
0193936605  
30. Nazrin Nasuha - Sat 13/Feb/2016, 11:49am
017 6129097..add dlm grop.tq  
31. Zaf80 - Sun 28/Feb/2016, 4:18pm
0176278546  
32. Tuan Muda 2 - Mon 28/Mar/2016, 1:10pm
Assalamualaikum semua..saya ada menganjurkan Bengkel Kecantikan Usahawan Cun di pejabat saya di Jalan Genting Klang.
Kami berkongsi tips2 kecantikan & peluang perniagaan kepada sesiapa sahaja yang berminat menjana pendapatan dalam bidang kecantikan&keusahawanan.

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi saya di 0129179055(whatsapp) / pejabat 03-40323565 @ 03-40323534  
33. Radzi 58 - Tue 29/Mar/2016, 12:43am
Ook, saya. Ada skim bantu ibu tunggal. Masuk saya dalam group radzi. 0192323888  
34. Jb Niz - Tue 29/Mar/2016, 10:31pm
0172722362 add sy dlm group  
35. Zura 232 - Sun 1/May/2016, 7:42pm
0182408399  
36. Whitelily 3 - Sun 15/May/2016, 2:40am
Add 0192045228  
37. Tuahtokey - Thu 23/Jun/2016, 1:04pm
0126269321  
38. Mohd Jihad 3 - Sun 23/Oct/2016, 2:59pm
Berminat
Md Jihad
0102499381  

Page 1   (Total 38 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..