Group Wassap Bisnes - 0139238084
Amirul 42 @ Al-iklan enterprise - Sat 4/Jan/2014 10:06am [Last Comment]
assalam semua ...

Tujuan diwujudkan group whatsApp bisnes ini adalah untuk mengumpul semua penjual,pembeli,dan pemborong seluruh malaysia termasuk sabah, sarawak dan labuan bersatu di bawah jaringan bisnes di malaysia.

dengan adanya whatsApp bisnes ini, maka kita semua boleh berkongsi info mengenai produk dan servis yang dijalankan kepada mereka yang lain diluar sana.

semoga bisnes anda akan semakin maju di masa akan datang.

semua agen dan bisnesman pelbagai bidang diperlukan untuk bersama-sama dalam group whatsapp ini. disamping dapat berkenalan antara satu sama lain , boleh juga kita semua menambahkan lagi pendapatan dan pengetahuan dalam bidang perniagaan.

jika anda Berminat untuk join group ini..sila tinggalkan no hp disini atau hantar no hp anda ke wassap kami dan kami akan add anda kedalam group ini.Selepas itu anda boleh mempromote bisnes,servis anda atau membeli jika berminat.

Wassap no kami- 013-9238084

terima kasih

Niche: Persatuan
Jom Miliki Kediaman Landed 2 Tingkat Serendah RM 359k
Video: Teres Dua Tingkat | Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Lokasi. Area Putrajaya/Cyberjaya. Dibina di dalam Township yang akan Mempunyai Masjid, Hospital, Sekolah, Balai Polis dan Banyak Lagi Kemudahan
     
  1. Hanim 19 - Sat 4/Jan/2014, 7:41pm
    012 3406384  
  2. Mohd Abid Mohd Arifin - Sat 4/Jan/2014, 9:14pm
    0176022280  
  3. Mohd Radzali Hussain - Sun 5/Jan/2014, 2:38am
    012-6146893 TK  
  4. Nuar85 - Sun 5/Jan/2014, 8:43am
    0179031040  
  5. Johnathan - Sun 5/Jan/2014, 10:10am
    ss
    0107662852  
  6. Zain - Sun 5/Jan/2014, 10:14pm
    0127223511  
  7. Fikri 4 - Sun 5/Jan/2014, 10:53pm
    0132417511  
  8. Aref - Mon 6/Jan/2014, 12:04am
    0133011152  
  9. Ct 37 - Mon 6/Jan/2014, 12:33am
    0177172576  
  10. Ct 37 - Mon 6/Jan/2014, 12:39am
    0177172576  
  11. Ct 135 - Mon 6/Jan/2014, 8:49am
    berminat boleh add no saya n kwn
    012-6618617, 018-3656153, 018-2933703
    terima kasih  
  12. Nor 407 - Mon 6/Jan/2014, 11:42am
    0102319360  
  13. Rosidahussin - Mon 6/Jan/2014, 12:41pm
    0192623445
    0196696367  
  14. Surina Ppjj - Mon 6/Jan/2014, 1:52pm
    Add me pls 0104002033.surina  
  15. Aiman Aizad - Mon 6/Jan/2014, 2:21pm
    add saya sekali ye..018-9494314 tq '_'  
  16. Isagani Suradin - Mon 6/Jan/2014, 3:15pm
    Wassup ke 0192285680  
  17. Yatie Cha - Mon 6/Jan/2014, 3:31pm
    01138025211  
  18. Azhar 159 - Mon 6/Jan/2014, 4:23pm
    0132883532  
  19. Mohd Radi 2 - Mon 6/Jan/2014, 6:05pm
    mohd radi
    property investment
    0183917205  
  20. Khairul 675 - Mon 6/Jan/2014, 11:25pm
    0123463695  
  21. Sraziqs - Tue 7/Jan/2014, 2:29am
    Details pls(Sraziqs@gmail.com)  
  22. Yanti Irwani - Tue 7/Jan/2014, 10:31am
    0123799752  
  23. Biz 7 - Tue 7/Jan/2014, 10:44am
    0182134606  
  24. Ateh 11 - Tue 7/Jan/2014, 11:30am
    nazrul
    0192118868  
  25. Sariy Syahmi - Tue 7/Jan/2014, 11:35am
    0189057012 syahmi  
  26. Ir Bijan - Tue 7/Jan/2014, 12:00pm
    0123006069  
  27. Zarul Nadzri - Tue 7/Jan/2014, 12:00pm
    --> Assalamualaikum. Saya Zarul Naim B. Nadzri, Pakar dalam membina empire usahawan dengan memberi peluang untuk anda menjadi usahawan dengan berjaya

    Bila miskin kata pemalas
    Bila kaya kata gila dunia
    Bila tak cukup $$$ buat loan dgn bank kata riba
    Bila cari duit lebih kata gila $$$
    Bila nak kongsi, kata bohong.tak kongsi kata sombong.
    Tak tunjuk bukti kata tipu. dah tunjuk bukti still tak caya.
    Nak tunjuk jalan bagi 1001 alasan.
    Still nak TENGOK jer ke kejayaan org lain?
    Ke nak BINA kejayaan sendiri?
    You DECIDE. You BUAT.

    Hidup untuk MEMILIH
    Jadi?
    PILIH untuk buat perubahan bukan memberi alasan
    PILIH untuk memberi rangsangan bukan melayan perihal ketakutan
    PILIH untuk jadi lebih baik bukan sebaliknya
    PILIH untuk sayangi diri bukan mengharap belas kasihan
    PILIH untuk dengar kata hati bukan pilih kata orang
    PILIH untuk hidup dengan PILIHAN dan bukan dengan untung nasib
    Apa yang kita PILIH?

    Berkerja atau Berniaga sendiri...?

    Kami menawarkan peluang perniagaan kepada yang berminat untuk memiliki sebuah kedai dan membuka cawangan anda sendiri!

    ✔ Modalnya serendah RM 6k!
    ✔ Cost operasi kedai ditanggung oleh pihal syarikat
    ✔ Tiada penambah Modal untuk membuka cawangan diseluruh Mysia dan Unlimited
    ✔ Income yang boleh diwarisi
    ✔ Pencen aktif dan income pasif mencecah pendapatan Rm 12,000.00 sebulan

    ✔ Jangan bayangkan semua ini akan jadi milik anda.

    Usahawan2 yang BERMINAT UNTUK MEMILIKI PERNIAGAAN BESAR BERSAMA MINIMART yg bernilai jutaan ringgit dengan modal yang tak sampai RM6ribu, Saya akan berkongsi berkongsi peluang yang julung2 kali boleh membenarkan orang yang tidak punya modal besar, boleh berbisnes besar2.
    Anda boleh memiliki sebuah kedai serbaneka dan berpeluang untuk meluaskan lagi cawangan anda!

    Apakah yg dikatakan PERCUMA?? Mari saya kongsikan..
    95% kos operasi ditanggung oleh pihak sykt.

    1. Sewa kedai PERCUMA.
    2. Renovation kedai PERCUMA.
    3. Kelengkapan perabot PERCUMA.
    4. Stok berkualiti tinggi bernilai 800k secara consignment PERCUMA.
    5. Pemasangan CCTV PERCUMA.
    6. Pos/ System PERCUMA.
    7. Perlindungan Insurans (kebakaran/kecurian) PERCUMA.
    8. Utiliti bil (Air, api, air-cond) PERCUMA.
    9. Stationary (RM50) setiap bulan PERCUMA.
    10 Kemudahan telefon/internet PERCUMA.
    11. Jurufarmasi (gajinya 5k-8k sebln) PERCUMA.
    12. Maintainance service PERCUMA.
    13. Promosi/katalog PERCUMA.
    14. Training ( Product knowledge/demo) PERCUMA.

    Hanya gaji staff shj yg perlu dibayar oleh pemilik perniagaan ini.

    Jgn berlengah lagi, cepat bertindak! Mari kita mulakan kehidupan baru kita dgn perniagaan ini. Saya akan tunjukkan kedai kepada anda!
    Hubungi saya Zarul Nadzri ( 0126393035 Whatsapp/Message)
    Jangan pernah ragu akan peluang. Anda sendiri menilai. ingin menjana pendapatan? atau berada di takuk yang lama  
  28. Zam 298 - Tue 7/Jan/2014, 2:24pm
    zam
    0133548933  
  29. Wanitamart Com - Tue 7/Jan/2014, 2:47pm
    0188717228  
  30. Mohd Hisham Idris - Tue 7/Jan/2014, 4:39pm
    hisham 0192272127  
  31. Zaramarissa 2 - Tue 7/Jan/2014, 4:55pm
    salam

    saya nak tutup bisnes. saya nak letgo macam2 pakaian murah-murah sahaja.

    boleh email sy for appoitment zaramarissa77@yahoo.com.my

    serius buyer only!  
  32. Sidek 12 - Tue 7/Jan/2014, 11:58pm
    zul 01118585359  
  33. Nur Aniza - Wed 8/Jan/2014, 2:34am
    Invite me too. Thank you. 0135319282- niza. Tq  
  34. Pinjaman1malaysia 5 - Wed 8/Jan/2014, 4:10am
    017-8857030 FADHLY MUSTAFA  
  35. Ayie Naeao - Wed 8/Jan/2014, 5:36am
    Assalam ..masukkan sy sekali dln senarai...0173851776 aie...tq  
  36. Maslinda - Wed 8/Jan/2014, 10:35am
    Masukkan sy juga 0196262805  
  37. Shafiqroslann - Wed 8/Jan/2014, 12:24pm
    add saya di 019-9410163.  
  38. Huzaifah Faruqi - Wed 8/Jan/2014, 12:44pm
    saya 0172502027  
  39. Mazlan 7730 - Wed 8/Jan/2014, 2:21pm
    0193880821  
  40. Zyclone - Wed 8/Jan/2014, 4:17pm
    0179702239  
  41. Mas Iefa - Wed 8/Jan/2014, 9:43pm
    017-4248021 Mas iefa  
  42. Snowlemon94 - Wed 8/Jan/2014, 9:55pm
    0143219948  
  43. Jojo Zaihasrah - Thu 9/Jan/2014, 1:33am
    016-40047676  
  44. Azri 100 - Thu 9/Jan/2014, 1:53am
    01119299883  
  45. Azri 100 - Thu 9/Jan/2014, 1:56am
    01119299883  
  46. Watie 89 - Thu 9/Jan/2014, 9:38am
    0165389077  
  47. Mustafa Bin Ahmad - Thu 9/Jan/2014, 11:03am
    khidmat akaun dan cukai secara separuh masa..hubungi 019-6733488  
  48. Apek 6 - Thu 9/Jan/2014, 11:40am
    perunding liabiliti - - 0176020298  
  49. Sepul80 - Thu 9/Jan/2014, 12:15pm
    0196079353  
  50. Oni Zaman - Fri 10/Jan/2014, 9:25am
    saya suka idea2 yg bagus mcm thread ni.
    semua bisnes yg ''hit'' bermula dari ideas yg brilliant

    Tapi kita jgn telalu sibuk nak capai benda2 yg jauh sebab yg dekat pun kalau mendapat sentuhan IDEA yg BERNAS memang berbaloi2

    mari kita USYAR sejauh mana kebenarannya :

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1422158598020954&set=a.1421767954726685.1073741828.1420859281484219&type=1&theater  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 180 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.