Geran Meyelesaikan Hutang & Riba Tanpa Perlu Bayar Balaik
Syedmba @ Exponential Services - Tue 27/Mar/2018 10:35am
Assalamualaikum WBT dan Salam sejahtera

TUNTUT ILMU KEUSAHAWANAN EKONOMI DAN BERPELUANG MENDAPAT BISNES AGENGSI SENDIRI

Sudah lama berniaga tapi pendapatan cukup makan saja
Untung tak seberapa, modal pusingan habis pula

Nak masuk kursus usahawan tapi yuran mahal giler

Nak buat side income tapi tak tau nak usaha apa

Jika itu situasi anda?
Kenapa anda tidak sertai sahaja :

Seminar PERCUMA Kunci Tangani Cabaran Ekonomi Tahun 2018/2019..

Dewan Perkasa Ekonomi Islam Nusantara (DPEIN)

4 sesi kursus ilmu, melatih, dan membimbing anda..menjadi kan anda usahawan dari zero kepada HERO?

Kpd Yg sanggup berusaha, diberikan tunjuk ajar.

Anda akan didedahkan bagaimana untk memulakan bisnes agensi sendiri

DaftarTaklimat Percuma: Percuma: Percuma

Merintis Dan Membina Usahawan Soleh & Sejati

Semua bantuan perkhidmatan adalah PERCUMA kerana ia berkonsepkan bantuan yang tidak perlu dibayar dengan duit poket sendiri

Tertakluk kepada terma & syarat.

Khas kepada yg benar2 komited dan berjiwa keusahawanan sahaja...kerana tanpa minda yg positif dan hasrat yg tinggi untuk keluar dari masalah HUTANG & RIBA dan untk tambah pendapatan.. anda tidak akn berjaya maju kehadapan..

Di jemput utk hadiri penerangan yg tidak akan menjadi sia2 buat masa depan anda n juga rakan2 muslim semua

Sekiranya anda seorang yg beminda positif, rajin berusaha, gigih, sabar

Mari ikuti Taklimat percuma bagi mendapatkan Geran Bersyarat yang disediakan:
Hari : Isnin - Sabtu
Masa : Sesi 2.30 Petang Atau
Sesi 8.30 Malam

DEWAN PERKASA EKONOMI ISLAM NUSANTARA (DPEIN)
NO47-1 JALAN 9/23E, PUSAT PERNIAGAAN DANAU KOTA, Setapak, 53300 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
03-4131 5868
https://g.co/kgs/wRCWL6

Jalan cerah ada di sini...
Dewan Perkasa Ekonomi Islad Nusantara (DPEIN)

Sekiranya anda tahu ada saudaramara /jiran2 / rakan2 muslim anda yg perlukan bantuan perkhidmatan service ini...

Sila lah panjangkan info ini kepada mereka2 .

TERIMA KASIH.????

????www.wasap.my/601137721722
???? Eusuff Abdullah

???? Menuntut Ilmu Adalah TAQWA.
Menyampaikn Ilmu Adalah IBADAH.
Mengulangi Ilmu Adalah ZIKIR.
Mencari Ilmu Adalah JIHAD.

????????????????????????????????????????

Niche: Kursus Dan Seminar
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!