Gerai Makan untuk Dilepaskan Area Setapak
Nasriwahab @ Imlaq Books Centre - Tue 11/Jun/2019 12:54pm [Last Comment]
Perniagnan gerai makan ingin dijual, siap kelengkapan masak, terus niaga je, siap dengan pekerja, segera, RM10k berminat wapps atau call 012-2802344

Niche: Bisnes Untuk Dijual | Bisnes Restoran
     
  1. Mie 289 - Tue 11/Jun/2019, 7:48pm
    Stall masakan barat (western food) untuk disewa cheras 0192704931  
  2. Dina Ariff - Tue 18/Jun/2019, 10:11pm
    Gerai makan dibahu jalan utk di lepas kan. Kpd yg berminat shj. Area sri petaling. Gerai ada permanent roof dan ber pagar dan berkunci. Siap semua kelengkapan perniagaan. Sila wasap 0122282080  
  3. Ibrahim 63 - Fri 28/Jun/2019, 6:02pm
    Cik dina......gerai ni masakan apa ya......  
  4. Dina Ariff - Fri 28/Jun/2019, 8:41pm
    Maaf semua. Gerai sudah ada pembeli  
  5. Shaik 3 - Thu 4/Jul/2019, 1:24am
    Nasriwahab @ pm detail 0122379241  
  6. Nasriwahab - Thu 8/Aug/2019, 2:34pm
    terima kasih, semua, gerai skg sudah ada yang ambil . kalau ada peluang yang lain nanti sy bagi tahu  
Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cuti Putrajaya Naik Basikal Memang Epic!
Kami ke tepi tasik di Putrajaya berhampiran Masjid Besi. Asalnya nak mencuba menu masakan panas di restoran Umai Cafe. Makanan disana sedap belaka. Di sebelah cafe ada Monumen Alaf Baru yang unik. Kemudian kami mengelilingi Pulau Putrajaya menaiki basikal dgn pemandangan yg amat mempesonakan dan menyusup dibawah 8 jambatan ikonik :-)
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)