Gempar! 15000 Orang Akan Jadi Jutawan Antara Bulan Januari Hingga Mac 2013.
Iklan2u - Wed 19/Dec/2012 2:54pm [Last Comment]
sebahagian mereka yang akan menjadi jutawan ini bukanlah mereka yang menjalankan perniagaan tetapi dengan hanya mereka mengambil peluang...

kerana mereka tidak mahu menyesal dikemudian hari...

saya akan beritahu anda bagaimana anda boleh jadi jutawan sekurang2nya memiliki RM3,000,000 pada bulan mac 2013!!

jangan tengok saja!

BUKAN MLM atau seangkatannnya...

hubungi saya segera

jutawan2013@ymail.com

Niche: Buat Duit
     
  1. Marketing Power 2 - Wed 19/Dec/2012, 2:58pm
    sebulan 1 juta.... wow!  
  2. Bahry - Wed 19/Dec/2012, 3:25pm
    hubungi saya ke duiemy@yahoo.com.my atau sms ke 0165826654  
  3. Hsa - Wed 19/Dec/2012, 3:32pm
    wow....saya minat nak tahu agapelovehsa@yahoo.com  
  4. Lynn82 - Wed 19/Dec/2012, 3:33pm
    sila email kepada saya smartlife919gmail.com  
  5. Bara3 - Wed 19/Dec/2012, 3:45pm
    emailkn detail ke bara_bara_bara@yahoo.com  
  6. Avant 2 - Wed 19/Dec/2012, 4:07pm
    avantgarde17@yahoo.com  
  7. Muhammad 166 - Wed 19/Dec/2012, 4:18pm
    Berminat da_klausner93@yahoo.com  
  8. Crysis 87 - Wed 19/Dec/2012, 4:21pm
    crysis_87@yahoo.com  
  9. Alamak 2 - Wed 19/Dec/2012, 4:26pm
    wow..wow..wow 1500o org jd jutawan?
    hebat ni..tlg email saya iori4297@yahoo.com.my  
  10. Faridah 48 - Wed 19/Dec/2012, 4:26pm
    pls email info at azhfid@gmail.com. tq  
  11. Haini Kt - Wed 19/Dec/2012, 4:40pm
    email saya : falazara@ymail.com  
  12. Shaarim - Wed 19/Dec/2012, 5:14pm
    emailkan detail ke shaari_noor@yahoo.com  
  13. Roszie Abdul Rahim - Wed 19/Dec/2012, 5:20pm
    emelkan ke: ambingroup@yahoo.com  
  14. Haikal Halim - Wed 19/Dec/2012, 5:33pm
    Salam Bakal Jutawan semua.
    Sila layari http://www.propwall.my/7007/ untuk listing rumah saya.

    TQ  
  15. Yusrin - Wed 19/Dec/2012, 5:47pm
    mail..yusrin_u@yahoo.com  
  16. Mrc - Wed 19/Dec/2012, 6:33pm
    e-mail wuji.co@gmail.com  
  17. Kumang 2 - Wed 19/Dec/2012, 6:34pm
    wow! jadik jutawan lah aku bulan mac ni... Alhamdulillah... email detail to: johari_elbanjari@yahoo.com  
  18. Alif 5 - Wed 19/Dec/2012, 6:37pm
    dinar iraq rasenye.. InsyaAllah..  
  19. Zahar 51 - Wed 19/Dec/2012, 7:49pm
    berminat e-mail zahar132@yahoo.com  
  20. Mohd Izham Bin Mat Nayan - Wed 19/Dec/2012, 8:18pm
    detail mayrelic_89@yahoo.com  
  21. Otakligat - Wed 19/Dec/2012, 8:25pm
    15000 orang bakal menunggu buah tak gugur.
    Karut bin marut.

    Iklanlah beralas sikit.
    Cakaplah simulasi je atau pengiraan atas kertas apa yg bakal di perolehi jika jadi.

    Omong kosong ! Ceh !  
  22. Eija 16 - Wed 19/Dec/2012, 8:27pm
    Jom joint kutu 1 malaysia.bayaran sangat cun. Masuk rm200 dpt rm600, 400 dpt 1200, 600 dpt 1800,800 dpt 2400, 1000 dpt 3000 ramai yg dah dapat. .Anda mau email saya eija7720@gmail.com tel 0193721312  
  23. Aisyah 84 - Wed 19/Dec/2012, 8:31pm
    email detail...
    noahshoppe@yahoo.com..
    tqvm  
  24. Mz Biz 3 - Wed 19/Dec/2012, 9:17pm
    Iklankan biz anda di sini sambil jana pendapatan dgn harga RM40 sekali sahaja!Anda akan dpt kelebihan seperti berikut:

    * Laman Web Promosi (Percuma)

    * 4 Ruang Iklan Teks & Bergambar

    * Sistem Bulksms bernilai RM360 (Percuma)

    * 5 Credit Sms (Percuma)

    * Bonus Penajaan RM25.00

    * Bonus Auto Reserve RM50.00 Berterusan

    Jom lerr..

    http://emarket2u.com/zamz605  
  25. Waja - Wed 19/Dec/2012, 10:48pm
    MASCOT FOR RENTAL
    0196692142
    FB=MASCOT PERKASA  
  26. Faizal 420 - Wed 19/Dec/2012, 11:30pm
    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera;

    $$$$ Jom Cari Side Income

    Untuk maklumat lanjut;
    http://www.Pioneer4u.com/faizal87  
  27. Mohd Hazrin 4 - Thu 20/Dec/2012, 12:15am
    emelkn pd sy detailnya rinhaz_11@yahoo.com  
  28. Hapiz Nordin - Thu 20/Dec/2012, 12:35am
    email mhapizno_85@yahoo.com..nk tau konsep perniagaan. tq.  
  29. Zetty Bahiki - Thu 20/Dec/2012, 1:01am
    zettysconfiserie@gmail.com tq  
  30. Fawwazsukri - Thu 20/Dec/2012, 2:14am
    email pada saya...fawwaz_sukri@yahoo.com  
  31. Sukasuki 2 - Thu 20/Dec/2012, 2:25am
    Salam,jom kta buat duit sama2.,dgn modal duit rm90 jek,.malah anda juga dpt faedah keperluan harian yg anda guna,berminat email saiful_universal@yahoo.com  
  32. Mohd Khairi 17 - Thu 20/Dec/2012, 3:36am
    tolong,tolong tolong!!! sudah binggung cari bussiness yang boleh buat duit.  
  33. Azmirul 2 - Thu 20/Dec/2012, 3:59am
    sy nak
    lantran_00@yahoo.com  
  34. Mamat9917 - Thu 20/Dec/2012, 8:31am
    cartik4244@yahoo.com  
  35. Maryamul Gabtiah - Thu 20/Dec/2012, 9:00am
    Saya berminat tlg email detail ke maria_mohdzain@yahoo.com  
  36. Otakligat - Thu 20/Dec/2012, 12:24pm
    Apasal sorang pun tk minta bukti yg dah jadi jutawan?
    Atau bukti dari jutawan2013 tu?
    Klu dia dah ada rm3 juta barulah follow.

    Klu tk ada 3 juta jgn citerlah.
    Boleh bagi bukti bro?
    Sy pun nk juga jika benar.

    Email penyata bank tuan kpd saya dan juga
    apa2 yg boleh kaya.

    March 2013 aku dah ada 3 juta..nk beli apa ya??? Merc? Bmw? Banglo?
    Boleh juga tambah bini bagi 4 org.cukup duit tu.
    Lawaklah pula......
    conpayment@yahoo.com  
  37. Ali Bin Amad - Thu 20/Dec/2012, 1:24pm
    ada aku kisah  
  38. Orang Biasa 3 - Thu 20/Dec/2012, 7:59pm
    email farel_ll@yahoo.com  
  39. F D - Thu 20/Dec/2012, 11:20pm
    salam saudara saudari sekalian..
    mari join bisnes saya ni..hanye dirumah sahaja..senang,xde risiko..modal serendah rm50..nak tahu lebih lanjut..masok website n belek2 la dlu sampai puas hati..

    www.clickads4profit.com/signupForm3.asp?refloginid=budaksenpai

    sponsor ID : budaksenpai

    kalau ade yg berminat nak main dolar pon bole join saye..

    belek2 website kat sini ye http://www.profitclicking.com/?r=MrFendi

    atau pon yg ini http://yournewearnings.com/?id=2382

    xde yg mudah nak jadi senang..so mari kite usaha same2 dan doa banyak..ade pape pertanyaan bole hubungi saya di 0193266717..wasalam  
  40. Abah Kau Ni - Fri 21/Dec/2012, 3:02am
    Gempar! 15000 Keldai Akan Kena Tipu Antara Bulan Januari Hingga Mac 2013.  
  41. Matt Don - Thu 27/Dec/2012, 7:23pm
    http://goo.gl/rXQn6. Web yg hebat. Tak rugi klu anda layari.  
  42. Hafiidz - Mon 25/Feb/2013, 8:44am
    15k orang kene tipu kawkaw hingga akhir hayat!  
Page 1   (Total 42 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.