Gaji Tetap Dari Forex, Percuma Pulak Samsung Galaxy Mini, Galaxy Tab dan Ipad 2, Bulan2 Dapat RM 1100, Best Betul.
Irfanfx - Wed 2/Nov/2011 6:08am [Last Comment]
saya menawarkan perkhidmatan urusniaga forex secara selamat dan konsisten profit
Paling penting perbincangan dan urusan saya dengan pihak anda akan dilakukan di rumah saya sendiri untuk anda lebih mengenali siapa trader anda? dia duduk mana?betul ke boleh trade dengan profit untuk anda? Hebat ke dia? dan anda akan berasa sangat selamat dan yakin dengan hasil forex yang saya perolehi
Saya tolong anda untuk dapat profit secara konsisten setiap bulan dan membantu anda untuk cover kembali lost anda di dalam forex.
Dua minggu selepas penyertaan akan menerima Samsung galaxy mini android (bernilai rm 600)sebagai hadiah dari pihak saya. Hadiah untuk Galaxy tab dan ipad2(jumlah penyertaan yang berbeza)
Selepas 5-6 bulan penyertaan saya akan dedahkan teknik rahsia forex saya kepada anda, boleh la anda target nak jadi jutawan forex pulak(kita jadi kawan dulu yer, nanti saya citer)
Teknik yang saya gunakan adalah teknik yang terbaik untuk profit dan sangat tipis risiko kerugian
Modal rm 3700, setiap bulan anda akan dapat rm 1100 = 30%, selama 12 bulan
Jaminan modal 100%
sila jumpa saya untuk melihat kehidupan hasil forex saya dan mengenali saya
Call 019 3110260 email saya irfanfx_78@yahoo.com

Niche: Forex Malaysia
     
  1. Zamzam 2 - Wed 2/Nov/2011, 7:32am
    satu tawaran yang menarik!!
    sedang fikir-fikirkan  
  2. Bakerm - Wed 2/Nov/2011, 8:10am
    Salam..minat gak,tapi u tinggal kat mana ya?kalau jauh sngt pun payah gak...sy dari seremban...my email:mabakerm99@yahoo.com
    hp:6781212  
  3. Wanyus - Wed 2/Nov/2011, 9:13am
    tawaran yang menarik kebetulan sy tgh buntu mana tmpt nak melabur.. modal ada 20k...
    tlg email irfanffx tlg email deruanombak@yahoo.com
    hp 0139761234  
  4. Ed Enr - Wed 2/Nov/2011, 9:13am
    email ke saya pencetusinspirasi@gmail.com  
  5. Roslan Aziz - Wed 2/Nov/2011, 9:22am
    email saya roslan.aziz@gmail.com  
  6. Azeme - Wed 2/Nov/2011, 9:41am
    menarik pulak. emailkan pada saya handsetman@gmail.com  
  7. Jep 5 - Wed 2/Nov/2011, 11:54am
    Email juga kt sy...jef_2020@yahoo.com  
  8. Roslan 45 - Wed 2/Nov/2011, 11:56am
    mcm menarik...email saya utk aturkan pertemuan..roslan_cm@yahoo.com  
  9. Irfanfx - Wed 2/Nov/2011, 12:45pm
    kesemunya saya teah email, untuk lebih lanjut bole call 019 3110260, sila berkunjung ke rumah saya untuk urusan dan perbincangan, urusniaga ada aggrement(hitam/putih)  
  10. Kasmi - Wed 2/Nov/2011, 2:42pm
    ce citer sikit

    purnama1@yahoo.com  
  11. Allbestbuy - Wed 2/Nov/2011, 2:56pm
    email sy jugak mrkefly@yahoo.com  
  12. Erry 4 - Wed 2/Nov/2011, 5:08pm
    sgt menarik..face to face.. detail pls.. erryrichsmart@yahoo.com  
  13. Shahrul 128 - Wed 2/Nov/2011, 6:40pm
    shah.eleven@gmail.com email pd sy  
  14. Jejakaduit - Wed 2/Nov/2011, 6:51pm
    email saya -lanmanan@gmail.com  
  15. Shahrul Nizam 4 - Wed 2/Nov/2011, 9:58pm
    shahrulmara@gmail.com  
  16. Zaharudin - Wed 2/Nov/2011, 10:05pm
    boleh email kat saya.zaharudinzamzam@yahoo.com  
  17. Nash 3 - Thu 3/Nov/2011, 12:02am
    Tahniah anda berani memberikan tawaran sebegini rupa.. harap berjaya... so saya berminat untuk mengetahui lebih lanjut ttg tawaran anda ini..emailkan detail ke millionemail@gmail.com semoga selalu peroleh kemenangan...  
  18. Mathizri - Thu 3/Nov/2011, 8:50am
    menarik ni....email pada sya math_dirre@yahoo.com  
  19. Nor 28 - Thu 3/Nov/2011, 9:59am
    nor_azam2103@yahoo.com  
  20. Suhaila Ahmad - Thu 3/Nov/2011, 10:00am
    email kak su jugak yerr....suhailaahmad@ymail.com...selagi ada peluang kita cuba...  
  21. Rosz 2 - Thu 3/Nov/2011, 10:01am
    rosz_burger@yahoo.com  
  22. Zwan - Thu 3/Nov/2011, 11:10am
    nk tau jgk
    joe_mie@hotmail.com
    0123634364  
  23. Tuan Penasihat - Thu 3/Nov/2011, 12:01pm
    Jaminan modal 100% ye?
    Boleh kan kalau nak upgrade modal smpai 5 kali ganda?

    T.kasih.

    tuan.penasihat@yahoo.com  
  24. Zamadi - Thu 3/Nov/2011, 12:02pm
    nk tahu jugak ady_jempol@yahoo.com.my  
  25. Najib272 - Thu 3/Nov/2011, 1:33pm
    najib272@gmail.com  
  26. Isztie - Thu 3/Nov/2011, 2:06pm
    email kat saya. saya kat johor bahru
    isztie@yahoo.com  
  27. Budakkampong - Thu 3/Nov/2011, 2:24pm
    tuan..minta emailkan apa yang patut ke budakkampong@hotmail.my....tq.  
  28. Fatrade - Thu 3/Nov/2011, 2:40pm
    Mcm menarik jer ni...email gak kat saya fatrade2u@gmail.com  
  29. Afif21 - Thu 3/Nov/2011, 3:22pm
    tolong email detail sifusan@gmail.com  
  30. Iqmal - Thu 3/Nov/2011, 3:45pm
    emel sy ashdebiz@gmail.com  
  31. Paksoo99 - Thu 3/Nov/2011, 3:54pm
    fuyoooo... email kat saya jugak la... mzharun@gmail.com

    tq  
  32. Mamat Permai - Thu 3/Nov/2011, 5:36pm
    tlg email details ke...aboimaa@yahoo.com  
  33. Mrbud - Thu 3/Nov/2011, 6:59pm
    email kat saya jugak akmaladam80@yahoo.com.menarik tu,janji hidup mesti mau jujur.tahniah dpt membantu rakan2 kita di majalah  
  34. Irfanfx - Thu 3/Nov/2011, 8:16pm
    assalamualaikum....kepada semua saya telah email serba ringkas...untuk lebih detail datang berjumpa saya atau hubungi 0193110260.....insya allah di mudahkan segala urusan oleh allah s.w.t,  
  35. Ismail Hussain - Thu 3/Nov/2011, 10:38pm
    Assalam. email kat saya sekali... maegiant@yahoo.com  
  36. Monyamin - Fri 4/Nov/2011, 12:02am
    boleh bg tau lokasi ?
    orang_banci@yahoo.com  
  37. Ahmad78 2 - Fri 4/Nov/2011, 9:10am
    nak tau lebih lanjut. email sy gak. shaar_96@yahoo.com. tq  
  38. Afiees - Fri 4/Nov/2011, 3:45pm
    Email kt sy jugakk boss
    afiees2896@yahoo.com.my

    t.kasih  
  39. Mohamad Rosli - Fri 4/Nov/2011, 10:45pm
    kat mana tuan tinggal?
    mohdrosli.isa@ap.sony.com  
  40. Daniel Hakimi - Sat 5/Nov/2011, 10:54am
    email me too.. sofea2803@gmail.com  
  41. Mohd Fauzi Salman - Sat 5/Nov/2011, 3:09pm
    salam.menarik jugak ye.harap2 program ni berjaya.InsyaALLAH.dah byk masuk program benda2 mcm ni,asyik kena tipu aje.modal dah kluar rm 20 k dah.cuba email ke foji_grunge@yahoo.com  
  42. Shuk 5 - Sun 6/Nov/2011, 1:42am
    shukfx@yahoo.com  
  43. Rashidah Mohtar - Sun 6/Nov/2011, 4:20pm
    Berminat, emalkn pada saya.. rsdhmhtr@gmail.com  
  44. Effendy 10 - Mon 7/Nov/2011, 6:34pm
    Email kat sy gak ya. effendy82@yahoo.com. Tq  
  45. Ravemone - Tue 8/Nov/2011, 4:03pm
    emel pada sy..ravemone@gmail.com  
  46. Irfanfx - Tue 8/Nov/2011, 7:05pm
    salam aidiladha, kepada anda semua masih ada kekosongan untuk menyertai konsep belajar dan untung ni, mula2 saya bagi tuan/puan makan ikan sedap2, selepas itu saya akan ajar mcm mana nak memancing ikan yang sedap2 tu menggunakan joran dengan betul, dengan usaha,sabar,konsisten dan doa, adalah kunci kejayaan dalam forex, forex bukan bergantung pada nasib tapi adalah perniagaan yang berpandukan ilmu dan kebijaksanaan  
  47. Saudagar Fx - Tue 8/Nov/2011, 10:41pm
    detail ke solleh_fx@yahoo.com  
  48. Izhamharis - Wed 9/Nov/2011, 1:00am
    menarik tertarik engkau memang deboom..,hehehe..
    berminat gak tp modal blum cukup 3k blh ker..??
    ilhamharis@gmail.com  
  49. Boy 15 - Wed 9/Nov/2011, 3:00am
    salam, can u email the details..tq salam eidul-adha Qurban Mubarak-

    malayaguyz@yahoo.com  
  50. Nurul 326 - Wed 9/Nov/2011, 2:36pm
    Emailkan kat saya juga wawa_naz007@yahoo.com.my  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 79 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)