Gaji Tetap Dari Forex, Percuma Pulak Samsung Galaxy Mini, Galaxy Tab dan Ipad 2, Bulan2 Dapat RM 1100, Best Betul.
Irfanfx - Wed 2/Nov/2011 6:08am [Last Comment]
saya menawarkan perkhidmatan urusniaga forex secara selamat dan konsisten profit
Paling penting perbincangan dan urusan saya dengan pihak anda akan dilakukan di rumah saya sendiri untuk anda lebih mengenali siapa trader anda? dia duduk mana?betul ke boleh trade dengan profit untuk anda? Hebat ke dia? dan anda akan berasa sangat selamat dan yakin dengan hasil forex yang saya perolehi
Saya tolong anda untuk dapat profit secara konsisten setiap bulan dan membantu anda untuk cover kembali lost anda di dalam forex.
Dua minggu selepas penyertaan akan menerima Samsung galaxy mini android (bernilai rm 600)sebagai hadiah dari pihak saya. Hadiah untuk Galaxy tab dan ipad2(jumlah penyertaan yang berbeza)
Selepas 5-6 bulan penyertaan saya akan dedahkan teknik rahsia forex saya kepada anda, boleh la anda target nak jadi jutawan forex pulak(kita jadi kawan dulu yer, nanti saya citer)
Teknik yang saya gunakan adalah teknik yang terbaik untuk profit dan sangat tipis risiko kerugian
Modal rm 3700, setiap bulan anda akan dapat rm 1100 = 30%, selama 12 bulan
Jaminan modal 100%
sila jumpa saya untuk melihat kehidupan hasil forex saya dan mengenali saya
Call 019 3110260 email saya irfanfx_78@yahoo.com

Niche: Forex Malaysia
 
1. Zamzam 2 - Wed 2/Nov/2011, 7:32am
satu tawaran yang menarik!!
sedang fikir-fikirkan  
2. Bakerm - Wed 2/Nov/2011, 8:10am
Salam..minat gak,tapi u tinggal kat mana ya?kalau jauh sngt pun payah gak...sy dari seremban...my email:mabakerm99@yahoo.com
hp:6781212  
3. Wanyus - Wed 2/Nov/2011, 9:13am
tawaran yang menarik kebetulan sy tgh buntu mana tmpt nak melabur.. modal ada 20k...
tlg email irfanffx tlg email deruanombak@yahoo.com
hp 0139761234  
4. Ed Enr - Wed 2/Nov/2011, 9:13am
email ke saya pencetusinspirasi@gmail.com  
5. Roslan Aziz - Wed 2/Nov/2011, 9:22am
email saya roslan.aziz@gmail.com  
6. Azeme - Wed 2/Nov/2011, 9:41am
menarik pulak. emailkan pada saya handsetman@gmail.com  
7. Jep 5 - Wed 2/Nov/2011, 11:54am
Email juga kt sy...jef_2020@yahoo.com  
8. Roslan 45 - Wed 2/Nov/2011, 11:56am
mcm menarik...email saya utk aturkan pertemuan..roslan_cm@yahoo.com  
9. Irfanfx - Wed 2/Nov/2011, 12:45pm
kesemunya saya teah email, untuk lebih lanjut bole call 019 3110260, sila berkunjung ke rumah saya untuk urusan dan perbincangan, urusniaga ada aggrement(hitam/putih)  
10. Kasmi - Wed 2/Nov/2011, 2:42pm
ce citer sikit

purnama1@yahoo.com  
11. Allbestbuy - Wed 2/Nov/2011, 2:56pm
email sy jugak mrkefly@yahoo.com  
12. Erry 4 - Wed 2/Nov/2011, 5:08pm
sgt menarik..face to face.. detail pls.. erryrichsmart@yahoo.com  
13. Shahrul 128 - Wed 2/Nov/2011, 6:40pm
shah.eleven@gmail.com email pd sy  
14. Jejakaduit - Wed 2/Nov/2011, 6:51pm
email saya -lanmanan@gmail.com  
15. Shahrul Nizam 4 - Wed 2/Nov/2011, 9:58pm
shahrulmara@gmail.com  
16. Zaharudin - Wed 2/Nov/2011, 10:05pm
boleh email kat saya.zaharudinzamzam@yahoo.com  
17. Nash 3 - Thu 3/Nov/2011, 12:02am
Tahniah anda berani memberikan tawaran sebegini rupa.. harap berjaya... so saya berminat untuk mengetahui lebih lanjut ttg tawaran anda ini..emailkan detail ke millionemail@gmail.com semoga selalu peroleh kemenangan...  
18. Mathizri - Thu 3/Nov/2011, 8:50am
menarik ni....email pada sya math_dirre@yahoo.com  
19. Nor 28 - Thu 3/Nov/2011, 9:59am
nor_azam2103@yahoo.com  
20. Suhaila Ahmad - Thu 3/Nov/2011, 10:00am
email kak su jugak yerr....suhailaahmad@ymail.com...selagi ada peluang kita cuba...  
21. Rosz 2 - Thu 3/Nov/2011, 10:01am
rosz_burger@yahoo.com  
22. Zwan - Thu 3/Nov/2011, 11:10am
nk tau jgk
joe_mie@hotmail.com
0123634364  
23. Tuan Penasihat - Thu 3/Nov/2011, 12:01pm
Jaminan modal 100% ye?
Boleh kan kalau nak upgrade modal smpai 5 kali ganda?

T.kasih.

tuan.penasihat@yahoo.com  
24. Zamadi - Thu 3/Nov/2011, 12:02pm
nk tahu jugak ady_jempol@yahoo.com.my  
25. Najib272 - Thu 3/Nov/2011, 1:33pm
najib272@gmail.com  
26. Isztie - Thu 3/Nov/2011, 2:06pm
email kat saya. saya kat johor bahru
isztie@yahoo.com  
27. Budakkampong - Thu 3/Nov/2011, 2:24pm
tuan..minta emailkan apa yang patut ke budakkampong@hotmail.my....tq.  
28. Fatrade - Thu 3/Nov/2011, 2:40pm
Mcm menarik jer ni...email gak kat saya fatrade2u@gmail.com  
29. Afif21 - Thu 3/Nov/2011, 3:22pm
tolong email detail sifusan@gmail.com  
30. Iqmal - Thu 3/Nov/2011, 3:45pm
emel sy ashdebiz@gmail.com  
31. Paksoo99 - Thu 3/Nov/2011, 3:54pm
fuyoooo... email kat saya jugak la... mzharun@gmail.com

tq  
32. Mamat Permai - Thu 3/Nov/2011, 5:36pm
tlg email details ke...aboimaa@yahoo.com  
33. Mrbud - Thu 3/Nov/2011, 6:59pm
email kat saya jugak akmaladam80@yahoo.com.menarik tu,janji hidup mesti mau jujur.tahniah dpt membantu rakan2 kita di majalah  
34. Irfanfx - Thu 3/Nov/2011, 8:16pm
assalamualaikum....kepada semua saya telah email serba ringkas...untuk lebih detail datang berjumpa saya atau hubungi 0193110260.....insya allah di mudahkan segala urusan oleh allah s.w.t,  
35. Ismail Hussain - Thu 3/Nov/2011, 10:38pm
Assalam. email kat saya sekali... maegiant@yahoo.com  
36. Monyamin - Fri 4/Nov/2011, 12:02am
boleh bg tau lokasi ?
orang_banci@yahoo.com  
37. Ahmad78 2 - Fri 4/Nov/2011, 9:10am
nak tau lebih lanjut. email sy gak. shaar_96@yahoo.com. tq  
38. Afiees - Fri 4/Nov/2011, 3:45pm
Email kt sy jugakk boss
afiees2896@yahoo.com.my

t.kasih  
39. Mohamad Rosli - Fri 4/Nov/2011, 10:45pm
kat mana tuan tinggal?
mohdrosli.isa@ap.sony.com  
40. Daniel Hakimi - Sat 5/Nov/2011, 10:54am
email me too.. sofea2803@gmail.com  
41. Mohd Fauzi Salman - Sat 5/Nov/2011, 3:09pm
salam.menarik jugak ye.harap2 program ni berjaya.InsyaALLAH.dah byk masuk program benda2 mcm ni,asyik kena tipu aje.modal dah kluar rm 20 k dah.cuba email ke foji_grunge@yahoo.com  
42. Shuk 5 - Sun 6/Nov/2011, 1:42am
shukfx@yahoo.com  
43. Rashidah Mohtar - Sun 6/Nov/2011, 4:20pm
Berminat, emalkn pada saya.. rsdhmhtr@gmail.com  
44. Effendy 10 - Mon 7/Nov/2011, 6:34pm
Email kat sy gak ya. effendy82@yahoo.com. Tq  
45. Ravemone - Tue 8/Nov/2011, 4:03pm
emel pada sy..ravemone@gmail.com  
46. Irfanfx - Tue 8/Nov/2011, 7:05pm
salam aidiladha, kepada anda semua masih ada kekosongan untuk menyertai konsep belajar dan untung ni, mula2 saya bagi tuan/puan makan ikan sedap2, selepas itu saya akan ajar mcm mana nak memancing ikan yang sedap2 tu menggunakan joran dengan betul, dengan usaha,sabar,konsisten dan doa, adalah kunci kejayaan dalam forex, forex bukan bergantung pada nasib tapi adalah perniagaan yang berpandukan ilmu dan kebijaksanaan  
47. Saudagar Fx - Tue 8/Nov/2011, 10:41pm
detail ke solleh_fx@yahoo.com  
48. Izhamharis - Wed 9/Nov/2011, 1:00am
menarik tertarik engkau memang deboom..,hehehe..
berminat gak tp modal blum cukup 3k blh ker..??
ilhamharis@gmail.com  
49. Boy 15 - Wed 9/Nov/2011, 3:00am
salam, can u email the details..tq salam eidul-adha Qurban Mubarak-

malayaguyz@yahoo.com  
50. Nurul 326 - Wed 9/Nov/2011, 2:36pm
Emailkan kat saya juga wawa_naz007@yahoo.com.my  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 79 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..