Funder yang Jujur, Amanah & Bukan Penipu.
Rozana Binti Haji Ismail @ GLC Company - Fri 25/Jan/2019 11:32am
Bole email kpd saya :

rozanaa.ismail@yahoo.com.

p/s : jgn tinggal no phone di sini, banyak yang akan mengambil kesempatan.

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal | Disputed Topics
     
  1. Hazrul Nizam - Fri 25/Jan/2019, 12:13pm
    Penipu muncul lagi,

    .. minggu dulu nama nya pekota maju & time brilliant
    .. kemudian tukar jadi Manforcemarine Mariyani Azman
    .. sebelum ini dah berpuluh2 nama lain beliau guna

    hari ini setan ni dapat curi IC Rozana Binti Haji Ismail (mangsa) dan menggunakan identiti beliau utk membuat ulasan2 jahat dan kononnya menawarkan fund.

    Cik Rozana, Jika anda tidak bersalah
    (saya tahu Rozana bukan nama sebenar anda, sebaliknya nama IC mangsa yg dicuri)

    1) Nyatakan Nama syarikat anda

    2) Nyatakan nombor SSM anda

    3) Nyatakan lokasi pejabat anda (takkan berniaga bawah pokok ceri kot..)

    salah satu cara nak tangkap setan ni senang je, bila dicabar dgn ketiga tiga perkara diatas, beliau akan terus menggelepar macam cacing kepanasan.  
  2. Haji Mazlan Resources - Mon 28/Jan/2019, 12:36pm
    GROUP SCAMMER HAZRUL NIZAM , PENYAMUN & PEROMPAK BERSIRI  
  3. Tn Merapi - Tue 29/Jan/2019, 11:51am
    Ps: jgn tinggalkan no phone disini kerna ramai yg mengambil kesempatan......................................................
    Wkwkwkwkwkwkwkwkwkwkwkkkkkkkkkk ........ alhamdulilah !!!
    Statment ni statment
    PERINGATAN UNTUK DIRI SENDIRI KER Wkwkwkwkwkwkw'w'w'w'wkkkkkkkkkkkk  
  4. Nazritori - Tue 29/Jan/2019, 1:26pm
    ha2. statement kelakar. btul ke hazrul scammer. dia jual apa ya ?  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)