Funder/JV With RM50k Cash In Hand
Mohamad Husairi Bin Mohamad Harun @ MHusairi Enterprise - Sat 7/Jul/2012 2:49pm [Last Comment]
Salam semua. Saya berminat untuk menjadi Funder/JV kepada anda yang berminat, mempunyai idea yang bernas dan berkelayakan.
Email: mhusairi.enterprise@gmail.com Tel: +60133384933
Sekian, wassalam.
-saya sedang belayar di offshore Sarawak-

Niche: Mencari Pelabur
     
  1. Isa Mahdi - Sat 7/Jul/2012, 3:50pm
    bole jadi funder untuk saye x? saye nk buat bisnes button badges,tapi duit xde...so kirenye saye pinjam dari tuan la

    email : sohointernet@gmail.com  
  2. Muhammad Firdaus 19 - Sat 7/Jul/2012, 3:57pm
    SALAM. Saya x minta banyak pun cukuplah sekadar RM7K sahaja bagi saya memulakan bisnes francais steamboat saya di KL ni. Tambahan bulan puasa dah dekat saya amat memerlukannya. Jika tuan berminat ini emel saya ummuhd@yahoo.com  
  3. Adiklisha - Sat 7/Jul/2012, 6:50pm
    mohon sangat bantuan encik dapat hendak nya membantu keluarga saya ada byk expences nak bayar tlglah encik

    ni email saya adiklisha@yahoo.com

    hanya allah je dapat membalas jasa baik tuan  
  4. Rinur - Sat 7/Jul/2012, 7:00pm
    saya berminat nak ajak en menjadi funder atau rakan kongsi didlam perniagaan sy..
    butiran lebih lanjut boleh dibincg.
    jika yakin dan berminat nak berbincg sila emel saya.  
  5. Anggun Solehah - Sat 7/Jul/2012, 8:27pm
    Assalam, sy sdg mencari funder utk butik muslimah, Jika tuan berminat sila emel sy anggunsolehah11@gmail.com utk butiran lanjut. Tq  
  6. Jie 9 - Sat 7/Jul/2012, 8:29pm
    ???>> YES!!! MEMANG BETUL... :) saya dah merasainya...
    ???>> MEMANG PROGRAM YANG TERSANGAT MUDAH..DULU INGAT SUSAH...
    ???>> RUPA2NYA PALING MUDAH DAN PANTAS..RM100-RM1000 TU PELUANG YG
    ???>> SENANG2 KITA BOLEH DAPAT..
    ???>> TANPA JUMPA ORG ATAU KESANA KEMARI...
    ???>> SEMUANYA DEPAN FB...BESTKAN :) MAUNYA TAK BEST...KALAU NAK TAHU ???>> KESERONOKANNYA...CUBA BARU

    ???>> Klu serius @ untuk lebih lanjut boleh call i :014-8241829  
  7. Muhamad Riduwan - Sat 7/Jul/2012, 9:05pm
    fund dalam bisnes retail ke.profit 20% 019 2234483  
  8. Shaiful Hisham - Sun 8/Jul/2012, 12:03am
    Slm saya b'minat coz skrg saya b'urusan jual beli tanah, modal yg en laburkn saya beli tanah murah dan pecah lot, kita bahagi lot/ kuntgan bila lot2 tanah t'jual saudara boleh email kn pd saya di dan terbuka kpd sesiapa sahaja shaifulhisham80@yahoo. com  
  9. Mrshahdotcapital - Sun 8/Jul/2012, 1:24am
    join sy dlm gold forex..utk modal 33k,tuan dpt setiap bulan 28% permonth.kntrak 6 bulan atau 1 tahun.bulan ke-6 dpt blik modal asal margin 168% utk modal 33k td.brmninat hbungi sy 0133763837  
  10. Rosman Kamaruddin - Sun 8/Jul/2012, 2:06am
    saya buat bisness Door to Door service yg macam DHL, kalu berminat boleh JV dan call saya 0176833918  
  11. Rashidi 5 - Sun 8/Jul/2012, 11:27pm
    salam. saya sedang mencari funder yang berminat untuk bukk francais pizza. dari A-Z sykt kami uruskan. profit boleh dibincangkan. modal antara 50 - 120 k. rashidi : 019 7713700 (bp)  
  12. Mohamad Husairi Bin Mohamad Harun - Mon 9/Jul/2012, 1:11am
    Terima kasih kepada anda yang membalas
    mesej saya ini.
    InsyaAllah saya akan membalas emel/menghubungi anda kemudian.
    Kerjasama anda amat dihargai.
    Wassalam.  
  13. Noor Firdaus - Mon 16/Jul/2012, 12:37pm
    Sy nak membuat perniagaaan service apartment dan home stay area bukit merah lake town resort dan sekitar lumut ni emel sy metalichippo@gmail.com  
  14. Mohamad Husairi Bin Mohamad Harun - Mon 16/Jul/2012, 4:43pm
    Saya sudah menghubungi en. noor firdaus  
  15. Asmady - Tue 17/Jul/2012, 12:00am
    salam tuan..saya memerlukan rm50k..bayaran keuntungan dari perniagaan setiap bulan adalah 5% dari jumlah yang dilaburkan..tempoh perjanjian minimum 1 - 2tahun...sekiranya tuan berminat....adywira78@yahoo.com.sg  
  16. Mohamad Husairi Bin Mohamad Harun - Tue 17/Jul/2012, 12:49pm
    Salam tuan Asmady,
    saya sudah hubungi tuan.  
  17. Azimah 10 - Wed 18/Jul/2012, 4:58pm
    salam. memerlukan 30 k utk set up bisnes. bayaran keuntungan 10 % setiap bulan.azimah.smart@yahoo.com  
  18. Mohamad Husairi Bin Mohamad Harun - Wed 18/Jul/2012, 6:31pm
    Salam cik Azimah,
    saya telah menghubungi cik melalui emel.  
  19. Dila Mk - Wed 18/Jul/2012, 11:13pm
    Saya sgt memerlukan fund sekitar RM20k buat masa ini. Biz gaun pengantin kanak-kanak.  
  20. Amirull 3 - Thu 19/Jul/2012, 12:31am
    bisnes mozek n aksesorinya.gm_hartanahtimur@yahoo.com  
  21. Chm Auto Workshop - Thu 19/Jul/2012, 11:53am
    SALAM, jika tuan nak melabur di pusat servis kereta kami yg baru di buka ni, dan pulangan menarik, boleh email saya jika tuan berminat chm_auto@yahoo.com  
  22. Reihan81 - Fri 20/Jul/2012, 1:31am
    salam...sye sgt memerlukan modal dlm perniagaan sye..kalu bleh sye hrap en husairi dpt membantu sye memerlukan rm45k utk memulakan perniagaan  
  23. Mj 14 - Thu 26/Jul/2012, 1:10pm
    Assalam, saya adalah pemilik kepada sebuah klinik di lembah klang. saya amat memerlukan suntikan dana segera bulan 7 ini bagi menampung rolling capital. bisnes semakin maju cuma tidak cukup rolling capital kerana pinjaman sy drp PUNB hanya boleh di terima pada bulan 11. sy menawarkan keuntungan 5-7% nett profit setiap bulan kepada tuan selama 1-2 tahun perjanjian dan pelaburan tuan saya akan bayar semula dalam tempoh itu. saya akan email tuan.  
  24. Adiaz 2 - Mon 30/Jul/2012, 1:02pm
    Salam, berminat jd business partner? memerlukan modal dlm rm10k-20k sahaja. profit 20% monthly, agreement utk 5 bln.

    Business dh stable for 2 years, with agents & resellers. details already been emailed. Thanks  
  25. Sham Auto - Mon 30/Jul/2012, 4:27pm
    salam kami merupakan one pit shop centre yg memerlukan dana untuk membeli half cut, dan accesori lain yg permintaan sgt2 tinggi, harap dapat dipertimbangkan  
  26. Alan 39 - Fri 3/Aug/2012, 7:00pm
    MJ 14 boleh email saya alan_eng110@yahoo.com.my  
  27. Edvin 2 - Fri 3/Aug/2012, 7:18pm
    nak kluar epf call my 0193610004  
  28. Mohamad Husairi Bin Mohamad Harun - Tue 7/Aug/2012, 3:38am
    Salam,
    Terima kasih kepada yang telah memberi maklumbalas.
    Kerjasama anda amat dihargai.
    Topik in telah ditutup.
    Sekian, Wassalam.  
Page 1   (Total 28 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Durian Hutan Hulu Langat Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)