Full Time/Partime Diperlukan Segera di KL & Sel dan Penang Sbg Lister Officer
Wan Mohd Nasran @ murni muasolat Resources - Thu 1/Dec/2011 1:56pm [Last Comment]
project terbaru Telekom untuk meningkatkan infrastruktur TM dgn pemasangan wifi sbyak 100,000 lokasi secara PERCUMA (ulangan: PERCUMA ye) di lembah kelang dan penang memerlukan ramai lister officer dan team pemasang moderm..

pendapatan average senang2 je bleh dapat dalam rm1650/seminggu @ RM7480 sebulan (johor group)

hubungi 012-9397295 untuk detail/ interview.

@send resume to: nsz_wan@yahoo.com

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Siti 352 - Thu 1/Dec/2011, 2:03pm
    krja mcm mna? buat sales atau pemasangan shj? nk pekerja M@F? seperti berminat.. email sy mardhiah.rahman@gmail.com  
  2. Mizanhashim - Thu 1/Dec/2011, 2:14pm
    berminat.
    email ke misiniaga@yahoo.com  
  3. Samsudin 2 - Thu 1/Dec/2011, 2:26pm
    emel info - ownbizz2hotmail.com  
  4. Mohd Nazri 15 - Thu 1/Dec/2011, 2:40pm
    please email to me:nazri@redzone.my  
  5. Wan 61 - Thu 1/Dec/2011, 5:39pm
    emel info ke onecraftmaya@gmail.com thanks  
  6. Safety Boot - Thu 1/Dec/2011, 6:06pm
    kerja macamna??
    berminat gak...
    email saya:arerainsky@yahoo.com  
  7. Wan Hakim - Thu 1/Dec/2011, 10:37pm
    lister officer: dapatkan lokasi yg terpilih dan sesuai sblum team van telekom pergi ke lokasi utk pemasangan moderm.. beberapa kreteria perlu di pastikan sblum di pilih utk pemasangan d lokasi sbb lokasi terhad.. detail kena datang briefing di ofis di ampang..
    langsung tak berkaitan dgn sale sbb TM tgh kemaskini infrastruktur..  
  8. Norzawati - Thu 1/Dec/2011, 10:48pm
    saya berminat juga..
    kalau nk buat part time mcmn pulak..
    saya keje di tm point..
    beri detail pd saya..
    norza_wati@yahoo.com  
  9. Rose 86 - Fri 2/Dec/2011, 11:32am
    berminat email to me rose_cta@ganiart.com  
  10. Ahmad Albab 5 - Fri 2/Dec/2011, 12:13pm
    boleh sub kerja pemasangan pada sy,sy ramai manpower mahir.fairuez07@gmail.com  
  11. Wan Mohd Nasran - Fri 2/Dec/2011, 4:10pm
    dah email kpd semua ttg perjalanan project.. kna datang training untuk detail.
    norzawati: once u dah kat TM point lg senang krja ni utk u cek lokasi samada owner pernah ader blacklist dgn TM ke tak.. kalau blacklist TM xlayak dapat wifi free..  
  12. Afida - Fri 2/Dec/2011, 10:27pm
    anak lelaki umur 20 tahun boleh kerja ke?
    tak ada pengalaman tengah mencari kerjani.........  
  13. Azmirul 2 - Sat 3/Dec/2011, 1:18am
    lantran_00@yahoo.com
    nk keje..  
  14. Sham 57 - Sat 3/Dec/2011, 1:46am
    wan..email pd saya..iconformula@gmail.com  
  15. Siti 352 - Sat 3/Dec/2011, 1:47am
    kerja ni sama mcm site survey telco juga ka?  
  16. Wan Mohd Nasran - Sat 3/Dec/2011, 11:50am
    afida: takde pngalamn xpe latihan/briefing akan diberi..umur 18thn keatas  
  17. Alia 32 - Sat 3/Dec/2011, 12:42pm
    saya takde transport tp berminat dgn kerja ni. saya duduk di seri kembangan. email saya luveve01@yahoo.com.my  
  18. Hairul 12 - Sat 3/Dec/2011, 12:49pm
    emailkan pada saya
    blackblack_sweet@ymail.com
    terima kasih  
  19. Hasrol - Sat 3/Dec/2011, 3:02pm
    sy berminat, tlg email details, hasrol05@gmail.com  
  20. Zacko Van Nirmano - Sat 3/Dec/2011, 3:11pm
    saya juga amat berminat..sila emailkan kepada didatrading@gmail.com..thank u..  
  21. Wan Mohd Nasran - Sat 3/Dec/2011, 6:29pm
    job scoop lister:

    1) perlu pilih dapatkan lokasi yg sesuai bergantung pd kedudukan yg nak dipasang wifi sama ada di pharmacy, restoran, saloon, klinik, cafe @ ape2 premis perniagaan supaya coverage dapat sampai pada org ramai di sekitar jarak tertentu pd kawasan tersebut.

    2) memantau perjalanan semasa pemasangan moderm di lokasi..

    itu shaja.. (kerja senang sgt2 sbnarnya)

    *xde trnsport pun bleh buat..  
  22. Eddy 26 - Sat 3/Dec/2011, 6:46pm
    saye berminat untuk kerje part time...sy ade transport sendiri...cmne nak apply ye..boleh email sy detail keje ni.... edy_digited@yahoo.com  
  23. Adepeda - Sat 3/Dec/2011, 9:30pm
    saya nk buat full time, jika diberi peluang. dah email resume kt nsz_wan@yahoo.com.. tq  
  24. Rizal 162 - Sun 4/Dec/2011, 4:16am
    berminat nak buat part time...saya duk kuala selangor...boleh runner klang,kl dan seewaktunya asalkan setimpal bayarannya
    017-2792238 gunjaig@yahoo.co.uk  
  25. Norzawati - Sun 4/Dec/2011, 4:31am
    emelkn pd saya tk..??tak dpt pun..
    norza_wati@yahoo.com  
  26. Zairi 9 - Sun 4/Dec/2011, 4:01pm
    saya berminat..emel ke zairijolkifli@gmail.com (putrajaya)  
  27. Amir Helmi - Sun 4/Dec/2011, 7:03pm
    sgt berminat email sy helmiamir86@gmail.com.tq  
  28. Muhammad Shahlan - Sun 4/Dec/2011, 7:28pm
    Saya berminat.. email kpd saya muhdshahlan@gmail.com detail dia..  
  29. Kyrana13 - Sun 4/Dec/2011, 10:37pm
    suami sy tgh cari part time....emailkn pd sy... twie_tiey13@yahoo.com.TQ  
  30. Amex - Sun 4/Dec/2011, 11:51pm
    Sorry, tumpang iklan.Jurujual wanita di kedai tudung dlm hypermarket shh alm diperlukan.0165554066
    Part time@ full time  
  31. Ayie 36 - Mon 5/Dec/2011, 1:23am
    Plz detail ayie1zura@gmail.com or sms ayie 0122459325.. area puncak alam  
  32. Hanif 20 - Mon 5/Dec/2011, 4:15am
    email saye area subang dan PJ..tain32010@gmail.com...sgt berminat kerja part time  
  33. Mama Hadif - Mon 5/Dec/2011, 11:27am
    sala, minta emailkan pada saya jgk..becknusc@yahoo.com. tq  
  34. Norfariza - Mon 5/Dec/2011, 12:36pm
    bleh buat part time Ke?...
    email ke saya blackrosegie@yahoo.com  
  35. Every Ter - Mon 5/Dec/2011, 12:38pm
    detail pls, mayorga_jr@yahoo.com  
  36. Haniff88 - Mon 5/Dec/2011, 2:50pm
    Boleh berikan detail dan lokasi briefing kepada saya?
    Saya menetap di Selayang, Selangor.
    Ada kenderaan sendiri.
    terima kasih

    Email: haniff.yusoff88@gmail.com  
  37. Jom Shop - Mon 5/Dec/2011, 8:17pm
    keja part time http://www.jobdirumah.com/partTime  
  38. Sali 4 - Mon 5/Dec/2011, 8:50pm
    Saya berminat untuk kerja part time nie....sedang bercuti semester....tolong emailkan kpd saya- ceng.kerik@yahoo.com  
  39. Liza 174 - Mon 5/Dec/2011, 9:54pm
    sy berminat...tlg email kan ernaliza84@yahoo.com  
  40. Nasir 13 - Tue 6/Dec/2011, 9:54am
    Salam,

    Emailkan details kpd saya

    mnasirhamid@gmail.cm  
  41. Xaieda80 - Tue 6/Dec/2011, 2:11pm
    berminat..email xaieda80@yahoo.com.my  
  42. Dhani - Tue 6/Dec/2011, 3:03pm
    myzieta@yahoo.com.my
    pless emel sy nk taw detail  
  43. Haziq 101 - Tue 6/Dec/2011, 4:05pm
    Saya dah emailkan resume sebentar td kpd encik..Jika ade sebarang pertanyaan,sila hubungi terus di no hp sy ataupun di email sy..Terima kasih~  
  44. Wan Mohd Nasran - Wed 7/Dec/2011, 1:03pm
    norzawati: saya dah resend tp kena datang ofis untuk briefing tgk secara online lokasi di klang valley & seluruh mlysia yg dah ade coverage TM_wifi utk memudahkan pemilihan peta lokasi..  
  45. Nazrul 10 - Thu 8/Dec/2011, 11:09am
    tlg e-mail kat arifmarketing@yahoo.com  
  46. Adepeda - Thu 8/Dec/2011, 11:34am
    saya dah pg td tp bila saya call office, perempuan tu cakap briefing tunda 12.12.2011 plak... boleh emailkan details n mcm mana payment tak.. sbb minggu ni je free.. terima kasih

    adepeda@gmail.com  
  47. Wan Mohd Nasran - Thu 8/Dec/2011, 3:19pm
    taklimat/training lister officer: Perubahan tarikh taklimat pada hari ini dan sabtu 10-12-2011 dipinda KEPADA isnin 12-12-2011, 10.00pagi.

    Oleh sebab2 yang tidak dapat di elakkan (top urgent meeting di HQ tadi) kami terpaksa menunda tarikh dari yang ditetapkan kpd masa yang di tetapkan seperti diatas.. harap maklum..t.kasih  
  48. Razifkhalid - Thu 8/Dec/2011, 9:29pm
    encik wan, ari tu sy da call pasal keje ni..encik kata nk kol blik tp xde pun dan sy cuba hubungi lg tp x jwab..sy cuma nk tahu ade kekosongan lg ke x? kalu masih ada sy masih berminat. emel razifkhalid@gmail.com 0126157526  
  49. Abg Keliru - Fri 9/Dec/2011, 6:02pm
    Nak juga
    email titan_zack@yahoo.com.my  
  50. Ahmad Sayuti Alias - Fri 9/Dec/2011, 10:37pm
    berminat
    email:
    ahmadsayuti86@ymail.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 68 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.