Fresh Graduate Mencari Kerja
Din05 - Sun 23/Dec/2012 1:52pm [Last Comment]
Assalamualaikum. Saya graduan dalam jurusan IT (degree), ingin mencari kerja tetap/kontrak atau part time sebelum mendapat kerja tetap dalam area shah alam, klang, subang jaya, petaling jaya. tiada pengalaman kerja tapi minat untuk belajar.

jika ada kekosongan, boleh emelkan kepada saya.
fakru.rahman@yahoo.com

Niche: Kerja Diploma Dan Ijazah | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Muhammad 166 - Mon 24/Dec/2012, 12:27am
berminat dgan Edu Project?
pendapatan dibayar mingguan.
boleh forward nma, umur lokasi dan no telefon ke 0192463135  
2. My Financial Solution Centre Bhd - Mon 24/Dec/2012, 11:51am
Kami menawarkan peluang kerjaya dan pendapatan yang cukup lumayan.

Hubungi kami di talian 03-40102302 atau emailkan resume kepada myfsolutioncentre@gmail.com

Pejabat kami beroperasi di Wangsa Maju, KL (Berdekatan LRT Wangsa Maju)..  
3. Imran 53 - Mon 24/Dec/2012, 11:52pm
Sini ada part time job yg boleh di buat di rumah sja. Dgn sdikit modal akan dapat income pasif yg berterusan. Try la...
http://bit.ly/TlvJq7  
4. Ramlan 12 - Wed 26/Dec/2012, 1:08pm
Takaful Advisor-Prudential BSN Takaful
Full Time-Contact: 0193153771  
5. Mat Rafiee - Thu 27/Dec/2012, 10:09am
salam en. din, boleh sms no. ke 01118130979. Syarikat kami memerlukan individu spt anda.
sms MJ, nama, lokasi.  
6. Sam 114 - Thu 27/Dec/2012, 11:12am
boleh call saya, kerja sebagai pembantu teknikal untuk kerja2 pemasangan kabel fiber ke rumah customer.. yang penting ada lesen memandu. project under huawei..

call saya joe: 012-3167574  
7. Kamarul 26 - Fri 28/Dec/2012, 11:28am
carik duit poket dengan buat survey online.buat survey dibayar tunai.daftar percuma tanpa modal.daftar di surveyonlinepaid.blogspot.com  
8. Lina 169 - Fri 28/Dec/2012, 2:29pm
Pendapatan mampu cecah utk seminggu 4k.
Modal yg diperlukan RM75 shja sebulan.
Perlu ada computer dan internet
Berminat hubungi 019 2607331 dgn menaip FX8  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..