Free 10 Idea Pemasaran Termasuk Free 100 Tips Helah Niaga
Anak Dagang @ 1kedai Dotcom - Sat 19/Dec/2015 2:58pm [Last Comment]
KAMI ADA 10 IDEA & STRATEGI DEMI UNTUK BISNES ANDA TAHUN 2016 :

Saya faham kerana kos mempromosi bisnes kini bukan murah. Saya tawarkan 10 idea jalan keluar alternatif 'low budget ':

01. ''Saya akan print 500 helai flyers saiz A5 kertas jenis 80gsm. Semuanya hanya RM100.''

02. ''Saya akan buatkan kad perniagaan anda sebanyak 100 keping hanya RM15 saja.''

03. ''Saya akan hebahkan email kepada 1650 orang serentak tentang produk bisnes anda pada upah hanya RM30 saja.

04. ''Saya akan buatkan banner atau sepanduk saiz 2 X 6 kaki hanya RM28 saja.''

05. ''Saya akan buatkan 30 naskah buku (8 mukasurat) katalog bisnes anda hanya RM180 saja.''

06. ''Saya akan buatkan pelekat sticker untuk backdrop grafik kedai anda hanya RM3.80 / sekaki persegi.

07. ''Saya akan buatkan animasi intro 30 saat 3D berkualiti HD bagi jenama perniagaan anda hanya dengan RM30 saja.''

08. ''Saya akan buatkan video 2 minit katalog produk berkualiti HD bagi tujuan promosi jualan anda. Semuanya hanya: RM270. ''

09. ''Saya ubah TV plasma biasa di kedai anda jadi Smart TV berkomputer dengan enjin Android 4.2 dengan hanya RM270.''

10. ''Saya akan jual 1500 koleksi peribadi 3D model bagi kegunaan designer dan visualiser. Semuanya hanya: RM50''

Kami sanggup lakukan kesemuanya untuk bisnes XXX kerana ''1Kedai untuk Kedai Anda.''
Nota: Kesemua harga tidak termasuk kos penghantaran.

www.1kedaidesign.com/v1

Admin Satu Kedai

Facebook: https://www.facebook.com/ruzlan.rahman
Email: 1kedai.com@gmail.com
Tel: 010-201 2001

Niche: Diskusi Bisnes
     
  1. Anak Dagang - Sat 19/Dec/2015, 3:03pm
    Beri alamat email anda untuk kami kirimkan senarai 100 Tips PERCUMA helah pemasaran. Fail dalam bentuk Microsoft Words (.DOC)  
  2. Toklah - Sat 19/Dec/2015, 8:47pm
    tuan puan boleh mencuba sistem pengurusan perniagaan disini https://urusniaga.my ia boleh membantu menguruskan quotation, invoice dan lain lain.  
  3. Mohd Rizal Bin Seman - Sat 19/Dec/2015, 9:51pm
    Berminat..boleh emelkan sy 100 tips tu..
    Terima kasih..mriezal@gmail.com  
  4. Surina Ppjj - Sat 19/Dec/2015, 11:46pm
    Berminat..boleh emelkan sy 100 tips tu..
    Terima kasih..reena.alfaye@gmail.com  
  5. Asraf Arif - Sun 20/Dec/2015, 4:16am
    Berminat..boleh emelkan sy 100 tips tu..
    Terima kasih.. asrafarif.gws@gmail.com  
  6. Uzairayyan - Sun 20/Dec/2015, 7:17am
    Berminat..uzairayyan@gmail.com  
  7. Aleef - Sun 20/Dec/2015, 9:56pm
    Berminat....
    aleefsuhana@yahoo.com  
  8. Aizul - Sun 20/Dec/2015, 11:20pm
    emel saya joedein62@gmail.com  
  9. Intralink1 - Mon 21/Dec/2015, 2:41am
    intralink1@gmail.com  
  10. Mamaismeth - Mon 21/Dec/2015, 7:36am
    ismeth0909@gmail.com  
  11. Simkad Unlimited - Tue 22/Dec/2015, 5:14am
    vaniza75@yahoo.com  
  12. Noreen 15 - Thu 24/Dec/2015, 12:49pm
    Berminat. Sila emailkan tips pemasaran ke xlenstuition@yahoo.com  
  13. Hainur - Thu 24/Dec/2015, 9:38pm
    Email kpd sy qc_495@hotmail.com  
  14. Aisya Humaira 3 - Sat 26/Dec/2015, 6:40pm
    email mixcomtechnologies@gmail.com  
  15. Siti 1604 - Mon 28/Dec/2015, 12:16pm
    Berminat sila emailkan saya 100 tip tu
    Sityglow2@gmail.com  
  16. Aqsara - Mon 28/Dec/2015, 12:37pm
    Berminat...tlg emailkan 100 tips tu..aqaisara80@yahoo.com  
  17. Joe729 - Mon 28/Dec/2015, 2:58pm
    skankin.otai@gmail.com  
  18. Ir Mohd Khairil - Mon 28/Dec/2015, 7:28pm
    Email kan ke juruteramalaysia@yahoo.com...tentang helah niaga  
  19. Khatijah Binti Ibrahim - Tue 29/Dec/2015, 1:12am
    Berminat email kpd sy khatijahibrahim86@gmail.com  
  20. Abdul Halim 17 - Thu 31/Dec/2015, 10:57am
    Berminat gak-haleemalz69@gmail.com  
  21. Suraiya 2 - Thu 31/Dec/2015, 3:01pm
    saya berminat..email saya tq  
  22. Hakimie 2 - Sat 2/Jan/2016, 12:02am
    Berminat..email ahmadhakimieothman@yahoo.com  
  23. Mugisvaran - Mon 4/Jan/2016, 9:15am
    mugisvaran@gmail.com  
  24. Hamdan B Abdullah - Tue 5/Jan/2016, 10:00am
    jemaahpadu_ent@yahoo.com  
  25. Shamsul 169 - Sun 10/Jan/2016, 8:40am
    saya berminat myshms@gmail.com  
  26. Zuhaidah Sudin - Tue 16/Feb/2016, 11:12am
    saya berminat, email saya: zuhaidahsudin@gmail.com  
  27. Mr Y - Thu 18/Feb/2016, 2:44pm
    Berminat..boleh emelkan sy 100 tips tu..
    Terima kasih.. yussray@gmail.com  
  28. Hafiz 1087 - Mon 29/Feb/2016, 2:47pm
    Berminat..boleh emelkan sy 100 tips tu..
    Terima kasih.. hafizmuhamadnor@yahoo.com.my  
  29. Helmiey - Sat 12/Mar/2016, 5:46pm
    mohdhelmie925@gmail.com  
  30. Fauzi 162 - Sun 20/Mar/2016, 5:01pm
    etiqa007@yahoo.com  
Page 1   (Total 30 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.