Francais Man Ayam Singgit
Hasniena - Mon 10/Dec/2018 11:04am [Last Comment]
Kami percaya ada yang ingin dibantu, nak berniaga tapi tak tahu start kat mana. Kami boleh bantu. Sediakan modal, kami sediakan a-z, dari penyepit sampai dapur masak.

Kami ajar daripada zero sampai hero. Tentang persediaan bahan mentah, tak perlu pening, dari sembelih ayam sampai lah perap ayam kami sediakan untuk anda. Anda hanya perlu sediakan kenderaan untuk bawak barang niaga. Setiap hari kami hantar bahan mentah kepada anda untuk diniagakan.

Kami bantu sampai ok, paling sikit Sales RM10k sebulan. Kami takkan biarkan kurang daripada tu✌🏻

Great things never came from comfort zone.

Contact us 01111444768 🤝

Follow us at facebook : Man Ayam Singgit or Nieyna Chakk
https://www.facebook.com/manayamsinggit/

Niche: Pakej Perniagaan | Bisnes Pasar Malam | Ingin Berniaga
     
  1. Mys - Mon 10/Dec/2018, 2:16pm
    Interested. Pls call me ya tq 0172553741  
  2. Nazem - Tue 11/Dec/2018, 11:11am
    berminat
    0123325194
    nazem
    kl  
  3. Shah Kinah - Thu 20/Dec/2018, 4:17am
    Shah 0197316691 tampoi, jb  
  4. Abdul Wafi 3 - Tue 26/Feb/2019, 8:25pm
    wsp 0197464249  
  5. Muhammad Najib B Ahmad Hairi - Wed 20/Mar/2019, 12:43am
    Interesting.please text me 0173169050  
Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)