Forex Modal Minima RM550. Bayaran Profit Setiap Minggu.
Aini 207 - Fri 8/Aug/2014 2:54pm [Last Comment]
>tak perlu cari org.
>tak perlu buang masa.
>tak perlu jual barang.

***yang penting sediakan modal minima rm550!!!

>ini adalah perniagaan FOREX..sy yg akan trade kan dan keuntungan dibahagi setiap minggu setiap hari isnin sebanyak 25.4%..
>keuntungan akan dibayar selama 6minggu.
>selepas 6minggu,modal akan dikembalikan.
>sebagai contoh korg join minima rm550,sy akan bayar setiap hari isnin sebanyak rm140 terus ke akaun bank korg..(waktu tranfer 8pm-11pm).
>hanya cimb dan maybank shja..bank selain drpd itu akan sy caj rm2 setiap transaksi sebagai caj perkhidmatan.
>tak kira berapa modal korg,25.4% tu TETAP.
>modal minima rm550 dan maxima rm7,500.
>pembayaran keuntungan dibayar start seminggu selepas deposit.

**HANYA kepada yg berminat nk buat duit sampingan ni dan setuju dgn pembayaran keuntungan tu boleh email kepada sy.

''YA. SY NAK JOIN DAN NK MODALKAN . .''

hantar email ke:

seminggu140@gmail.com

Niche: Forex Malaysia
     
  1. Ahmad Faizal Bin Ahmad Fauzi - Fri 8/Aug/2014, 3:28pm
    ok i nak join faizal7530@yahoo.com, 0125269747  
  2. Nazamdnoor - Fri 8/Aug/2014, 3:57pm
    Boss text sayan0175563711  
  3. Sembangberisi - Fri 8/Aug/2014, 4:14pm
    Dari Abdullah bin Amr radhiyallahu ta?ala ?anhu, bahwa Nabi shallallaahu ?alaihi wa sallam bersabda,
    بَلِّغُوا عَنِّى وَلَوْ آيَةً
    ?Sampaikanlah dariku walau hanya satu ayat? (HR. Bukhari)

    Muzakarah Majlis Fatwa Kebangsaan semalam memutuskan aktiviti perdagangan mata wang asing (Forex) melalui Internet dan perkhidmatan broker bagi urus niaga itu sebagai haram.

    Pengerusi Jawatankuasa Majlis Fatwa Kebangsaan, Prof. Emeritus Tan Sri Dr. Abdul Shukor Husin berkata, keputusan tersebut dibuat selepas pihaknya melaksanakan kajian dan mendapati ada beberapa isu yang meragukan.

    ''Ia antara lain tidak memenuhi syarat jual beli dalam Islam, tidak ada kontrak dan mendatangkan spekulasi yang besar. Seseorang boleh untung dan rugi pada suatu masa. Justeru, kami meminta orang Islam supaya tidak menyertai program atau perniagaan Forex di Internet, setakat ini ia haram,'' tegasnya ketika ditemui selepas Muzakarah Jawatankuasa Fatwa Kebangsaan Kali Ke-98 di sini semalam.

    Bagaimanapun, kata beliau, pihaknya mendapati perdagangan Forex melalui bank dan pengurup wang yang sah masih dibenarkan kerana semua transaksinya jelas dan tidak melibatkan spekulasi.

    ''Terdapat tiga jenis perdagangan Forex; pertama, bank ke bank, yang keduanya, menerusi pengurup wang, dan yang ketiga ialah perdagangan di Internet atau broker.  
  4. Roi 2 - Fri 8/Aug/2014, 4:17pm
    klik link dibawahhh
    mmg aummmmmm :D

    http://EarnYoga.biz/?reflink=Roroi44  
  5. Marketingkik - Fri 8/Aug/2014, 4:20pm
    Salam semua. Bukan nak buruk kan Tuan Tanah ya tapi mungkin, mungkin, mungkin ini iklan mencari pelabur forex yang ke sejuta di Majalah.com..

    Tapi yang menariknya, 999,999,999 yang sebelum ni, senyap seribu bahasa. Apa yg jadi?

    Tahuk Thread Saya: Peluang Perniagaan Terancang + Perkongsian Pengiklanan (Group Whatsapp Disediakan)

    Link :

    http://www.majalah.com/?classified:plan-perniagaan-terancang-perkongsian-pengiklanan-whatsapp-group-turut-disediakan:FQ9GSNJ2LG  
  6. Juhar - Fri 8/Aug/2014, 9:23pm
    Sila bagi no account trader dan investor password utk sy lihat perjalanan trade tuan..kalo profitable,sy invest 5k..kepada newbie yg ghairah nk buat pelaburan dlm forex..sila minta account trader dgn investor password..dua pekara ni yg paling penting..kalo x bagi,mmg sah ler penipu..dan pastikan nk log in account tu account real..bkn demo account..  
  7. Khairuy - Sun 10/Aug/2014, 4:25pm
    Assalam...x perlu pening kepala nk Trade..
    invest je pulangan 5%-20% sebulan...whtapps...0123889700  
  8. Pepi - Mon 11/Aug/2014, 8:10pm
    modal kecik je nak main forex joint kami sesuai kepada yg baru nak belajar forex .kami bagi kelas percuma whatapp 01115799531 kepada yg minat nak main forex.kami first in the world forex ada affiliate  
  9. Rcc2u Stevia - Tue 12/Aug/2014, 11:22am
    bagus buat bisnes dgn saya...sebagai agen pengedar produk terbaik Royal Sweetener Stevia... modal serendah RM120 seumur hidup dapat buat bisnes ini...layari blog ini untuk info lanjut

    http://rcc2ustevia.blogspot.com/  
  10. Shaarim - Sun 17/Aug/2014, 12:25am
    Modal RM300,dibayar RM40 setiap 3 hari selama 2 bulan (20 kali) WhatsApp..0194780494 atau website : eurofx4u.com/eurofx55  
  11. Jambang Merah - Wed 10/Sep/2014, 11:59am
    ni cm org yg sama,iaitu roza 20.ayat pn sama je.nampak sgt menipu  
Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.