Food Court untuk Dilepaskan - Selangor
Azhan 24 - Thu 10/Jan/2019 10:47am
Aslmkm & selamat sejahtera

Food court ingin dijual. Lokasi sangat strategik. Bersebalahan lebuhraya. Mempunyai pelanggan yang ramai. Hot spot pelancong.

- Keluasan lebih 40,000 kaki persegi
- terdapat lebih 20 lot kedai makanan dan jualan barang kering
- Terdapat car wash dan barbershop (one stop center)
- Termasuk semua peralatan & perkakas
- Boleh teruskan perniagaan macam biasa.
- boleh bina bill board untuk disewa
- Terdapat tanah untuk dibuat hotel kontena
- Brand sedia ada, Fb page & instagram akan diberi sekali.

Lokasi : bersebelahan jalan utama dan st strategik.
Sebab nak jual : Pemilik nak tumpukan kpd bisnes lain.

Harga ditawarkan adalah RM550,000.00 (nego)

Hubungi untuk yg serius shj

012.371.0907 (Azhan)

Niche: Bisnes Untuk Dijual | Bisnes Restoran
     
  1. Ebai 2 - Mon 14/Jan/2019, 10:09pm
    PEMBANTU BUAH AIS BLENDED DIPERLUKAN SEGERA DI BUKIT JALIL..LELAKI...BERTANGGUNGJWAB..KOMIT KEJE 5 HARI SEMINGGU...DISIPLIN...KEJE SANTAI2...MAKAN DISEDIAKAN...GAJI MINGGUAN..WAKTU BEKERJA 8.30-4PTG...WASSAP SY 0129070012...URGENT...  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia