Flea Market Kajang
Fifi Amera - Mon 7/Apr/2014 1:57pm [Last Comment]
Kepada sesiapa yang ingin berniaga di Flea Market Kajang
serta kosisten dan betul-betul berminat sila email saya di fifi@metropointcomplex.com untuk dapatkan borang atau 017-358 1394 untuk pertanyaan.

Harga sewa hanya RM 20.00 saja setiap hari Ahad.
Meja, Kerusi kami sediakan.

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga | Jualan Garaj
 
1. Mohd Idham 4 - Mon 7/Apr/2014, 2:00pm
klau jual makann blh ke?hanya guna meja size kaunter astro dgn dapur camping..  
2. Noraniza 5 - Mon 7/Apr/2014, 2:06pm
flea market ni setiap hari ker, or ahad jer. then sampai pukul berapa?  
3. Mansor Sg Udang - Mon 7/Apr/2014, 3:04pm
boleh tolong foward borang mohon ke : mag_usj12@yahoo.com

Saya : Farah  
4. Fifi Amera - Mon 7/Apr/2014, 7:28pm
Mohd idham 4 = boleh jual makanan, tapi nak memasak kat situ tak boleh. saya akan sediakan meja 6x6.
Noraniza 5 = Flea Market hanya hari ahad saja.. mana2 nak wat part time bisnes boleh join dari kol 10.00 pagi-6.00 ptg.
Mansor Sg Udang = Saya dah email.  
5. Aiman Zaim - Mon 7/Apr/2014, 8:36pm
Sy bminat. Blh emailkn borg??  
6. Nizam 51 - Mon 7/Apr/2014, 10:34pm
Saya berminat boleh emai
n_yatey78@yahoo.com  
7. Rizal 139 - Tue 8/Apr/2014, 9:24am
detail rizputra@yahoo.com  
8. Nana 475 - Tue 8/Apr/2014, 11:13am
berminat email ke kaybefood@gmail.com
thanks  
9. Nurul 1377 - Tue 8/Apr/2014, 12:29pm
boleh emailkan mono.g.sri@gmail.com  
10. Lynz Nasran - Tue 8/Apr/2014, 12:48pm
email details plz.. lynz.nasran@gmail.com  
11. Nasha 13 - Tue 8/Apr/2014, 1:55pm
email detail ke orens9@yahoo.com  
12. Shaamira - Tue 8/Apr/2014, 3:29pm
email detail dan tempat..
shaamira_shaa@yahoo.com  
13. Masafaruddin - Tue 8/Apr/2014, 4:46pm
Borong tudung wide shawl cantik2 dengan hrga termurah.yg penting boleh campur campur pattern.010.2200 591  
14. Fifi Amera - Tue 8/Apr/2014, 6:47pm
Aiman Zaim = sila tinggalkan email untuk saya beri keterangan lanjut atau awak boleh email saya.  
15. Ziki - Tue 8/Apr/2014, 11:04pm
Salam, tolong email details ke rozaikapya@yahoo.com  
16. Nadia77 2 - Tue 8/Apr/2014, 11:36pm
Salam tolong email kn detail ke millefiulle@yahoo.com  
17. Shirt Co - Wed 9/Apr/2014, 9:30am
TERMURAH !! Design TerbaiK! Senang Nak JUAL!!

www.facebook.com/ShirtAndco

Lokasi kami di GM KLANG.No44 tingkat 1

Terdapat pelbagai jenis design baju untuk anda pilih di kedai kami pada harga serendah RM6 shj!!

Shirt, Shirt panjang, Cardigan, & singlet.Hot item design terkini.

kalau tak percaya sila tengok facebook dulu www.facebook.com/ShirtAndCo atau website
www.shirtco.com.my

*untuk mendapatkan update terbaru sila like page kami.Tq
*Sila view katalog Bln terkini utk design terbaru.

Kalau nak design terbaru datanglah ke kedai kami :)
Design baru akan sampai setiap 2minggu.

Order melalui facebook atau whatsapp pun boleh.
Penghantaran disediakan

Lokasi: no44,tingkat 1 GM KLANG.

atau boleh terus whatsapp kami
Hubungi : 010-525 3194, 010 2206 516

Perkhidmatan pos juga disediakan.  
18. Nurul Razak 2 - Wed 9/Apr/2014, 10:09am
email detail ke nurulrazak@gmail.com  
19. Akmar 25 - Wed 9/Apr/2014, 12:56pm
hi saya berminat, boleh email ke wardiyana_32@yahoo.com  
20. Ahmad Shafandi - Wed 9/Apr/2014, 1:00pm
shafandi84@gmail.com  
21. Siti Fadzilah Binti Abdullah - Wed 9/Apr/2014, 2:43pm
emailkan detail ke ctzilah@yahoo.com.my  
22. Yusfarhan - Wed 9/Apr/2014, 2:53pm
boleh emailkan saya...sebab dekat dengan rumah tu...yus_perspec@yahoo.com>012-6870046  
23. Noor Elly - Wed 9/Apr/2014, 3:13pm
Minta email details ke ellynoor60@yahoo.com  
24. Dzar - Wed 9/Apr/2014, 4:22pm
email ke azamares@gmail.com  
25. Nurul 1377 - Wed 9/Apr/2014, 5:25pm
tumpang iklan..sesiapa berminat untuk kongsi tapak pada 24/25 april..
diberi keutamaan kpd perniaga pakaian..
boleh hubungi 0124004559  
26. Nor81 2 - Wed 9/Apr/2014, 5:43pm
minta email details ke kzsakinah@gmail.com  
27. Fifi Amera - Wed 9/Apr/2014, 6:37pm
Semua saya dah email, dan pada yang betul-betul berminat sila fahami term serta kembalikan borang tersebut.  
28. Fifi Amera - Wed 9/Apr/2014, 8:25pm
ingin saya terangkan Flea Market hanya ingin membantu perniaga dengan harga sewaan yang murah serta tidak memerlukan sebarang deposit dengan hanya RM 20.00 sahaja anda sudah boleh berniaga di Flea Market saya.
Jika ada sebarang masalah boleh contact saya.  
29. Cik Seri - Wed 9/Apr/2014, 9:39pm
blh email sy seri2202@gmail  
30. Maula - Wed 9/Apr/2014, 11:13pm
please email at zarafida82@yahoo.com
10Q  
31. Riza 18 - Thu 10/Apr/2014, 1:18am
Emai saya..
rizhmaya@gmail.com  
32. Fisya 5 - Thu 10/Apr/2014, 4:06pm
falisyaothman@yahoo.com  
33. Medicalcard2011 - Thu 10/Apr/2014, 7:14pm
berminat. email sy medicalcard2011@gmail.com  
34. Aida Norafida - Thu 10/Apr/2014, 7:28pm
pls email detail edyda9819@gmail.com  
35. Etie23 - Fri 11/Apr/2014, 9:27am
Berminat...email etie23@gmail.com  
36. Syaza 12 - Fri 11/Apr/2014, 9:30am
Sjquality01@gmail.com  
37. Yan Collection - Fri 11/Apr/2014, 1:08pm
boleh emaikan details nuryancollection@gmail.com  
38. Azie 18 - Fri 11/Apr/2014, 2:29pm
email ke mjkhairul@gmail.com  
39. Ryna 13 - Fri 11/Apr/2014, 4:41pm
boleh tolong emails details ke novaclassiq@gmail.com  
40. Mumtaz Zaini Wangian Kasturi Ilham - Fri 11/Apr/2014, 5:02pm
Slm sy berminat impian612@yahoo.com mumtaz 0176502499  
41. Liena4 2 - Sun 13/Apr/2014, 10:16am
Emailkn kat saya pls... Myasiatrade@rocketmail.com tq..  
42. Harithannur - Mon 14/Apr/2014, 12:13am
Emailkan pd saya..
nani_hanani@yahoo.com
Tq  
43. Mdqlanliya - Mon 14/Apr/2014, 10:16am
berminat, mdqlanliya@gmail.com  
44. Fierdausmazali - Mon 14/Apr/2014, 2:44pm
salam..boleh emel detail ke sy..berminat ni
fierdausmazali@hotmail.com..tqvm  
45. Zgt - Tue 15/Apr/2014, 8:33am
salam...emailkan ke: zainitagb@gmail.com
tq..  
46. Cikgu Cah - Wed 16/Apr/2014, 12:57am
Email ke asiahsamsi@gmail.com  
47. Fifi Amera - Wed 16/Apr/2014, 12:44pm
saya dah email kesemuanya...maaf kalau saya tak jawab fon call.. kekadang saya sibuk sikit. kalau ada apa2 email sya @ meseg saya.
kepada penjual insurans anda tak dapat join Flea Market saya harap maaf.. tapi anda boleh sewa tapak promotion boleh msg sya untuk dapatkan no person incharge tentang harga bolh runding dgn dia..  
48. Azizi Anuar - Wed 16/Apr/2014, 1:20pm
berminat..email azizianuar08@gmail.com  
49. Amaryllis Boutique Collections - Wed 16/Apr/2014, 11:50pm
sila emailkan detail ke syaamaryllis@gmail.com. tq  
50. Saha - Thu 17/Apr/2014, 4:15pm
Farisya_humaira@hotmail.com
Jual pakaian n tudung bole?  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 56 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..