Flatfix - Peralatan untuk Tayar Pancit Pertama di Malaysia
Azr Inc @ Azr Utara Enterprise - Mon 6/Nov/2017 2:04pm
FLATFIX - Baiki Tayar Bocor Dalam Tempoh 90 saat
[ SERIUS !! TUKAR TAYAR KERETA PANCIT TAK BERPELUH LANGSUNG !! PAKAI PICIT² JER.. ]

?????????????????????????????????????????

Pernah tukar tayar pancit tgh jln? Berpeluh gila2 kan? Kadang-kadang sampai stress..dah la tengah panas matahari !! Ada kala pancit tengah malam..Kena kawasan sunyi pulak tu..Mengah nak pusing handle jek!! Tgn sakit nak longgarkan nat tayar !! Penat menghenjut atas spanar T tp nat tak longgar2 !!
Last2 dekat sejam baru setel tukar tayar.

??????????????

Nak tau macam mana nak tampal tayar pancit dengan mudah,cepat dan selamat..?
FLATFIX la jawapannya. .
Mudah, Cepat dan Selamat.
90 saat jer siap..

Apa itu FLATFIX?
FLATFIX ialah sejenis peralatan untuk Tayar pancit pertama di Malaysia. Ia berfungsi sebagai PENAMPAL & PENGEPAM tayar kenderaan anda. hanya sambungkan hos ke tiub angin, kemudian picit...selesai masalah tayar pancit anda kurang dari 2 minit!!

??????????????

Amat berguna untuk untuk golongan wanita, pemandu grab, uber atau teksi terutamanya. Juga untuk mereka² yang selalu memandu jauh²,rider² yg menunggang motor..

Perempuan pon boleh pakai..Sesuai untuk yang memandu kereta, menunggang motosikal @ basikal.Khas untuk tayar tubeless saja tau.Bila waktu kecemasan sangat² berguna. Contohnya waktu panas lit² tu, tengah malam, kawasan sunyi, Nak cepat pi kerja, pi airport, hospital @ jumpa client..sangat² bersyukur kalau ada FLATFIX masa tu..

???????????????????????????????

Produk ni dah jadi kemestian ada dalam setiap kereta tau..Habuan org yg kita sayang (Mak, Abah, Adik,Kakak @ Isteri) waktu kecemasan..

Harga FLATFIX :
(+) Semenanjung Malaysia
> Pembelian 1 Botol PERTAMA : RM69
> Pembelian 1 Botol KEDUA : RM59
> Penghantaran PERCUMA

Sila sms/whatsapp kami di no: 012-4100 488 untuk sebarang pertanyaan / pembelian..

Sila Layari : https://www.facebook.com/FlatFix-520076915009319/

Niche: Bengkel Tayar | Bisnes Aksesori Kereta
Jom Miliki Kediaman Landed 2 Tingkat Serendah RM 359k
Video: Teres Dua Tingkat | Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Lokasi. Area Putrajaya/Cyberjaya. Dibina di dalam Township yang akan Mempunyai Masjid, Hospital, Sekolah, Balai Polis dan Banyak Lagi Kemudahan
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.