Flatfix - Peralatan untuk Tayar Pancit Pertama di Malaysia
Azr Inc @ Azr Utara Enterprise - Mon 6/Nov/2017 2:04pm
FLATFIX - Baiki Tayar Bocor Dalam Tempoh 90 saat
[ SERIUS !! TUKAR TAYAR KERETA PANCIT TAK BERPELUH LANGSUNG !! PAKAI PICIT² JER.. ]

?????????????????????????????????????????

Pernah tukar tayar pancit tgh jln? Berpeluh gila2 kan? Kadang-kadang sampai stress..dah la tengah panas matahari !! Ada kala pancit tengah malam..Kena kawasan sunyi pulak tu..Mengah nak pusing handle jek!! Tgn sakit nak longgarkan nat tayar !! Penat menghenjut atas spanar T tp nat tak longgar2 !!
Last2 dekat sejam baru setel tukar tayar.

??????????????

Nak tau macam mana nak tampal tayar pancit dengan mudah,cepat dan selamat..?
FLATFIX la jawapannya. .
Mudah, Cepat dan Selamat.
90 saat jer siap..

Apa itu FLATFIX?
FLATFIX ialah sejenis peralatan untuk Tayar pancit pertama di Malaysia. Ia berfungsi sebagai PENAMPAL & PENGEPAM tayar kenderaan anda. hanya sambungkan hos ke tiub angin, kemudian picit...selesai masalah tayar pancit anda kurang dari 2 minit!!

??????????????

Amat berguna untuk untuk golongan wanita, pemandu grab, uber atau teksi terutamanya. Juga untuk mereka² yang selalu memandu jauh²,rider² yg menunggang motor..

Perempuan pon boleh pakai..Sesuai untuk yang memandu kereta, menunggang motosikal @ basikal.Khas untuk tayar tubeless saja tau.Bila waktu kecemasan sangat² berguna. Contohnya waktu panas lit² tu, tengah malam, kawasan sunyi, Nak cepat pi kerja, pi airport, hospital @ jumpa client..sangat² bersyukur kalau ada FLATFIX masa tu..

???????????????????????????????

Produk ni dah jadi kemestian ada dalam setiap kereta tau..Habuan org yg kita sayang (Mak, Abah, Adik,Kakak @ Isteri) waktu kecemasan..

Harga FLATFIX :
(+) Semenanjung Malaysia
> Pembelian 1 Botol PERTAMA : RM69
> Pembelian 1 Botol KEDUA : RM59
> Penghantaran PERCUMA

Sila sms/whatsapp kami di no: 012-4100 488 untuk sebarang pertanyaan / pembelian..

Sila Layari : https://www.facebook.com/FlatFix-520076915009319/

Niche: Bengkel Tayar | Bisnes Aksesori Kereta
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.