Expertailor Bulk Tailoring TTDI Jaya Shah Alam Pilihan Hati Anda
Niena 16 - Tue 23/Feb/2021 9:58am
Offer2 harga boleh dirunding, design sure yg meletop2 kebabom utk sale raya, tema “Seisi Keluarga Beraya Bergaya” tempah sekarang + material pun ada sekali senang ke senang.. mmg senang... meh2 wtsp Zack sebelum slot penuh, sebelum kain2 hbs licin, sebelum color2 feveret korang kena sapu licinnnn.

Korang boleh tempah design2 Kurta, jubah, baju melayu, baju kurung, kurung moden, kurung kedah, princess cut, kaftan, tops, cardigan, pants, pallazo, shawls, baby seam, eyelash, half mood, bawal, telekung dll

Bukan itu ajer.. yg nak tempah uniform kerja, uniform hospital, kemeja korporat, kemeja uniform semua boleh nak logo embroidery, nk sulam lencana pun boleh

Deal sampai jadii
Cepattt wstp zack big boss
Expertailor⤵️
https://www.wasap.my/60136974671/ZackBulkTailoring

Niche: Butik Wanita | Butik Lelaki | Kedai Jahit
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..