Etiqa Takaful Mmg Nak Kena Ni!
Muhammad Haiqal Akmal Bin Mohd Yusof - Thu 4/Apr/2019 9:47am
KOS PEMBEDAHAN MAHAL?
Ada penyakit tpi nk cover?
Jgn risau saya bole bantu

Haritu kawan masuk hospital sebab slip disc masa main futsal. Masuk hospital kerajaan agak ambil masa sedikit, jadi pergi hospital swasta la sebab sakit sangat dannak cepat.

Alhamdulillah boleh masuk hospital serta merta. Selepas lebih kurang 1 minggu dalam hospital, dan semasa nak keluar, tengok bil hospital harga lebih kurang rm15 ribu! Ya tuhan! mana nak dapat duit banyak tu! Insurans kat tempat kerja cuma cover rm8k je. maknanya baki 7k kene pakai duit sendiri!

Simpanan memang ada, tapi tak sanggup nak pakai. Susah payah kerja overtime simpan duit cadang nak pergi melancong luar negara dengan family. Tengok terpaksa habis duit kat hospital.

Malang memang tak berbau. Selalu asik dengar cerita macam ni jadi kat orang lain. Kemalangan jalan raya lah, dan kos perubatan yang mahal terpaksa ditanggung sendiri. Sekarang dah jadi kat diri sendiri baru terasa

KAD PERUBATAN MURAH (Individu dan Keluarga)

PENYELESAIANYA TELAH TIBA! TERBARU! Kad perubatan yang kini terbaik di pasaran! Harga berpatutan yang juga sesuai untuk diri anda ataupun keluarga anda yang tersayang. Boleh digunakan dimana-mana hospital panel kami samada kerajaan mahupun swasta.

Kelebihan:
1. UNLIMITED cover seumur hidup
2. Sehingga 1.5 JUTA cover setahun
3. Cover penyakit dan accident
4. Cover kos perubatan dan pembedahan
5. Khairat kematian rm100,000
6. Cover lumpuh rm100,000
7. Bilik hospital minimum rm150
8. Tiada Ko-takaful
9. Elaun hospital kerajaan rm200
10. Kos pengkebumian rm, 1000

Ayuh sertai pakej PERUBATAN TERMURAH ini. Tinggalkan nama dan no telefon kami akan contact anda atau PM admin untuk keterangan lanjut. Terima kasih 01112557803

Niche: Insurans Dan Takaful | Diskusi Bisnes
     
  1. Rabea - Sun 7/Apr/2019, 9:04am
    pm 01139870021  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia