EKW Beauty Mencari Ejen dan Stokis di Seluruh Negara. Pendapatan Bulanan Sehingga RM 10,000.00 Sebulan!
Syahirah 147 - Wed 7/Aug/2019 2:29pm
EKW BEAUTY adalah sebuah rangkaian produk skincare dan kosmetik yang semakin mendapat tempat di seluruh negara. Bermula dari 2014, kini kami sedang mencari mereka yang ingin menambah pendapatan ataupun menjadikanya satu kerjaya.

99.9% ejen dan stokis kami terdiri daripada surirumah yang bermula daripada pengguna. Setelah mendapat hasil yang cemerlang menggunakan produk EKW BEAUTY, semakin ramai yang bertegur dan bercerita mengenai perubahan yang terjadi terhadap wajah mereka. Justeru itu, atas inisiatif diri dan disokong oleh keluarga, maka mereka telah mengorak langkah untuk menceburi bidang perniagaan secara kecil-kecilan. Dan kini, ada di antara mereka yang hanya duduk di rumah MAMPU menjana pendapatan sehingga RM 10,000.000 sebulan. Siapa yang kata di rumah tidak boleh menghasilkan duit?

Apa yang best kalau join team EKW BEAUTY?

- Copywriting disediakan setiap hari. Copy Paste jer. Tak perlu pening kepala untuk tulis.
- Gambar iklan untuk post di Facebook & Instagram & Twitter di sediakan oleh HQ.
- Video pengiklanan juga akan diberikan. Mudahnya kerja kan?
- Photo/Video shoot EKW khas untuk stokis baru. Kalau awak ada model sendiri untuk shoot bersama produk EKW pun kami boleh buat.
- Latihan dan bimbingan mengenai produk dan kelebihan.
- Latihan mengenai cara setting Facebook & Page, Whatsapp, Broadcast dan seumpamanya.
- Latihan dan bimbingan cara untuk boost sales di luar dan cara berkomunikasi dengan pengguna.
- Peluang mengikuti kelas bisnes dan usahawan online seperti Sifubads & Cikgu June untuk memantapkan lagi duit masuk.
- Booth+Banner percuma untuk mereka yang capai target yang ditetapkan.
- Rewards yang menarik seperti barangan kemas, percutian & umrah bersama Founder EKW Beauty iaitu Puan Waniey.

Dan macam-macam lagi. Jadi tunggu apa lagi? Jika surirumah anak 4 mampu menjana pendapatan seperti itu, apatah lagi anda?

Hubungi kami untuk pertanyaan lanjut di:

EKW BEAUTY SDN BHD
NO 17 LORONG CP4/36A
TAMAN CHERAS PERDANA
43200 BATU 9 CHERAS SELANGOR
Tel : 03-9549 9980
H/P : 011-2277 0088

Facebook: EKWBEAUTYHQ

Blog:
https://ekwbeauty.blogspot.com/

Instagram: EKWBEAUTYHQ
https://www.instagram.com/EKWBEAUTYHQ

Niche: Pengedar Produk Kecantikan | Ingin Berniaga | Pakej Perniagaan
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Durian Hutan Hulu Langat Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)