Ejen Penapis Air Coway - KL/Selangor
Zaidi8883 @ Coway (M) Sdn Bhd - Tue 8/Jan/2019 12:44pm
Saya akan bantu Abang & Kakak buat pilihan, penapis air mana yang terbaik untuk Abang dan sekeluarga. Sila hubungi Ab.zaidi melalui  Whatsapp, SMS atau telefon  012.9753729 untuk saya buat penerangan.

''Saya dah ada penapis air Coway kat rumah, ada masalah dengan mesin. Saya baru order tadi tapi tak faham promosi dan cara bayaran? Saya nak pindah rumah macam mana nak uruskan? Saya nak check balance akaun saya… Saya nak order spare part…''
Macam mana nak selesaikan?! Saya cuma ejen jualan. Abang & Kakak boleh call nombor hotline di bawah ya 🙂
012.9753729

Terima kasih kerana mengunjungi laman web pengedar Ejen Penapis Coway Malaysia. Sudah pasti kehadiran anda ke laman web ini adalah untuk mendapatkan maklumat produk Coway yang terdiri daripada penapis air, purifier udara dan bidet tandas.
Saya, Ab.zaidi akan bantu anda untuk mengenali barisan produk Coway, dan membolehkan anda membuat tempahan produk secara online. Sila hubungi saya di talian 012.9753729 untuk pertanyaan/pesanan.

Kenapa Mesti Pilih Penapis Air Jenama Coway?

Penapis air Coway sudah terkenal di Malaysia kerana produknya yang berkualiti dan perkhidmatan selepas jualan yang terbaik. Berikut adalah faedah yang akan and perolehi jika menggunakan penapis air Coway ini. Coway mempunyai mesin yang boleh menghasilkan air mineral beralkali rendah (Neo RM85), reverse osmosis (Villaem RM118) dan alkali ion(Inception RM184).

✓ Tiga suhu air; panas, suam dan sejuk
✓ Air paip ditapis sehingga 6 peringkat
✓ Dijamin Halal oleh JAKIM
✓ Pemasangan PERCUMA

✓ Servis setiap 2 bulan PERCUMA*
✓ Filter setiap 6 bulan PERCUMA*
✓ 5 Tahun alat ganti PERCUMA*
* Percuma untuk 5 tahun untuk sewa beli.

Pm 0129753729

Niche: Ejen Penapis Air | Bisnes Air Mineral
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)