Ejen Jualan, Ejen Dropship Dan Pengedar Barangan Kosmetik Berjenama Avon Diperlukan
Junaidi 8 - Tue 29/May/2012 12:22pm [Last Comment]
Kami merupakan pemborong barangan Avon sperti alat kosmetik, perfumes dan pakaian dalam pada harga yang terendah.
Kami memerlukan Pengedar, ejen jualan ataupun ejen dropship. kami mempunyai 3 bussiness plan iaitu

1. Plan ejen dropship. Tidak memerlukan modal hanya promote melalui website seperti
facebook atau blog ataupun melalui katalog. komisyen 10 hingga 20%


2.Plan Ejen jualan. memerlukan sedikit modal untuk membeli sample barangan atau untuk stock.
Komisyen 20 hingga 30%


3.Plan Pengedar. Memerlukan modal sebanyak RM1300 untuk stock. anda boleh pilih sendiri barangan yang dimahukan
keuntungan sehingga 50%


Kepada yang berminat bolehlah menghubungi kami.

No tel: 0135914494 (JUNAIDI)

Niche: Program Dropship | Pengedar Produk Kecantikan
 
1. Nf Enterprise - Tue 29/May/2012, 12:24pm
email syarat2 jadi agen dropship..

syauqina_fariza87@yahoo.com  
2. Khan 8 - Tue 29/May/2012, 12:56pm
bole email saya gambar dan harga..
rasa macam berminat pada plan pengedar..
suppliers.knk@gmail.com  
3. Ifsha - Tue 29/May/2012, 2:32pm
boleh email gambar atau catalog ke ifsha_gurlz@yahoo.com  
4. Junaidi 8 - Wed 30/May/2012, 3:50pm
semua dah email. kpada sesiapa yg berminat bolehlah bg email  
5. De Roxo - Thu 31/May/2012, 1:14pm
saya amat berminat ingin menjadi dropship. boleh email katalog kepada saya at nrasha03@gmail.com  
6. Zawanis 2 - Thu 31/May/2012, 2:51pm
berminat utk dropship emailkan details ke zawanisnaffy_87@yahoo.com  
7. Abdul Kariem - Thu 31/May/2012, 8:18pm
sitishera@gmail.com email dropship  
8. Azman 139 - Fri 1/Jun/2012, 3:37pm
email norha20002001@yahoo.com  
9. Ismail Abdullah 2 - Sat 2/Jun/2012, 4:52pm
salam semua,

saya sedang mencari pengedar sabun nanoGold 24k formulasi oleh pakar nanotech UM.

INI BUKAN PRODUCT DIAMBIL DARI THAILAND ATAU OUTSOURCED DARI CHINA YER.

Bukan dari ntah sapa2 yg ada modal, sebab org lain buat kosmetik dan untung, nak buat kosmetik jugak. Sekolah x lepas SPM pon, eja nanotechnology pon x tahu tapi masih letak nanotech dekat product. Ini dari anak Melayu yg ada phD dalam colloid science ok. Nak cerita lebih takut saintifik sangt orang xfaham, tapi reserach prof ni pernah menang gold medal kat Geneva dalam glycolipid application in cosmetic cream. saya reseracher bawah dia. Harap maklum.

produk memang berbaloi jika dibandingkan sabun gold lain dipasaran. RM50 untuk 100gm. Boleh guna lebih lama.

Untuk menjadi agen hanya perlu beli satu sabun. Komisyen agen adalah tinggi. 20%.

sesiapa yg berminat untuk dropship juga boleh hubungi saya.

untuk tahu lebih lanjut, cari Gelite-The Secret of Natural Beuty di facebook..

boleh sms saya 0136012207
atau email sj ke ismailgroup@ovi.com jika berminat.

sekian. terima kasih.  
10. Nira 4 - Sun 3/Jun/2012, 10:42pm
berminat jadi plan pengedar...tlg email maklumat pd saya.. azr1272@yahoo.com.my  
11. Abd Nasir Bin Abas - Mon 4/Jun/2012, 11:47am
Slimming treatment bernilai RM150 FREE, first come first serve

berminat, Nasir 0192126339 Hayati 0192668869  
12. Xora - Tue 5/Jun/2012, 11:01pm
saya berminat nk jd agent dropship,tolong email detail ke - gnaportado@yahoo.com  
13. Marineblue 2 - Wed 6/Jun/2012, 3:35pm
saya berminat untuk menjadi agen dropship

berpa modal untuk menjadi Plan Ejen jualan?

untuk tujuan di atas sila email kepada saya details yang berkaitan i.e syarat,modal,lokasi ke madked83@yahoo.com  
14. Chantek Asyik Onlineshoppe - Fri 8/Jun/2012, 12:33am
saya berminat menjadi dropship.
email:  
15. Cassandra 3 - Tue 12/Jun/2012, 7:06pm
saya berminat dengan dropship plan.
berapa modal diperlukan untuk plan ejen jualan?
email: capricorn_sy@yahoo.co.uk  
16. Neoscha - Tue 12/Jun/2012, 9:11pm
Assalamualaikum,khas untuk warga utara terutamanya Pulau Pinang,kepada yang berminat untuk menjadi pengedar produk kesihatan Axtivo dengan bermodalkan hanya RM390 sahaja,sila hubungi ke 017-206 2425 untuk keterangan lanjut.Pelbagai jenis produk kesihatan yang menarik dan keberkesanannya amat mujarab
!Modal sebanyak RM5,000 disediakan kepada yang berminat!Jadilah usahawan yang terawal di Utara bersama syarikat Axtivo Bio Tech (M) Sdn Bhd.

Layari www.axtivobiotech.com untuk melihat produk kesihatan dan plan pemasaran yang cemerlang dan jika dilakukan dengan tekun,insyaallah akan berjaya!  
17. Mohd Sadri - Sun 24/Jun/2012, 11:38pm
tolong email minat jd pengedr

sadrieja@yahoo.com.my  
18. Mira 108 - Tue 26/Jun/2012, 3:16am
msyamira95@yahoo.com..email ye untuk agent dropship  
19. Fira 7 - Tue 26/Jun/2012, 5:07pm
sy minat agent dropship.detail ke emel sy abfira_meme@yahoo.com  
20. Intan Iskandar - Wed 27/Jun/2012, 2:58am
saya nk jadindropship..emal saya amasamohark@yahoo.com  
21. Munirah 37 - Thu 28/Jun/2012, 7:25pm
saya berminat lynx_pyxis@yahoo.com  
22. Natasha Mazni - Mon 2/Jul/2012, 12:30pm
Berminat (dropship)
natashamzn_1996@hotmail.com  
23. Lala Ashila - Tue 3/Jul/2012, 10:23am
lalagrogil@yahoo.com
Berminat dropship  
24. Adnan 29 - Sat 14/Jul/2012, 1:50am
email dropshp detail ke adnan_trg@yahoo.com  
25. Nadia 180 - Wed 1/Aug/2012, 10:16am
email pd sy ned_kitty@yahoo.com  
26. Ida 324 - Fri 16/Nov/2012, 8:08am
sesiapa berminat nak jadi ahli avon, boleh la hubungi saya di 0193777149 atau email idaiskandar@yahoo.com.my  
27. Hanna 14 - Mon 3/Dec/2012, 3:38pm
nk jd agen dropship...annurlaili_ann@yahoo.com.my  
28. Avonbrand - Tue 22/Jan/2013, 1:42pm
nak katalog avon? dealer n dropship dialu alukan... visit blog: http://avonbrand2u.blogspot.com  
29. Juelvi86 - Wed 30/Jan/2013, 2:43pm
email syarat2 jd agen dropship
juelvi86@yahoo.com  
30. Nor Atika Salmi Binti Abdullah - Sun 11/May/2014, 10:48am
Saya berminat menjadi ejen dropship
Email sye tentang detail.. Eykayumishi@gmail.com  
31. Suyati Kadir - Mon 2/Jul/2018, 3:35am
Sy nak jadi pengedar... Tiap tiap bulan saya nak e brochure nak tunjuk kan pada pelanggan sy... Tolong balas melalui whatsapp saya +65 85443328....  

Page 1   (Total 31 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..