E-Fresh Produk Pencuci Sulit Lelaki Wajib Dimiliki Oleh Anda.
Rasyidi - Fri 9/Dec/2011 1:06pm [Last Comment]
"E-Fresh adalah pencuci sulit lelaki yang pekat.
Membersih,menyegar pada secara keseluruhan.
Memberikan kesegaran dan tidak melekit sepanjang hari.
Ekstrak semulajadi membantu mengelakkan kegatalan yang disebabkab oleh fungus dan bakteria.
Menyerap ke kulit untuk memberikan kelegaan dan membaiki sel-sel kulit rosak.Rasa mint menyegarkan"


Produk buatan malaysia.dijamin HALAL lagi Toiyibah.

PERTAMA di MALAYSIA!!!

Harga Produk : RM29.90 WM & Rm34.90 EM

Kepada mereka yang ingin dapatkan produk ini,sila emailkan pada saya di rasyidirahim@gmail.com atau sms ke:

012-9594140(Ustaz Rasyidi)
016-9406766(Ustaz Helmi)

* Kami mencari sebeberapa ramai yang mungkin untuk menjadi agent dan juga stokis untuk setiap negeri.

* Pembelian melalui online boleh dahulu menghantar maklumat kepada saya.

"Perfection & Satisfaction for man"

Keterangan lanjut sila hubungi kami.Terima kasih.

Niche: Dewasa 18sx | Pengedar Produk Kesihatan
     
  1. Mathizri - Fri 9/Dec/2011, 5:31pm
    nak tengok produk tu ....ada gambar tak?? untuk digunakan di bahagian mana ni...boleh tak bagi detail...mana tau leh jadi agent gak ker. math_dirre@yahoo.com  
  2. Safety Boot - Fri 9/Dec/2011, 6:04pm
    nak tgk detail produk..
    arerainsky@yahoo.com  
  3. Phillar - Sat 10/Dec/2011, 10:59am
    email saya phillarbisnes@yahoo.com.my  
  4. Rasyidi - Mon 12/Dec/2011, 12:50pm
    Ok dah email 1-3  
  5. Nizam 206 - Tue 13/Dec/2011, 1:11am
    email sya
    skyzam31@gmail.com  
  6. Arif88 - Tue 13/Dec/2011, 1:11pm
    email sy..yeyep88@yahoo.com  
  7. Rasyidi - Wed 14/Dec/2011, 11:23am
    salam.1-6 saya ada emailkan info n detail produk.tQ  
  8. Zafran 3 - Thu 15/Dec/2011, 10:07am
    tumpang cetak ye...jom buat survey online dan dapatkan imbuhan..daftar percuma leh dapat $6 senang2 je...modal x perlu pun...daftar di http://www.AWSurveys.com?R=life_damn_good
    click create new account...x berusaha macamana nk senang :)  
  9. Ebby 4 - Thu 8/Mar/2012, 1:54am
    Sy nk jd agen dropship.. Email kan details k ebi_keymag@yahoo.com  
  10. Zamskylane - Mon 13/Jun/2016, 1:47am
    Email saya,,
    zamskylane@yahoo.com
    Tq  
  11. Zuhairi 17 - Sun 25/Dec/2016, 1:11pm
    Assalamualaikum dan salam sejahtera..

    Saya menyediakan perkhidmatan mengurut tradisional, urut rileks, urut santai, urutan biasa dan urutan tenaga batin.

    Harga - RM50.00 atau ikhlas dari pihak tuan iaitu, seluruh badan utk urutan tradisional kampung, urutan biasa, urutan rileks.

    Urutan untuk tenaga batin bergantung kepada permintaan.
    Caj tambahan untuk urutan tenaga batin adalah ikhlas dari pihak tuan

    Kepada tuan yang berminat boleh whatsapp atau mesej saya di talian 0193255112  
Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cuti Putrajaya Naik Basikal Memang Epic!
Kami ke tepi tasik di Putrajaya berhampiran Masjid Besi. Asalnya nak mencuba menu masakan panas di restoran Umai Cafe. Makanan disana sedap belaka. Di sebelah cafe ada Monumen Alaf Baru yang unik. Kemudian kami mengelilingi Pulau Putrajaya menaiki basikal dgn pemandangan yg amat mempesonakan dan menyusup dibawah 8 jambatan ikonik :-)
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)