E-Fresh Produk Pencuci Sulit Lelaki Wajib Dimiliki Oleh Anda.
Rasyidi - Fri 9/Dec/2011 1:06pm [Last Comment]
"E-Fresh adalah pencuci sulit lelaki yang pekat.
Membersih,menyegar pada secara keseluruhan.
Memberikan kesegaran dan tidak melekit sepanjang hari.
Ekstrak semulajadi membantu mengelakkan kegatalan yang disebabkab oleh fungus dan bakteria.
Menyerap ke kulit untuk memberikan kelegaan dan membaiki sel-sel kulit rosak.Rasa mint menyegarkan"


Produk buatan malaysia.dijamin HALAL lagi Toiyibah.

PERTAMA di MALAYSIA!!!

Harga Produk : RM29.90 WM & Rm34.90 EM

Kepada mereka yang ingin dapatkan produk ini,sila emailkan pada saya di rasyidirahim@gmail.com atau sms ke:

012-9594140(Ustaz Rasyidi)
016-9406766(Ustaz Helmi)

* Kami mencari sebeberapa ramai yang mungkin untuk menjadi agent dan juga stokis untuk setiap negeri.

* Pembelian melalui online boleh dahulu menghantar maklumat kepada saya.

"Perfection & Satisfaction for man"

Keterangan lanjut sila hubungi kami.Terima kasih.

Niche: Dewasa 18sx | Pengedar Produk Kesihatan
     
  1. Mathizri - Fri 9/Dec/2011, 5:31pm
    nak tengok produk tu ....ada gambar tak?? untuk digunakan di bahagian mana ni...boleh tak bagi detail...mana tau leh jadi agent gak ker. math_dirre@yahoo.com  
  2. Safety Boot - Fri 9/Dec/2011, 6:04pm
    nak tgk detail produk..
    arerainsky@yahoo.com  
  3. Phillar - Sat 10/Dec/2011, 10:59am
    email saya phillarbisnes@yahoo.com.my  
  4. Rasyidi - Mon 12/Dec/2011, 12:50pm
    Ok dah email 1-3  
  5. Nizam 206 - Tue 13/Dec/2011, 1:11am
    email sya
    skyzam31@gmail.com  
  6. Arif88 - Tue 13/Dec/2011, 1:11pm
    email sy..yeyep88@yahoo.com  
  7. Rasyidi - Wed 14/Dec/2011, 11:23am
    salam.1-6 saya ada emailkan info n detail produk.tQ  
  8. Zafran 3 - Thu 15/Dec/2011, 10:07am
    tumpang cetak ye...jom buat survey online dan dapatkan imbuhan..daftar percuma leh dapat $6 senang2 je...modal x perlu pun...daftar di http://www.AWSurveys.com?R=life_damn_good
    click create new account...x berusaha macamana nk senang :)  
  9. Ebby 4 - Thu 8/Mar/2012, 1:54am
    Sy nk jd agen dropship.. Email kan details k ebi_keymag@yahoo.com  
  10. Zamskylane - Mon 13/Jun/2016, 1:47am
    Email saya,,
    zamskylane@yahoo.com
    Tq  
  11. Zuhairi 17 - Sun 25/Dec/2016, 1:11pm
    Assalamualaikum dan salam sejahtera..

    Saya menyediakan perkhidmatan mengurut tradisional, urut rileks, urut santai, urutan biasa dan urutan tenaga batin.

    Harga - RM50.00 atau ikhlas dari pihak tuan iaitu, seluruh badan utk urutan tradisional kampung, urutan biasa, urutan rileks.

    Urutan untuk tenaga batin bergantung kepada permintaan.
    Caj tambahan untuk urutan tenaga batin adalah ikhlas dari pihak tuan

    Kepada tuan yang berminat boleh whatsapp atau mesej saya di talian 0193255112  
Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia