Duta Perniagaan Masa Sambilan
Lindabgt2023 @ Best Global Trading - Wed 11/Jan/2023 7:32am
Dengan kos sara hidup yang semakin meningkat, jika mempunyai pendapatan tambahan akan membantu meringankan beban kewangan anda. Tetapi anda mungkin tidak mempunyai masa dan tenaga untuk mengambil kerja kedua.

Di sini saya boleh membantu!

Kerana kami sedang mencari duta perniagaan bebas bekerja dari mana mana untuk mempromosikan produk dengan bonus bernilai tinggi eksklusif untuk membantu perniagaan memenangi lebih ramai pelanggan.

► Anda boleh memohon jawatan ini sama ada anda sedang bekerja atau tidak kerana ia tidak akan menjejaskan peranan yang sedia ada.

Bagi mereka yang bekerja, anda boleh melakukannya dengan mudah menggunakan telefon bimbit anda pada masa lapang anda. Apa yang anda perlu lakukan ialah menggunakan templat pencarian kami dan kongsi melalui media sosial, WhatsApp atau e-mel.

► Ganjaran ditawarkan: Kami akan membayar anda RM100 hingga RM1000 atau lebih untuk setiap pelanggan yang anda rujuk kepada kami, ‘ya seratus ke seribu ringgit tunai!’ Biasanya, kami akan membayar komisen 10% yang kukuh untuk setiap urusniaga pengedar dan pemborong. Tiada had untuk jumlah yang anda boleh perolehi.

Pembayaran akan dibuat kepada anda melalui PayNow atau pindahan wang bank sebaik sahaja urusan jualan berlangsung dari pelanggan yang anda rujuk membuat tempahan atau belian terus.

Paling penting, anda boleh bekerja di mana-mana dan pada bila-bila masa yang anda suka, dan boleh melakukannya dengan mudah sebagai sampingan tanpa menjejaskan pekerjaan sedia ada.

► Tiada kelayakan pendidikan diperlukan. Semua warganegara boleh memohon. Pelajar juga dialu-alukan. Jika anda tahu cara menggunakan media sosial, WhatsApp dan e-mel, maka anda boleh melakukannya.

Syarikat kami adalah pembekal dan mengedar pelbagai jenis pakaian eksekutif ke serata Negara. Di dalam industri fasyen & pakaian ini, kami sangat utamakan bahan fabrik yang sangat bermutu tinggi dan kelebihan kami dapat menawarkan harga sangat mampu milik untuk semua golongan pengguna.

Untuk meluaskan lagi jaringan jualan syarikat, kami memerlukan lebih ramai lagi duta-duta jualan di era digitalize ini untuk setiasa dihadapan dan Berjaya bersama kami.

01127033327
https://wa.me/601127033327
Linda Mohis

Untuk memohon, sila WhatsApp atau call saya di 01127033327 kerana saya perlu menghantar beberapa maklumat dengan beberapa pautan tetapi pautan tidak dibenarkan dalam PM.

Niche: Program Dropship | Ingin Berniaga | Pemborong Pakaian Lelaki | Pemborong Pakaian Wanita | Pemborong Tshirt Dan Uniform
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.