Dropship
Izyani 5 - Fri 28/Sep/2012 10:53am [Last Comment]
Saye merupakan stay home mom.. Tgh pk nk tambah pendapatan famili. Skang nie jln terbaik ialah buat dropship. Jd,owner2 kdai semua yg ada buat dropship,boleh la tolong komen kt topic saya yea.. Terima kasih.

Niche: Program Dropship
 
1. Miss T - Fri 28/Sep/2012, 10:57am
boleh tgk klat cni...nak tau details pm kat fb k...https://www.facebook.com/kedaiyayan  
2. Zahiruddin 3 - Fri 28/Sep/2012, 11:08am
saya boleh bg awk buat 3 bnda je...:
1)jadi agen saya jual topup...saya akan daftarkan percuma je...
2)jadi agen unifi.awak cari planggan yg nk beli unifi dan cakap kat saya.komisen paling tinggi RM500 satu yang terjual.
3)jadi agen dropship jersey,jeans dan t-shirt..

berminat??sms kpd 013-2364332  
3. Za 9 - Fri 28/Sep/2012, 11:51am
salam izyani... jika bermint blh email sy untuk jd agent dropship sy.. untuk pakaian wanita, pakaian baby dan byk lagi
za_8088@yahoo.com  
4. Leng Myra - Fri 28/Sep/2012, 11:54am
salam. sy boleh tolong jika berminat. sy ader brooch dan perfume. klu berminat sila call 0134692858  
5. Shaznie 3 - Fri 28/Sep/2012, 12:05pm
Salam,
Jika berminat dengan pakaian t-shirt boleh layari web kami di http://www.shazniedelima.com.my
Dan jika berminat dengan produk minuman kesihatan sila daftar disini http://www.organogoldmalaysian.com/10000239867. Ramai yang sertai Organo Gold hanya dengan online sahaja jana income. Kami bekalkan website promosi untuk anda apabila anda daftar keahlian dengan Diamond Team, terpantas di Malaysia. Selamat Maju jaya. Jika perlukan bantuan saya hubungi 019-6503726.  
6. Ain 13 - Fri 28/Sep/2012, 5:13pm
boleh juga lawat kami...
http://audahmuslimshoppe.blogspot.com/
atau Fb Page : Audah Muslim Shoppe  
7. Farah Hana 5 - Fri 28/Sep/2012, 8:21pm
fana fanaa d'shoppe-pemborong perfume dubai duty free...tudung, pakaian, dll  
8. Che Fea - Fri 28/Sep/2012, 11:20pm
salam, sy menjual pakaian kecantikan wanita seperti slimming bamboo dan pelbagai lg.. jika berminat utk menjadi agent saya (tanpa syarat & modal) blh hubungi 012-9750857 atau fb saya Hayfea Shopz..  
9. Cassa De Fashion - Fri 28/Sep/2012, 11:21pm
boleh email saya babykhalisc@gmail.com..original rejected perfume..  
10. Izyani 5 - Sat 29/Sep/2012, 12:34am
Terima kasih semua. Nanti saya tgk semua link tu  
11. Norfarhan - Sat 29/Sep/2012, 12:37am
salam. nak jadi agen untuk wedges cheese ready mix yang paling laris di pasaran Singapura dan JB?

sms 0108233504
email farhan.boitrading@gmail.com  
12. Smyzella - Sat 29/Sep/2012, 9:20am
www.facebook.com/pages/Baby-Kids-Store/418618878198466
~dropshipper diperlukan~  
13. Shah 170 - Sat 29/Sep/2012, 11:09am
kalo nak dropship kaftan kelantan emailkan shahsaari2215@yahoo.com  
14. Mimi 47 - Sun 30/Sep/2012, 3:44am
Sy provide bj kurung moden, maxi, blouse, bj korean, beauty product dll untk di dropship.. Do email me @ divashoppaholic@gmail.com.. Tq  
15. Zaharibj - Sun 30/Sep/2012, 11:51am
Salam... mari lihat kat sini, saya memberi jaminan anda boleh menjual porduk di sini tanpa satu sen modal. http://jimatbiz.blogspot.com/  
16. Eiraadira - Sun 30/Sep/2012, 12:26pm
Berminat jadi dropship sy? Jual maxi dress indonesia yg sgt digilai ramai...hubungi sy 0147227729  
17. Rose84 2 - Sun 30/Sep/2012, 6:07pm
berminat untuk jual alpha lipid slim diet yang tgk top skang..boleh hubungi saya...019-2081949...tq  
18. Nur Shahirah 2 - Mon 1/Oct/2012, 12:02am
sila lihat link nie . saya ada jual kain pasang . jika berminat sila add sy dan PM di FB . http://www.facebook.com/akira.closet/photos  
19. Lin 27 - Mon 1/Oct/2012, 1:19am
salam..berminat droship brand baru sophie paris..
Kategori produk adalah seperti baju, seluar, beg, kasut, jam, aksesori, mekup dan lain-lain
tanpa yuran ahli sy akan beri keuntungan 10%..jika sis byr yuran ahli (rm15 seumur hidup) sis akan dpt 20%..berminat pm sy di fb Roses Yazid  
20. Kekly - Mon 1/Oct/2012, 10:50am
As salam. Sy mencari agen dropshipper yg NAK..

4 hot selling item yg tgh rancak dipasarkan...
1. Herba maharani
2. Garam buluh drink
3. Nurich Lactolite Drink
4. BBplus collogen drink.

Tanpa modal, tnpa kumpul stok, tnpa uruskan penghantaran, komisen yg diberii 50%..hnya promosikan secara online @ offline ikut cara anda.. SIMPLE..!!

Berminat?? Terus emel ke erly.pbeautiful@gmail.com  
21. Renashukri - Mon 1/Oct/2012, 10:59am
sekiranya anda berminat dengan droship, sy ada CP (cloth PAds)..material dari cotton dan Bamboo China..amat berkesan, kalis bocor...pemborong diperlukan..harga mengikut saiz...

Selain itu, jika anda ingin memulakan perniagaan kain pasang..saya ada stok kain..anda boleh pilih..kain yang berkualiti, jaminan diberikan...
berhubung dengan rena di fb saya Qhaleeda Roslan @ di talian 019-2623923...tq  
22. Zawanis 2 - Mon 1/Oct/2012, 11:41am
sekiranya anda berminat,blh lawati page saya https://www.facebook.com/dropshipbeutskinbeauteebedakarab  
23. Miss Lia - Mon 1/Oct/2012, 3:16pm
saya student lepasan diploma perakaunan. saya sekarang sedang mencari barang untuk bussines online saya.kalau ada yang ingin saya jadi agen dropship sila emailkan detail ke alamat email ; nuradiba90@yahoo.com.my  
24. Nasim - Mon 1/Oct/2012, 3:48pm
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=439300346122733&set=a.439300336122734.110148.439298706122897&type=1&theater salah satu peluang awak nak niaga  
25. Ainal - Fri 5/Oct/2012, 4:01pm
Berminat nk jual pure marine kolagen x?skrg tgh hangat di pasaran...modal below rm100,keuntungan sehingga 300%...harga kilang,bkn 3rd party agen...bole tgk album ai...klu berminat sms@whatsapp only 0134466077...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=483516691681965&set=a.481104141923220.123853.180760278624276&type=1&ref=notif¬if_t=like  
26. Kedai Cputeri - Fri 5/Oct/2012, 4:46pm
Kalau berminat nak jual barangan2 kesihatan dan kecantikan yang tengah hot spt produk Dherbs, Ramping Balm, sabun susu beras, bio miracle, monavie dll lagi hubungi saya yer.. email: sanggar_cputeri@yahoo.com atau whatsapp 012-6710956. Boleh jengok2 produk di pages saya www.facebook.com/KedaiCputeri  
27. Aura Kasih 2 - Tue 9/Oct/2012, 8:59pm
Salam Izyani. Kalau berminat nak jadi agen JSD sila hubungi saya..di samping dapat menambah pendapatan kita juga dapat membantu wanita yang bermasalah.  
28. Lya 2 - Sun 14/Oct/2012, 2:55am
http://www.facebook.com/heliconia.illustrisii?ref=tn_tnmn

jom tgk fb i if berminat nak wat dropship..  
29. Zaharibj - Sun 14/Oct/2012, 11:15am
- Tidak memerlukan modal untuk membeli produk.
- Tiada yuran keahlian
- Tidak perlu menyimpan stok.
- Tidak perlu menghantar produk kepada pembeli.
- Terus mendapat keuntungan kerana anda hanya membayar harga kos dan perkhidmatan dropship.
- Keuntungan RM milik anda
- Hanya publish gambar dan detail produk sahaja! cukup mudah untuk mendapatkan hasil
- Dan banyak lagi?
Keuntungan bergantung kepada usaha anda...
Lain2 info tentang dropship/agent :http://jimatbiz.blogspot.com/
Email ke: jimatbiz@yahoo.com  
30. Nana 221 - Wed 2/Jan/2013, 3:15pm
JOM CLICK LINK NI

https://www.facebook.com/Nanofash.shopped?ref=hl  

Page 1   (Total 30 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..