Dropship Kasut Diperlukan, Keuntungan Boleh Mencecah 500-1k Sebulan
Kasut Sneakers - Tue 21/Jun/2022 2:29pm
Kepada sesiapa yang berminat ingin menjadi dropship kasut high grade, boleh contact saya melalui whatapp +60142692355 (fariq).

Kami memerlukan dropship yang serious dah bersungguh sungguh. YURAN KEAHLIAN HANYA RM 20 SEUMUR HIDUP

Apa yang anda akan dapat dengan rm20?

- Latihan akan diberikan

- Ilmu bisnes yang berkesan, nilai lebih pada ratusan ringgit dikongsi bersama anda hanya rm20

- Kasut readystock (TIADA PREODER)

- Kasut latest design

- Keuntungan sehingga rm30-50 sepasang.

Kami menjual kasut berbagai jenis jenama.

Senarai jenama kasut:

1. Vans
2. Nike
3. Adidas
4. Dll

TELEGRAM diperlukan untuk update stock setiap masa, anda akan dimasukkan kedalam 3 group iaitu

1) Group update kasut dimana stok kasut diupdate setiap masa.

2) Group pertanyaan stok kasut.

3) Group ilmu bisnes yang saya kongsikan bagaimana saya menjana ribuan ringgit dengan teknik2 mudah.

Anda boleh whatsapp +60142692355 untuk apa apa pertanyaan.
https://wa.me/60142692355

Ps: SAYA TIDAK MONITOR IKLAN INI, SILA WHATAPP UNTUK KETERENGAN LEBIH LANJUT:)

Niche: Program Dropship | Pemborong Kasut Dan Sandal
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..