Dropship Kain Cotton Gred AAA Dengan Bermodalkan Deposit RM650 (Deposit Akan Dipulangkan Semula Jika Kain Tidak Laku)
Miss Liyana - Mon 22/Jul/2013 1:44pm [Last Comment]
salam...kepada sesiapa ingin buat bisnes meniaga kain cotton gred AAA dengan bermodalkan deposit RM650 sahaja, sila pm saya di FB yer...kain akan di pos kepada anda dan anda boleh jual di office, kawasan kediaman, kenalan2 terdekat anda atau sesiapa sahaja dan dimana jua anda berada...

jika kain tak laku, DON'T WORRY....kain boleh dipulangkan kepada pihak kami dan duit deposit akan dipulangkan setakat mana kain yang telah anda jual....untungkan??? pm saya di FB segera untuk tahu lebih details...contoh kain boleh lihat di FB

note: hanya kain design paling meletoppp dan terpilih sahaja akan dihantar kepada agen dropship yang berminat....

FB : MIAMOR COTTON
whatsapp : 0174171792

Niche: Program Dropship
 
1. Lamazebiz - Tue 23/Jul/2013, 5:00am
email saya lamazebiz@gmail.com  
2. Mariah 9 - Sun 28/Jul/2013, 4:36pm
email saya miasal60@gmail.com  
3. Xfive - Sun 28/Jul/2013, 4:36pm
Kami ada menjual kuih bahulu dengan harga yang berpatutan. Dijamin sedap dan lembut.
Di buat oleh orang kampung sendiri.

1000 biji = RM 270

100 biji = RM 27

50 biji = RM 14

25 biji = RM 7

Berminat untuk membuat tempahan boleh menghubungi kami dengan segera.

Syuhada
0192374525

Naz
0132633144

Terima kasih  
4. Shah Rizal 24 - Wed 28/Aug/2013, 9:35pm
emel me 4 detail sharizalselamat@yahoo.com  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..