Dropship Agent - Baju, Kasut, Bag
Fashionhome 2 - Sat 21/Jul/2012 12:36pm [Last Comment]
Kepada sesiapa yang berminat menjadi ajen kami,

Kami pembekal baju, beg dan kasut wanita pada harga yang termurah kerana kami sendiri import dari luar negeri.,

Sila layari www.fashionhomez.com dan bolehlah select language di sana.

dropshiping untuk sesiapa yang berminat nak jual online tanpa mengeluarkan modal satu sen pon, boleh tinggalkan emel.

Jika anda ada business online sekarang, cuma hantar website, blog atau fb link untuk mendapatkan harga ajen terus tanpa membayar apa apa.

Kalau tidak, boleh mulakan sekarang,copy dan pastekan sekurang-kurang 10 item kami di facebook kamu, boleh juga nikmati harga ajen terus, mark up sendiri harga jualan kamu dan bila terima order dari customer, kami akan hantar terus kepada customer dengan nma kamu sebagai pengirim.

Harga saya sangat berpatutan! Kami mempunyai kedai di Kuantan, boleh juga datang ke kedai untuk tengok display kami.

Kalau berminat email untuk dapat keterangan lanjut
clcl.tung@gmail.com

Niche: Program Dropship
 
1. Daisy 6 - Sun 22/Jul/2012, 12:28am
Saya berminat
Email detail ke
daisy2mas@ymail.com  
2. Mohd Helmi 17 - Sun 22/Jul/2012, 5:41pm
saya berminat.. mohdhelmi.omar@gmail.com  
3. Ginger - Mon 23/Jul/2012, 11:48am
saya berminat email detail ke milafida@yahoo.com.my  
4. Edayu 3 - Mon 23/Jul/2012, 4:02pm
saya berminat...tolong hantarkan maklumat lanjut ke email sy eda_rahayu@yahoo.com  
5. Aziela 10 - Mon 23/Jul/2012, 9:17pm
sy berminat,,tlg email details ke aienaziela@gmail.com tq  
6. Fashionhome 2 - Tue 24/Jul/2012, 8:17pm
dah emel kpd semua ye..  
7. Usaha Tangga Kejayaan 4 - Wed 25/Jul/2012, 5:10pm
saya berminat..tolong email ke hidayah.pelodis@gmail.com  
8. Rozie 31 - Wed 25/Jul/2012, 5:38pm
boleh email ke zieytah71@gmail.com  
9. Dell 8 - Thu 26/Jul/2012, 5:26am
bg detail... fdil92@yahoo.com.my  
10. Fashionhome 2 - Thu 26/Jul/2012, 8:31pm
dah emel ye  
11. Afifi 6 - Fri 27/Jul/2012, 11:47am
berminat utk dropship tu,,, boleh emel sy?
epi.mr.afifi@gmail.com  
12. Norlaili 2 - Sat 28/Jul/2012, 2:20am
email i: nnorlaili@gmail.com
tq.  
13. Jhjaya - Sat 28/Jul/2012, 3:42pm
emeil sy:
jhjayaresources@yahoo.com  
14. Melor 3 - Sun 29/Jul/2012, 11:55am
berminat
sham8877@gmail.com  
15. Micromatx - Fri 3/Aug/2012, 3:10pm
saya amat berminat ini email sye themicromatx@yahoo.com  
16. Sumantri - Sat 4/Aug/2012, 8:59am
saya berminat jd agent dropship....sent email kat sususu7676@yahoo.com  
17. Ryea Shoppe - Sun 5/Aug/2012, 8:46pm
saya berminat.. emel saya ryeashoppe@gmail.com  
18. Jiey21 - Mon 13/Aug/2012, 3:46am
email saya pls...
oscarputeh@ymail.com  
19. Fashionhome 2 - Sun 26/Aug/2012, 12:31am
sorry for the late reply, dah emel  
20. Hunnybunny 2 - Wed 12/Sep/2012, 7:38pm
Interested..plz email me..  
21. Hafizul 6 - Thu 13/Sep/2012, 3:17am
email nagos79@gmail.com  
22. Fashionhome 2 - Tue 2/Oct/2012, 11:45pm
dah email  
23. Saliza 5 - Wed 3/Oct/2012, 11:34pm
details please..tq =)  
24. Fairy 3 - Sat 10/Nov/2012, 12:13pm
Email saya di Fairyfingers24@gmail.com  
25. Success Technologies Enterprise - Fri 16/Nov/2012, 8:34am
Email Saya success_technologies12@yahoo.com  
26. Faisara Shoppie - Fri 23/Nov/2012, 4:16pm
minat2..email ke saya

faisara_shoppie@yahoo.com atau

fb saya faisara shoppie...  
27. Fashionhome 2 - Thu 6/Dec/2012, 9:05pm
dah emel  
28. Alex 47 - Sun 23/Dec/2012, 12:08am
saya berminat
emel saya :cikgualik87@yahoo.com atau fb saya iaitu TuanTanah  
29. Ummu Aisyah 3 - Sun 20/Jan/2013, 1:21am
saya berminat
emel : umu_sha@yahoo.com  
30. Ros 97 - Sat 8/Jun/2013, 12:30am
berminat utk tahu lebih lanjut
email; sjar282@gmail.com  
31. Shahrol 13 - Sat 8/Jun/2013, 12:55am
salam.. hye.. sape2 berminat nak jd agent dropship.. visit facebook.com/vivalicioushopping utk view barang2.. if berminat leh sms/whatsapp ke 0174689859. (jgn lupe like skali page tu ye)  
32. Syamsuddin Bin Mustaffa - Wed 3/Jul/2013, 11:09am
saya berminat syabah@gmail.com  
33. Fashionhome 2 - Wed 3/Jul/2013, 6:03pm
dah email  
34. Nurdalilah94 - Thu 8/May/2014, 2:31pm
hai sy berminat plis email me mcm mne nak joint agen ni :D
email:nurdalilahmayo@yahoo.com
fb:mayo nurdalilah
nofon:0128295884  
35. Fashionhome 2 - Wed 14/May/2014, 12:04pm
dah email  
36. Nurul Amirah 14 - Thu 11/Sep/2014, 9:47pm
Sy berminat untuk jadi dropship
Email-cikmyra91@yahoo.com  

Page 1   (Total 36 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..