DPEIN Platform Orang Islam Bebas Hutang Riba! Sertai Ahli Segera!
Suhada 36 - Wed 25/Jul/2018 12:02pm
GERAN SELESAI HUTANG DAN GERAN PERNIAGAAN, TANPA PERLU BAYAR BALIK

Khusus kepada yang berhutang/CCRIS/CTOS/Bankruptcy
Ayuh bebaskan diri anda dari jerat hutang sekarang!!!

Klik di sini
http://seminar.dpein.net/m1

Tonton pelancaran DPEIN di TV3 👇
https://youtu.be/z6Kz-QTd8qU

DPEIN platform orang Islam bebas hutang riba
http://temp.malaysiagazette.com/v2/blog/2018/07/15/dpein-platform-orang-islam-bebas-hutang-riba/

Sila hubungi saya untuk maklumat lanjut

SUHADA
Biro Ekonomi Pusat (KL)
Phone: 012-5857322

Niche: Iklan Terbuka | Persatuan
     
  1. Nor Hazira Binti Ab Manan - Fri 2/Nov/2018, 4:53pm
    Sy merupakan seorang ibu kepada 5 org anak. Baru2 ni sy terjebak dgn hutang along dan brmulalah kehidupan celaka dlm hidup sy dan anak2. Sy memerlukan 10k utk langsaikan hutang along ni. Sy boleh byr blik sbyk 500 sebulan selama mana yg boleh kita janji kan. Sy cuma perlu klua dari hutang along ni je. Kesian kat anak2 hidu dlm ketakutan. Sy pun xdpt berniaga dgn baik bila along dtg menagih bunga. Xtau mcmmana lg nk buat. Bolehkah group ni membantu sy. Hubungi 0103984399  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Durian Hutan Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)