Dobi Layan Diri Mampu Milik
Londrix Supplies - Tue 10/Sep/2019 1:02pm
ASSALAMUALIAKUM DAN SALAM SEJAHTERA WARGA MAJALAH.COM

Salam kenal dari kami LONDRIX SUPPLIES & TRADING.. Syarikat milik penuh BUMIPUTERA

Disini kami ingin menawarkan peluang kepada usahawan-usahawan dobi layan diri dengan pakej-pakej yang MAMPU MILIK dan di iktiraf oleh suruhanjaya tenaga dari segi keselamatan pemasangan mesin, wiring dan gas..

Semua pakej yang kami tawarkan kepada tuan-tuan dan puan-puan termasuk dengan sistem terbaru iaitu iOT sistem (internet of things) di mana tuan-tuan dan puan-puan boleh memantau keuntungan dan penggunaan mesin hanya dari rumah sahaja melalui aplikasi telifon bimbit tuan-tuan dan puan-puan.

Pakej-pakej yang kami tawarkan termasuk :-

* Mesin dari USA (Speed queen)
* Full renovation process
* Sticker kedai (tema boleh pilih)
* Free servis
* Warranty mesin
* Pakej menarik mengikut bajet
* Lesen ST
* Sign board dll

Pihak syarikat juga ada membuat khidmat nasihat (consult) kepada semua pelanggan kami berkenaan pemilihan lokasi dobi layan diri..

BERMINAT???? Apa tunggu lagi.. kami tunggu panggilan dari anda

Sila hubungi kami untuk penerangan lebih lanjut

01133318105
LONDRIX SUPPLIES & TRADING

Niche: Bisnes Dobi | Pakej Perniagaan
     
  1. Salmah 42 - Fri 13/Sep/2019, 7:52am
    Bajet berapa rm  
  2. Londrix - Mon 16/Sep/2019, 12:24am
    Terima kasih atas respon puan..untuk detail boleh whatsapp atau call nombor yang di beri...  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Berniaga Mee Goreng yang Paling Lumayan
Bagaimana nak berniaga di gerai makan sebenarnya. Adakah perlu kita membuat berpuluh-puluh menu. Atau cukup dengan hanya satu menu sahaja, tapi dibuat dengan begitu sedap? Kami ke Hameed Pata Mee Sotong di area Padang Kota Lama di Georgetown Penang. Ikuti episod menarik ini :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)