Dlaila Homestay Bukit Merah Laketown untuk Percutian Keluarga
Nur Cahaya 7 - Thu 7/Mar/2013 10:13am
(KHUSUS UNTUK MUSLIM SAHAJA)

Kemudahan Yang Disediakan :
- 3 bilik tidur (1 queen bed, 3 single bed).
- 2 bilik air.
- Bilik tidur utama berhawa dingin (1hp).
- Narita dan bantal tambahan (tanpa caj tambahan)
- Set Sofa
- Set meja makan.
- Peti Ais Mini.
- TV 21".
- Mesin Basuh
- Balcony (Pemandangan Palm View dan Tasik Merah)
- Ruang menyidai pakaian.
- Dapur serta peralatan untuk memasak yang lengkap.

Kemudahan lain:
- Kolam Renang untuk dewasa dan kanak-kanak
- Mini Market
- Restoran
- R&R berhampiran tanpa tol

Kadar Sewa:-
RM180/sehari (Jumaat ? Ahad)
RM160/sehari (Ahad ? Khamis)

(Harga boleh dirunding jika sewa melebihi satu malam)

Check-in 2.00 p.m.
Check-out 12.00 noon

Untuk tempahan sila hubungi :

Laila Bte. Hj. Asmawi
019-5998857/019-5758588

Bayaran pengesahan tempahan sebanyak RM 100.00 diperlukan.

Maybank (a/k no. 158293566347)

Niche: Hotel Resort Homestay
     
  1. Sanusi 9 - Thu 7/Mar/2013, 10:21am
    salam tumpang iklan ya

    Rumah penginapan di Melaka Bandaraya bersejarah Sansihomestay

    4 bilik dengan ruangan yang selesa sesuai untuk seisi keluarga, atau rombongan lokasi berhampiran semua likasi tumpuan pelancong di negeri Melaka.

    Hubungi kami untuk tempahan 017 6854967

    terima kasih kepada semua pelanggan yang telah menginap di sini kepuasan anda keutamaan kami semuga jumpa lagi  
  2. Waffle Hauz - Thu 7/Mar/2013, 10:40am
    nak beli waffle? nak tempah in bulk untuk dijadikan side dish di majlsi anda? atau nak jadikan ia sbg doorgift? lawati waffle-comel-ananaifa.blogspot.com untuk maklumat lanjut '__'

    jazakallah tuan tanah '__'  
  3. Sanusi 9 - Mon 11/Mar/2013, 8:00am
    tumpang iklan

    http://sz.my/rumah-penginapan-sansi-homestay-melaka/  
  4. Green Element - Tue 9/Apr/2013, 11:37am
    boleh promosi di pakejhomestay.com ...percuma je :)  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia