Dividen Terus Masuk Account Bank Setiap Bulan
One Five - Sat 21/Mar/2015 2:57pm [Last Comment]
DIVIDEN TERUS MASUK ACCOUNT BANK SETIAP BULAN

Dah! Dah! Dah! Tinggalkan segala bagai yang melingkupkan biz seperti reg fee, pairing, matching, point, token, MLM, Pyramid Scheme, USD$, EURO? etc. Belajr dulu cara nk bezakn real biz dengn money game.
#tinggalkn no WhatsApp. Saya bukakn jalan nk beranakkn dn selmtkn duit anda. Tnpa tekann. Lekkk je..xyh nk sushkn diri pun, xyh nk kena monitor, xyh nk klik sana sini withdraw, xyh nk cair-cairkn point, xyh nk jual-jual token. Ehhh! Mcm-mcm laa xyhnye. Amacam?

Assalamua'laikum tn&pn
Anda boleh bertanya kenapa? kenapa? dan kenapa? saya Post begitu. Saya nak mengajak anda menyertai SMART SAVING PROGRAM yang sangat sangat sangat mudah dan real biz tanpa segala bagai seperti di atas. Anda boleh andaikn SMART SAVING PROGRAM seperti juga ASB atau simpanan di mana-mana bank. Konsepnya sama, cuma bezanya SMART SAVING PROGRAM menawarkn kadar pulangan yang jauh lebih lumayan.

Apa itu SMART SAVING PROGRAM?
Ringkasnya, SMART SAVING PROGRAM, bukannya pelaburan. Dengan menyimpan di SMART SAVING PROGRAM, anda akan menikmati Perjanjian Perkongsian Keuntungan 10-30% terus dikreditkn ke akaun RHB Bank anda melalui Reflex Online Cash Management Services. Bukan itu sahaja, Perlindungan Takaful Ikhlas BANKRAKYAT RM100,000 milik anda secara percuma selama setahun. Modal simpanan anda akan dipulangkn semula 100% selepas tamat kontrak setahun dan jika berminat untuk menyambung kontrak, anda hanya perlu maklumkn kepada Pengurus anda secara bertulis 30 hari sebelum tamat kontrak. Selain drp itu, ahli diberikn Badal Haji RM1500 diuruskan Lembaga Tabung Haji, khairat kematian RM2000, perbelanjaan rawatan RM2000, elaun hospital RM100 sehari, fee ambulan RM400, kad Keahlian dan t-shirt juga diberikan bukti anda keluarga SMART SAVING PROGRAM kami.
*semuanya milik anda dengan hanya membuat simpanan serendah RM1000 sahaja.

Semoga kita semua beroleh kejayaan dan kekayaan di sini.
Insyaallah.

Berminat/ingin mengetahui lebih lanjut,
Emailkan:
Nama:
No.Whatsapp:
Tajuk: Smart Saving Program
Ke ----* oneplusfive2014@gmail.com

Kami akan masukkan anda dalam whatsapp group.
Pengurus Myfxglobal Resources kami akan membantu anda.
En. Hidayat Fahmi Saad

Kuota kemasukan ialah RM10juta sahaja...

Niche: Iklan Terbuka
 
1. Ismail 17 - Sat 21/Mar/2015, 8:23pm
add saya
ismail
wtsap 01110727100  
2. Sylvia 5 - Sun 22/Mar/2015, 12:09am
berminat...0198427521  
3. Lamsam - Sun 22/Mar/2015, 2:15am
berminat:

servisboi@yahoo.com  
4. Aliffox10 - Sun 22/Mar/2015, 3:00am
berminat 01123125575  
5. Mohd Azlan Bin Alias - Sun 22/Mar/2015, 9:18am
whatsap 0199804185  
6. One Five - Sun 22/Mar/2015, 10:39am
Kepada yg berikan no.whatsapp - ok done
Yg email..pls send butiran ke email seperti diiklankan...tq  
7. Mizaqi - Sun 22/Mar/2015, 11:59am
add saya 0108441414  
8. Fiq3090 - Sun 22/Mar/2015, 12:50pm
Add sy 0196998611  
9. Kiminfive - Sun 22/Mar/2015, 3:20pm
0132461692  
10. Webdevelop - Sun 22/Mar/2015, 5:08pm
Google Play kini berkembang pesat dan banyak mengubah cara orang menggunakan Internet dan bagaimana mereka mencari maklumat. Pengguna Android lebih suka menggunakan aplikasi bukan pelayar untuk mendapatkan maklumat atau penggunaan perkhidmatan, kerana ia lebih mudah dan lebih berguna. Dengan menghantar aplikasi anda kepada Google Play anda menjadi lebih
tersedia dan mudah didapati oleh berjuta-juta pengguna. Dengan khidmat kami, kini anda juga boleh hebahkan perniagaan anda dengan menggunakan Android App.

jika anda bersedia untuk melakukan perubahan dan memajukan perniagaan anda. email kami sekarang untuk maklumat lanjut !!!

aq_nabawi@yahoo.com
017-3063107

khidmat membangunkan laman web dan logo juga ada disini.  
11. Gunners - Sun 22/Mar/2015, 5:15pm
Berminat
Wtsap -0175207166(shukri)  
12. Riye - Sun 22/Mar/2015, 5:47pm
Minat, whatapps 0165520818  
13. Mizi 72 - Sun 22/Mar/2015, 6:14pm
Whatsapp 0128247466  
14. Ahmad Mujahid Mohd Asri - Sun 22/Mar/2015, 6:43pm
0173505750  
15. Suden 3 - Sun 22/Mar/2015, 6:53pm
brminat...whatsapp
0126565964  
16. Dino 12 - Sun 22/Mar/2015, 8:30pm
0166156586  
17. One Five - Sun 22/Mar/2015, 8:31pm
Selamat malam semua - done  
18. Noordin 4 - Sun 22/Mar/2015, 10:26pm
One Five saya berminat
Whatsapps 012-4885656
Email: noordin73@yahoo.com.my  
19. Shaari 10 - Sun 22/Mar/2015, 11:14pm
saya bminat
whatapps 0122391536
email shaarimd@gmail.com  
20. Yusno 2 - Mon 23/Mar/2015, 12:46am
010-835-1026  
21. Khairul 914 - Mon 23/Mar/2015, 4:26am
One Five saya berminat
Whatsapps 0196581357
knizamayub@gmail.com  
22. Zan 31 - Mon 23/Mar/2015, 8:15am
berminat
whatsapps 013-2980818  
23. Aishah Azizi - Mon 23/Mar/2015, 11:04am
Gaji sebulan boleh cecah RM 5k - 6K !!!!
Hanya buat part time sahaja!!!
Itu pon ikut masa sendiri!!

Kalau full time lagi masyuk!!!
Benar2 mencari individu yang betul2 berminat dalam bussiness,.
tak lama lagi harga barang akan naik sebab gst lagi,, bertindak sekarang!
Keutamaan diberi di area Nilai, seremban, KL, Selangor
Pm 0126499251  
24. Azrul Hafiz - Mon 23/Mar/2015, 11:23am
Aisyah please pm Me Watssup 0172401496  
25. Roziati - Mon 23/Mar/2015, 12:42pm
whatsapps 01115412096  
26. Faizal Othman - Tue 24/Mar/2015, 8:56am
Whatsapp 012 6340238  
27. One Five - Tue 24/Mar/2015, 7:21pm
Kepada yg bg no.whatsapp..ok done
tq. Selamat mlm.  
28. M Jamil - Sun 10/May/2015, 10:44am
Assalamualaikum Tuan,

Saya berminat. Add Whatsapps saya
0196047644  

Page 1   (Total 28 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..