Diversify Income dan Savings Anda Dengan Return Bank Bukan MLM, Bank Selamat
Financial Specialist By DAB @ Mahdi Holdings Investment Ltd - Mon 18/Nov/2019 7:07am
Sudahkan anda diversify income income / simpanan anda? Seperti:-
1) ASB
2) TABUNG HAJI
3) FD
4) INSURANS
5) EPF

Jika anda sudah ada diantaranya, anda berpuas hati dengan return yang diberi? Cukup ke menampung waktu pencen anda, termasuk perbelanjaan anak nak sekolah yang bakal meningkat 5 tahun akan datang, Millennium 2020 ekonomi bakal naik, semuanya konfem naik. Termasuk harga minyak 😁.

Apakah simpanan anda sekarang cukup untuk anda bersara kaya tanpa anda bekerja lagi pada umur anda 55 tahun ?

Anda terasa dengan harga barang yg sekarang naik, tetapi gaji still sama dulu hingga sekarang, degree ke master ke RM 1800-4500 konfom. Perasan tak, dulu harga rumah RM 80,000 boleh dapat teres dua tingkat, sekarang RM 80,000 kategori rumah flat je. Nk rumah best bersedia lah RM 4-5 juta, deposit 10%, RM 400,000 - 500,000.

Jika Anda nk ubah income dan savings anda dari puluh ribu, ratus ribu ke juta jutaan. Every year dapat income lebat tanpa perlu bekerja, duit beranak jer dengan return yang bank bagi, anda dm saya segera +6014-713 7793. atau emel pd saya ainagsn@gmail.com. Saya akan guide 10 orang terawal sahaja. Yg lmbat, tggu ler tahun depan.

Kalau 10 tahun lepas dengan sekarang, anda still sama, kena ubah income anda sekarang.

Kalau anda dah jutawan, nak kaya lagi, dm sy personal, platform banking international saya akan perkenalkan dengan profit 200% setahun.

Bear in your mind, sy perkenalkan Bank Return, bukan MLM, bukan SKIM CEPAT KAYA dan bukan JUAL BARANG,

Berminat,
+6014-713 7793
ainagsn@gmail.com

Niche: Pelaburan Saham Unit Trust | Konsultan Perniagaan
     
  1. Ciksarahanis - Tue 3/Dec/2019, 6:24am
    Ws sy details 0134137251  
  2. Azhar 357 - Mon 16/Dec/2019, 10:16pm
    Wassup detail 0195053494  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
Makan Dan Mandi Sampai Kecut Di Anak Sungai Di Kaki Gunung
Siapa sangka di area Jeram Perak ada banyak lokasi menarik. Tak jauh pun dari Tol Gopeng Highway Plus. Keistimewaan tempat ni, kita boleh makan didalam sungai sambil rendam kaki dalam air yang sejuk. Lepas makan boleh terus terjun dalam sungai :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.