Diversify Income dan Savings Anda Dengan Return Bank Bukan MLM, Bank Selamat
Financial Specialist By DAB @ Mahdi Holdings Investment Ltd - Mon 18/Nov/2019 7:07am
Sudahkan anda diversify income income / simpanan anda? Seperti:-
1) ASB
2) TABUNG HAJI
3) FD
4) INSURANS
5) EPF

Jika anda sudah ada diantaranya, anda berpuas hati dengan return yang diberi? Cukup ke menampung waktu pencen anda, termasuk perbelanjaan anak nak sekolah yang bakal meningkat 5 tahun akan datang, Millennium 2020 ekonomi bakal naik, semuanya konfem naik. Termasuk harga minyak 😁.

Apakah simpanan anda sekarang cukup untuk anda bersara kaya tanpa anda bekerja lagi pada umur anda 55 tahun ?

Anda terasa dengan harga barang yg sekarang naik, tetapi gaji still sama dulu hingga sekarang, degree ke master ke RM 1800-4500 konfom. Perasan tak, dulu harga rumah RM 80,000 boleh dapat teres dua tingkat, sekarang RM 80,000 kategori rumah flat je. Nk rumah best bersedia lah RM 4-5 juta, deposit 10%, RM 400,000 - 500,000.

Jika Anda nk ubah income dan savings anda dari puluh ribu, ratus ribu ke juta jutaan. Every year dapat income lebat tanpa perlu bekerja, duit beranak jer dengan return yang bank bagi, anda dm saya segera +6014-713 7793. atau emel pd saya ainagsn@gmail.com. Saya akan guide 10 orang terawal sahaja. Yg lmbat, tggu ler tahun depan.

Kalau 10 tahun lepas dengan sekarang, anda still sama, kena ubah income anda sekarang.

Kalau anda dah jutawan, nak kaya lagi, dm sy personal, platform banking international saya akan perkenalkan dengan profit 200% setahun.

Bear in your mind, sy perkenalkan Bank Return, bukan MLM, bukan SKIM CEPAT KAYA dan bukan JUAL BARANG,

Berminat,
+6014-713 7793
ainagsn@gmail.com

Niche: Pelaburan Saham Unit Trust | Konsultan Perniagaan
     
  1. Ciksarahanis - Tue 3/Dec/2019, 6:24am
    Ws sy details 0134137251  
  2. Azhar 357 - Mon 16/Dec/2019, 10:16pm
    Wassup detail 0195053494  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)