Dituduh Penjenayah? Anda Kene Viral? Anda Malu? Hak2 Anda!
Amy17 4 - Sat 10/Nov/2018 9:43am
Ramainya kite di luar ni tak tau menahu Tibe2 ada adik beradik atau sedara mara kite kene tangkap. Kene tuduh terlibat dalam jenayah. Macamana kite nak tolong adik beradik kite. Atau sedara mara kite.? Mereka tidak semestinya benar2 bersalah. Betul x?

πŸ‘‰ Bagaimana cara nak bantu mereka?

Dah selepas tu ramai je orang kite zaman sekarang ni suka dok viral pasal org. Bising kat tol pasal tiket pon org snap gambar masok fb. Nurse kat kaunter cakap keras sikit dengan pesakit pon org ambik gambar die tepek kat Facebook pegi viral kan. Suke2 hati je nak viral org sane sini. Apa yang mungkin anda boleh buat jika anda adalah pelanggan di tol atau nurse tadi?

πŸ‘‰ Ketahui Hak2 anda!

Wassp 0192635631
Sharin is carinπŸ˜‰

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
Jom Miliki Kediaman Landed 2 Tingkat Serendah RM 359k
Video: Teres Dua Tingkat | Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Lokasi. Area Putrajaya/Cyberjaya. Dibina di dalam Township yang akan Mempunyai Masjid, Hospital, Sekolah, Balai Polis dan Banyak Lagi Kemudahan
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.