Diperlukan Segera 100 Orang (Welder Oil & Gas) - Lumut, Perak
Chevista - Mon 30/Mar/2015 11:48am [Last Comment]
JAWATAN KOSONG WELDER OIL&GAS(100 KEKOSONGAN URGENT)
LOKASI KERJA:LUMUT PERAK DARULRIDUAN
-UMUR 21 TAHUN KE ATAS
-ADA ASAS WELDING
-KERJA 6 HARI SEMINGGU
-AHAD CUTI
-GAJI RM 2496+OVERTIME(RM12 SEJAM)
-OVERTIME SETIAP HARI(NAK ATAU X NAK JE)
-TEMPAT TINGGAL DI SEDIAKAN.
-PENGANGKUTAN KETEMPAT KERJA DISEDIAKAN
-KONTRAK SELAMA 5TAHUN
-SYARAT2 KELAYAKAN
MESTI MEMPUNYAI ASAS WELDING DAN KAD WELDING(PENGALAMAN
DALAM BIDANG WELDING OIL N GAS SATU KELEBIHAN)
-DOCUMENT DIPERLUKAN;
1-IC COPY
2-KAD WELDING ATAU SIJIL KEMAHIRAN BERKAITAN(COPY)

BOLEH MULA DENGAN SEGERA
PM NO TEL ANDA DI RUANGAN COMMENT.TQ

Niche: Kerja Kosong | Kerja Kemahiran | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Norazmi Bin Mohamad Mahsom - Mon 30/Mar/2015, 11:50am
    MENCARI PEKERJAAN DI AREA TANJUNG MALIM DAN SLIM RIVER. KERJA SEBAGAI PENGAWAL KESELAMATAN ATAN CLENER  
  2. Azmi Hassan Basri - Mon 30/Mar/2015, 11:55am
    Whatapps detail ke : 014 2272024 atau tel 012 2422884.  
  3. Ctk - Mon 30/Mar/2015, 3:00pm
    saya ada sijil welding.
    Whassup detail ke 0179386229.tq  
  4. Chevista - Tue 31/Mar/2015, 10:14am
    ctk,saya dh whatssp detail  
  5. Wan Asz - Tue 31/Mar/2015, 8:34pm
    Saya berminat.012 3333 608  
  6. Hasrol 8 - Wed 1/Apr/2015, 10:29am
    klu foreign workers nak x? klu nak sms sy 0125419483 (hasrol)  
  7. Emad Shama - Wed 1/Apr/2015, 11:14am
    Tuan saya emad di ipoh perak orang asing ada permit
    01124201008
    T.q  
  8. Ctk - Wed 1/Apr/2015, 11:37am
    Maaf tn advertiser.minta whassup sekali lg ke no 0169062487.No.yg hr tu tak valid.tq  
  9. Chevista - Wed 1/Apr/2015, 11:54am
    salam ctk saya dah whatup deatail,klu berminat boleh email doc ye ,untuk pengambilan segera,takut dah penuh nanti.tq  
  10. Combee - Wed 1/Apr/2015, 2:47pm
    tuan chevista.. whatsapp sy 012-2445219  
  11. Alexander Al - Wed 1/Apr/2015, 10:17pm
    Saya berminat whatsapp 01123884858  
  12. Abihatim 2 - Wed 1/Apr/2015, 10:23pm
    saya berminat
    tel:014 8239032  
  13. Man 447 - Thu 2/Apr/2015, 1:34am
    Saya berminat 013-9594511  
  14. Chevista - Thu 2/Apr/2015, 9:39am
    salam,abinhatim ada no whatssp x,untuk senang saya up date.tq  
  15. Dayah 52 - Thu 2/Apr/2015, 11:41am
    saya berminat wassap 0149006825  
  16. Abby Saffriel 2 - Thu 2/Apr/2015, 5:39pm
    bg detail 01112403091 whatsapp  
  17. Syukri88 - Thu 2/Apr/2015, 11:14pm
    Saya berminat 0177627486  
  18. Pak Wan 5 - Sat 4/Apr/2015, 1:02pm
    Maaf sidetrack sikit.

    Saya ada sijil 2nd grade gas fitter UTM. ada pos sesuai berkaitan? TQ. 0134884121.  
  19. Punithan - Sun 5/Apr/2015, 2:19pm
    Orang dari india boleh dapat peluang kerja di lumut?
    Mr.raaj 012-6726281  
  20. Fauzi 266 - Tue 7/Apr/2015, 10:44am
    Saya berminat 01136151872  
  21. Rahimputra - Wed 8/Apr/2015, 10:23am
    asalamualaikum sy berminat dn ada sijil dari american welding sociaty serta sijil ikbn dan sijil sirim sebagai welder .ni no sy 0167370991 whatsapp xde .sy dah lama menganggur  
  22. Mr Jay 3 - Wed 8/Apr/2015, 2:30pm
    Sy ada foreign dr thailand yg ada pengelaman welding ,kerja2 oil & gas.klau berminat contact sy...0127300433  
  23. Muhamad Harith Nazreen - Wed 8/Apr/2015, 4:35pm
    saya berminat dengan pekerjaan ini.. saya ada kad dan sijil welding.. dan ada pengalaman bekerja dalam kerja2 welding di syarikat perkapalan.. ni no saya 01136827569.. whatsapp takde.. just call dan sms.. tq..  
  24. Ahmad Firdaus Bin Abdul Jalil - Sat 11/Apr/2015, 10:36pm
    Chevista..PM saya..Firdaus dari SFZ Engineering..Bisnis talk..0197200375  
  25. Syah 288 - Tue 14/Apr/2015, 9:21am
    pm saya 0169412111  
  26. Kalaivani Uttran - Tue 14/Apr/2015, 2:07pm
    Hai

    I am an freelance recruiter. Please send your requirement to kalai.greatescapestours@gmail.com  
  27. Khairil Azli - Tue 14/Apr/2015, 9:36pm
    masih ada kekosongan..?
    saya ada basic welding da sekarang bekerja sebagai welder.
    01124283096  
  28. Luqmann - Tue 28/Apr/2015, 10:38pm
    masih ade kekosongan tak? saya dan seorang kawan sya ingin mmohon pekerjaan..kami dari kolej vokasional...email- luqmannurhakimr@gmail.com sms-0175396424  
  29. Nurshamsulbazli Adnan - Thu 7/May/2015, 9:02am
    Pm 013 -5122895/0111-5256147.sy memiliki sijil ILP kimpalan arca dan gas tahap 2 serta SKM.berpengalaman selama 2 thn di MSET,serta di Regal marin.sy berminat skrg sy tinggal di perak.tq  
  30. Naturetravel38 - Thu 7/May/2015, 10:10am
    Salam Sejahtera Puan Chevista.
    Saya Mohammad Iman Dari Kluang Johor.
    Saya berumur 24 dan ada pengalaman 4 tahun dalam bidang kimpalan paip dan besi berat. kelulusan sijil kemahiran malaysia ( kimpalan ). Puan boleh hubungi saya di talian 017-8406477 / 010-7681129
    Terima Kasih.  
  31. Muralitaran - Thu 21/May/2015, 4:03pm
    masih ada kekosongan...?
    0166944340
    saya ada basic welding skill...  
  32. Mr Izzam - Wed 3/Jun/2015, 11:19am
    Sya izam
    masih asa kekosongan ? masih blum telambat?
    sy ada bsic sikit welding mse belajar tp xde sjil welding.
    sy ad skm1&2 automotive ..pernh bekerja sbg juruteknician ..
    bersesuian ke ...klau boleh sila beri tunjuk ajar .

    01126452411 -  
  33. Emie 4 - Sun 7/Jun/2015, 11:43am
    SAYA SANGAT BERMINAT BOLEH HUBUNGI SAYA - HAKIM ( 0174251103 )  
  34. Zaifulamri 2 - Fri 26/Jun/2015, 3:47pm
    Saya berminat
    Amri : 019-7402387  
  35. Mohd Sham Fitri Bin Ahmad - Tue 30/Jun/2015, 9:18pm
    Saya baru tamat skm tahap 3 dlm bdang welding...kad welding ja x de..klau layak ni no.saya...0134143421  
  36. Muhammad Syarufuddin Bin Ibrahim - Mon 27/Jul/2015, 3:23am
    0175118831
    NIOSH OGSP
    CIDB
    Kad Welder Syarikat lama
    Pengalaman kerja GPP Petronas Paka  
  37. Eleana - Tue 4/Aug/2015, 3:24pm
    Whatsapp detail jaafar 0137274534  
  38. Ahmad Syahid Bin Mohamad - Mon 17/Aug/2015, 2:57am
    whatsapp detail 0139372742-syahid  
  39. Muhamad 162 - Fri 28/Aug/2015, 5:07pm
    Saya ade kad welder dan sijil 6g dan 6gr smaw..sangat memerlukan keje skrg ni..0197458133-muhamad..  
  40. Z Inal Amri - Sat 29/Aug/2015, 5:43pm
    0198343251 ogsp cidb welder 6G smaw.  
  41. Khairu Nizam B Harun - Tue 1/Sep/2015, 7:40pm
    Khairul Nizam Harun.Mempunyai sijil welding.cidb 6g smaw.sekiranya mepunyai kekosongan email saya atau contact.
    contact no 0196486421  
  42. Ahmad Damanhuri Zainal Abiddin - Fri 4/Sep/2015, 7:41am
    (23THN)
    SAYA ADA KAD WELDER DAN SIJIL WELDING.
    6GR, 6GC, 6GTAW.. SILA HUBUNGI SAYA. AMAT MEMERLUKAN KERJA. O17-5249474  
  43. Syira Eira - Tue 22/Sep/2015, 10:34am
    Muhamad Zul Imran
    21 Tahun
    017-5670821 / 013-4320975  
  44. Encik Di - Fri 16/Oct/2015, 9:10pm
    boleh lagi ke,,,,sy sgt berminat..25tahun...sy tggl di manjung....0102150947...welder 6g/6gc  
  45. Ahmad Zahir 3 - Sat 17/Oct/2015, 2:29am
    Saya berminat dan mmpunyai lesen n sijil welding 6g smaw..  
  46. Muhammad 517 - Wed 28/Oct/2015, 12:09pm
    mohon wasap detail ke 0126448640  
  47. Wan Abdul Muttalib Bin Wan Ahmad Anuar - Sun 1/Nov/2015, 1:01pm
    please PM me(Wan) @ 0134729335  
  48. Ajimkus - Mon 2/Nov/2015, 4:05pm
    sya ad sijil tok welding, call nom ni 0143425051  
  49. Jonathan 8 - Tue 3/Nov/2015, 4:35pm
    0198260917, tolong bg email, i nak sent cv or call me  
  50. Aiman Aqrie - Thu 5/Nov/2015, 1:24pm
    01126643538 / 0133126931
    saya sijil 6G TIG , dan 6G SMAW ..
    tolong whatsapp atau emails saya jika ada kosong . TQ  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 77 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.