Dikejar Ahlong? Hubungi Kami
Selesaihutangahlong - Tue 29/Jan/2019 11:44am [Last Comment]
Anda Ada Masalah Dengan Ah Long??

Kami Bertindak sebagai perunding, untuk HAL BERKAITAN MASALAH AHLONG
email Abang Dino di credogoals@gmail.com (SEGERA) dan beri maklumat penuh kes anda. (WAJIB)

Jangan kita terperangkap dgn Ah long!

Jangan biarkan Ah long berani mengugut kita & ahli keluarga kita Hutang adalah hutang tiada kaitan dgn nyawa seseorg.
Kepada mereka yg mempunyai masalah @ terseksa dgn ugutan ah long bolehlah hubungi kami, sedia membantu anda.


Terima Kasih

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
     
  1. Selesaihutangahlong - Tue 29/Jan/2019, 11:45am
    Up Post.

    Terima Kasih Forum Moderator.

    =)  
  2. Hazrul Nizam - Tue 29/Jan/2019, 1:36pm
    harapan saya tuan tidak meminta sebarang wang pendahuluan / upfront / deposit dari pelanggan tuan.  
  3. Flavourist Clouds - Thu 31/Jan/2019, 4:20pm
    Di harap majalah tidak jadi tempat untuk penipu mengambil kesempatan. Alhamdulillah dengan kehadiran orang seperti Tuan Hazrul Nizam dapat memberikan sedikit sebanyak informasi yang kita perlukan dan sentiasa berhati hati dalam urusan dengan orang yang tidak kita kenali.  
  4. Dillah 5 - Thu 21/Feb/2019, 2:40pm
    Aslm, sy adalah salah seorang yg meminta bantuan dr Abd Dino utk menyelesaikan masalah Along. Alhamdullilah hidup tenang sikit tanpa gangguan Along/ceti walaupon bayaran masih berjalan. Abg Dino byk membantu sy mengatur dan menyusun jalan hidup kembali seperti normal. Sebelum ni sy pergi ke beberapa persatuan dan NGO.. Bayaran pendahuluan dan bulanan yg tinggi diberikan. Ada yg dah dibayar pendahuluan tp along/ceti masih menggangu dan mengugut bila beritahu pd NGO sy dimarahi blk atas alasan bayaran sy terlalu sikit. Sedangkan dah dimaklumkan sy br disuruh keluar dr kedai punca rezeki kami sekeluarga dan akan mencari kerja utk membuat bayaran blk, ada NGO yg memandang sinis mcm sy ni hina sgt dgn meminjam Along. sedangkan br perbincangan dah disuruh bayar pendahuluan dan menetapkan bayaran bulanan yg tinggi. Sampai lah sy jumpa Abg Dino dan anaknya.. mereka yg menolong sy sampai sy dah bekerja dan membayar bayaran bulanan, hidup dengan selesa.  
  5. Ridhwan 58 - Mon 6/May/2019, 9:35am
    assalamualaikum kalau kita yang menjadi mangsa penipuan dan penipu liat mmbayar hutang tersebut tuan boleh tolong ke?  
Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)