Digi Tone Wow RM10
Roz Zie - Sat 17/Nov/2018 2:59pm
https://youtu.be/qnqnGFRuH0s

AHLI BARU JE 10k LEBIH, PASARAN MASIH TERBENTANG LUAS. JOM BERSAMA KAMI.

'' KAMI TERIMA / WE ACCEPT ''

Jangan terkejut gais, ada simbol WOWPAY di setiap cawangan kedai runcit speedmart simbol kuning dibawah.

Cara nak memohon:

1) Pastikan anda sudah berdaftar sebagai ahli Tonewow. Daftar RM10 anda akan dapat simkad wow under line digi.

2) Apabila setiap kali anda topup simkad digi tonewow anda akan dpt point.

Topup Rm10 = 10 pts
Topup Rm30 = 30pts
Topup Rm50 = 50pts
Topup Rm100 = 100pts

3) Point tersebut anda boleh kumpul sebanyak yang boleh. Anda boleh tebus point tersebut diseluruh cawangan speedmart,   1,340 barang dalam speedmart anda boleh tebus secara  PERCUMA kecuali Alkohol, barang2 tersebut seperti Beras, Kicap, Minyak masak, susu, Gula dan sebagainya.

Gais ok kan PROGRAM TONEWOW?

''Topup jer simkad anda, anda dapat point  dan boleh ambil barang dapur secara percuma dimana mana kedai runcit speedmart''

Yang best sangat,   bila anda dah start  rekemen simkad RM10 ni pada keluarga dan rakan2 anda. Sebab anda boleh juga jana pendapatan, cara sangat mudah, daftarkan mereka anda akan terus dibayar.

KELEBIHAN TONE WOW:
👉Simcard Murah. RM10 Sahaja! 
👉Data dan min call boleh dikumpul sehingga bila2 sekiranya tak habis pakai.
📌100 minit (same network)
📌30 minit (other network)
📌Free sms
👉Kumpul point dan tebus di 99speedmart.
👉Topup sendiri dapat rebet 3-7%.
👉Ajak kawan2 dan families sama Tukar, dpt buat duit.
👉Daftar seawal umur 12 tahun.
👉Syarikat kukuh sejak tahun 2009.
👉Tone WOW launching Oktober 2018
👉Simkad yang digunakan adalah simkad 4G+.
👉Boleh kekal no lama.
👉Income boleh di warisi.
👉10 + 1 keping kad dah jadi dealer.
👉Pakej data bukanlah satu nilai yg tetap. HQ boleh ubah mengikut keadaan semasa terutama persaingan.
👉Kemudahan2 lain akan di tambah dari masa ke semasa.

Kita bukan guna handphone hanya setahun!!! Apakah nilai atau pulangan yang kita dapat selama ini ??

http://www.wasap.my/60183602758/tonewowsimkadrm10

http://www.wasap.my/60123868098/tonewowsimkadrm10

Nak jadi dealer min 10 + 1 simkad saja. RM110. Tak perlu ribu2 k. Keperluan setiap orang tak kira bangsa dan agama. Budak sekolah pun boleh join, boleh buat duit. Surirumah, pelajar, ahli profesional, orang bisness pun semua pakai hp.

Jangan lambat, lambat tinggal lah!!

Jom add fb saya >>>>> https://www.facebook.com/lansammaniacheraskl

Niche: Bisnes Prepaid Dan Reload | Ejen Topup
Miliki Rumah Townhouse area Putrajaya/Cyberjaya dengan hanya RM 359k
Video: Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Teres Dua Tingkat | Lokasi Perumahan. Rugi menyewa rumah lama-lama. Bila umur meningkat, tempoh masa pinjaman semakin pendek. Masa untuk membeli rumah sendiri!
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.