Dengan RM100, Kuatkan Signal Wifi di Kediaman Anda!
Khairol Rizuan B Jem Shamsudin @ Neo Global Link Enterprise
Mon 7/Jan/2013 12:48pm [Last Comment]
Dapatkan Wifi Booster Signalking 360KN 360000N Wifi Adapter Antenna booster Comfast Alfa dimana ia mampu mengesan signal wifi yang berhampiran dengan kediaman anda seperti KFC,MC'D,PENANG FREE WIFI,NETGEAR dan seumpamanya.

Pakej didatangkan dengan :-


1 x SignalKing 360000N 2000mw 802.11b/g/N High Power USB Adapter
1 x High Gain 10dBi Omni Antenna
1 X Manual
1 X Driver CD
1 X Beini / BT7 CD
1 X USB Cable

Nota : Set baru

Jika berminat sila call/sms saya di talian 017-206 2425 (Khairol).Penghantaran menggunakan Pos Laju untuk kawasan Semenanjung Malaysia.

Harga pasaran barangan ini antara RM250-RM350 memandangkan ianya tidak terdapat dijual di mana mana kedai komputer dan seumpamanya.Anda boleh survey sendiri.Harga saya RM100 sahaja..

Terima kasih MC.

Tel/Sms : 0172062425
FB : khairolrizuan356@yahoo.com

Niche: Bisnes Komputer
 
1. Lightnur - Thu 10/Jan/2013, 1:14am
kalau ada pasword boleh masuk gak x?  
2. Khairol Rizuan B Jem Shamsudin - Fri 11/Jan/2013, 1:07pm
Ya sememangnya boleh kerana set ini didatangkan sekali dengan cd untuk hack passwords.Tidak digalakkan untuk memecah masuk kod wifi orang lain.

Berminat sila sms/call saya 017-206 2425 (Khairol)  
3. Swandey - Sat 12/Jan/2013, 11:55pm
Ada waranty???  
4. Swandey - Sat 12/Jan/2013, 11:58pm
Oh ye...berapa jaraknya???  
5. Aenn - Sun 13/Jan/2013, 2:36am
Sila dapatkan sebuah kedai farmasi free store untuk anda atau org tersayang. keterangan lanjut: http://nocost.netau.net  
6. Khairol Rizuan B Jem Shamsudin - Sun 13/Jan/2013, 2:53pm
waranty ada,setakat yang terjual nie takde yang return balik la,malah order lagi sbb harganya murah jika dibandingkan dengan harga pasaran...Jaraknya boleh detect sehingga lebih kurang 500..meter,bergantung pada kawasan anda,jika ada yang terselindung,mungkin lembab sikit..jika mahu yang detect sehingga 3km,boleh pakai antena/area utk diletakkan di atas bumbung,harganya cuma RM170 sahaja.  
7. Ridzvarn - Mon 14/Jan/2013, 12:39pm
Salam, nak tanya, yang letak atas bumbung tu ada lightning protect tak?  
8. Khairol Rizuan B Jem Shamsudin - Mon 14/Jan/2013, 3:56pm
Ya tuan .. ianya seperti antenna tv juga .. cuma perbezaannya ia digunakan utk wifi sahaja .. untuk range detect yang lebih memuaskan .. jika kawasan tidak terlindung,memang best sangat ..  
9. Djkaled - Tue 15/Jan/2013, 3:46pm
saya harap tuan dapat mempertimbangkan utk tidak menyertakan software hack tersebut.

Adalah tidak adil kami penat2 membayar utk internet tetapi dicuri pula org yg pentingkan diri. Mencuri adalah haram walau apa cara dan akan dituntut.  
10. Khairol Rizuan B Jem Shamsudin - Tue 15/Jan/2013, 8:12pm
Djkaled,setiap unit antena akan disertakan dengan cd beini tetapi mereka tidak digalakkan untuk mengambil hak orang lain tanpa kebenaran.Saya juga ada menyatakan yang antenna ini adalah untuk menarik free hotspot wifi sahaja agar receiver laptop/pc si penerima lebih kuat dan laju..hanya terpulang pada individu itu sendiri.Walau dimana ia dijual,setiap unit akan disertakan dengan cd beini.

Pelanggan saya sendiri,saya ada menjelaskan tentang antena ini,kebaikan dan keburukan .. terpulang pada individu itu sendiri bagaimana menilainya  
11. Farid 167 - Wed 16/Jan/2013, 9:58pm
salam . kawasan saya di Pahang cuma boleh tarik 384kbps .... adakah sistem ini dapat membantu ?  
12. Khairol Rizuan B Jem Shamsudin - Thu 17/Jan/2013, 1:19am
w'salam Farid 167,kekuatan signal wifi yang diterima oleh receiver laptop/pc bergantung pada keadaan kawasan.Jika kawasan yang terlindung,kebarangkalian penerimaan wifi akan lembab,tetapi dengan bantuan antenna ini,akan membolehkan mengesan wifi/free wifi hotspot yang ada di kawasan anda..jika lokasi anda (open space),isyarat penerimaan akan menjadi lebih kukuh dan kuat.

Saya tidak memberikan jaminan 100%,jika menggunakan antenna ini dapat mengesan wifi pada keseluruhannya sebaliknya ianya bergantung pada struktur dan keadaan sekeliling.

Jika tuan berminat tuan boleh memasang antenna 18fbi 2.4ghz atas bumbung kediaman tuan dimana ianya boleh mengesan wifi jarak jauh antara 1km-3km..Harganya pula hanya RM170 sahaja.Penghantaran percuma bagi kawasan semenanjung.  
13. Farid 167 - Thu 17/Jan/2013, 7:29pm
kawasan yg ingin saya pasang adalah open space . adakah ianya akan menambah kelajuan sedia ada ? saya merujuk kepada antenna 18fbi 2.4ghz yg tuan sebutkan di atas . at least dia dapat tarik sekurang kurangnya 1mbps sudah memadai . harap penjelasan lanjut  
14. Khairol Rizuan B Jem Shamsudin - Thu 17/Jan/2013, 7:52pm
Farid 167,

1) Jika antenna 18fbi 2.4ghz dipasang di open space,sudah pastinya receiver akan menerima banyak wifi sekaligus.

2) Kelajuan yang diterima bergantung kepada penerimaan oleh receiver anda.Misalnya saya sendiri menggunakan antenna signalking 360000n,receiver saya menerima kelajuan 54.0 Mbps (3 Bar) diletakkan di dalam bilik.Jika menggunakan antena 18fbi 2.4 ghz,diletakkan di atas bumbung,sudah pasti akan lebih baik. :-)  
15. Farid 167 - Fri 18/Jan/2013, 7:18pm
baik ... emailkan kpd saya cara pesanan dan pembayaran .  
16. Khairol Rizuan B Jem Shamsudin - Fri 18/Jan/2013, 11:58pm
Farid 167,sila tinggalkan email anda.Saya akan maklumkan cara pesanan dan pembayaran @ sila call/sms saya di 017-206 2425 (Khairol)  
17. Khairol Rizuan B Jem Shamsudin - Sun 24/Feb/2013, 2:08pm
as salam dan selamat hari minggu.Stok baru wifi booster telah sampai.Kepada yang berminat boleh menghubungi saya di talian 017-206 2425 untuk pertanyan/tempahan/pembelian.  
18. Khairol Rizuan B Jem Shamsudin - Fri 1/Mar/2013, 12:48am
Shipment Date: 28 Feb 2013 12:00:00 AM
Shipment Tracking #: Pos Laju EM407305688MY
* Please take note that most courier system is not updated online, we advice you to check after 24 hours receiving this number.

Shipment Date: 27 Feb 2013 12:00:00 AM
Shipment Tracking #: Pos Laju EM377304528MY
* Please take note that most courier system is not updated online, we advice you to check after 24 hours receiving this number.  
19. Suzie 45 - Wed 20/Mar/2013, 8:21pm
Daftar segera taklimat perkongsian kedai farmasi yg diberi percuma ini. Modal hanya rm5200 sahaja. Jika serius contact segera pn s 016 2020370 utk daftar.  

Page 1   (Total 19 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..