Debt Consolidation & Blacklist Clearing With Bank!
Elaine Gan @ East Comm
Fri 8/Oct/2021 10:21am [Last Comment]
MORTGAGE REFINANCE, BUSINESS LOAN, SME LOAN, PERSONAL LOAN!!
Welcome in Malaysia or in Singapore customers (PERMIT or PR) !!
Want to apply for a Loan!!
We can help customers to apply from bank up to Rm250K
We are the agent bank! Acting Malaysian banks have more!!

Facing blacklist? Facing AKPK? Facing High Commitments?
Even if you meet the above bank loans:
1 Reject from bank also we able to help
2 Blacklist candidates is welcomed
3 High Commitment is Welcomed
4 working at Singapore we could help as well
5 Planning to get loans from bank with LOW INTE REST

Personal Loan Personal Loan Bank (Malaysia)
RM30,000 - RM250,000 loan lowest interest
(Now have a job)
Mortgages, Corporate Loans and House REFINANCE (KL region)

Loans to customers who are interested welcome to contact me directly to find out how we can help you a loan and what steps!

Contact /whatsapp: 010-2001511
https://wa.me/60102001511
(Elaine)

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Gigie - Sat 9/Oct/2021, 11:05am
💰 Anda mempunyai masalah kewangan? 
🏫 Nak buat loan bank tp x layak? 
🚀 Kami menawarkan PINJAMAN WANG 
BERLESEN secara profesional. 
🔎 MENGAPA APPLY LOAN DENGAN KAMI? 
*Kelulusan segera 
*Cepat, tepat dan mudah 
*Waktu pemprosesan yang singkat 
*Maklumat anda dirahsiakan 
*Tak perlu penjamin 
*Tiada wang pendahuluan diperlukan 
🚻 SIAPA YANG LAYAK MOHON? 
*Kerajaan 
*Swasta 
*Perkeso 
*KWSP 
*Pencen 
*Blacklist bank/CTOS/CCRIS 
📝 DOKUMEN YANG DIPERLUKAN 
*Salinan Ic 2 Keping 
*Bil Api 1 Bulan 
*Slip Gaji 3 Bulan 
*Penyata Bank 3 Bulan 
*Surat jawatan /offer letter / surat kenaikan gaji
HUBUNGI SEKARANG 016 215 8441 mawar  
2. Mr Benson - Sat 9/Oct/2021, 11:18am
ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA 💰
ANDA MEMPUNYAI MASALAH KEWANGAN 💰 ?? ANDA TIDAK PERLU RISAU, KAMI BOLEH BANTU ANDA!! PINJAMAN PERIBADI YANG BOLEH DIPERCAYAI💯!!*

Cover Area 👉 KLANG / SELANGOR / SHAH ALAM / SUBANG / PUCHONG / PJ / KL!!
📌 Lulus Dalam Masa 1 Jam
📌 Tanpa Pengang kad ATM (Bayaran Secara Credit Debit)
📌 Tanpa Penjamin
📌 Tanpa Upfront
📌 Dokumen Ringkas

SYARAT KELAYAKAN 📢 📢 📢
✔️ Pinjaman Kerajaan / Swasta
✔️ Pinjaman Pesara / Pencen
✔️ Pinjaman Perkeso / Socso
✔️ Pinjaman Pekerja Kilang
✔️ Pinjaman Zakat / OKU / JKM

🌐 Website Link : https://www.ynsloan4u.com
YNS Resources Sdn Bhd (Port Klang)
No Office ☎️ 03-3163 0200
No Handphone 📲 Cik Ida 016 - 606 3644 (Whatsapp / Call / Telegram)
https://wasap.my/60166063644/smartmloanida
https://wasap.my/60166063644/smartmloanida
https://wasap.my/60166063644/smartmloanida  
3. Gigie - Sat 9/Oct/2021, 1:37pm
DID YOU NEED MONEY URGENTLY AND IF YOU WANT TO MAKE SOME SMALL BUSINESS BUT DID NOT HAVE ENOUGH CAPITAL... AND ARE U NEED MONEY URGENTLY FOR PERSONAL MATTERS..
Im cik mawar FROM LICTEAM CORPORATION SDN BHD OFFER U PERSONAL LOAN AND BUSINESS LOAN (COLLATERAL/REFINANCE) FOR THOSE WHO NEED URGENTLY
OUR COMPANIES PROVIDE AND HAVE VERY SUITABLE PACKAGE FOR U TO ENJOY IT..
- INTEREST 1.5% PER MONTH
0
- NO UPFRONT
- NO GUARANTOR
- EVERY INTIMATION IS CONFIDENTIAL
* OPEN FOR ALL WHO LIVE IN SELANGOR/KUALA LUMPUR ONLY
* NOT PROVIDED FOR HOUSEWIFE/STUDENT AND FREELANCE
BLACKLIST/CTOSS/CRISS/RETIRED/HOTEL/MCD/KFC/FACTORY/GOVERNMENT/PRIVATE SECTOR ARE MOST WELCOME
DOCUMENT NEEDS
(pinjaman Peribadi):-
- 3 Bulan Slip Gaji Terbaru
- 3 Bulan Bank Statement 
- Surat pengesahan jawatan Dan surat tawaran kerja
- Bil Eletrik(TNB) rumah yang terbaru dah berbayar
- Penyata KWSP terkini
- Ctoss Report
(Pinjaman Perniagaan (refinance/cagaran)
- SSM
- Company Bank Statement (6 bulan te..  
4. Shaliza Loan - Mon 11/Oct/2021, 9:21am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
5. Gigie - Mon 11/Oct/2021, 9:46am
PINJAMAN UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN & SWASTA
Masalah: 
-CTOS
-CCRIS
-BLACKLIST TINGGI
-KONTRAK
-PESARA

INTEREST 1.5%
30 hari TANPA FAEDAH



Kepada anda yang BERMINAT dengan Pinjaman
silaTerus Call:
HP:016 215 8441 /
EMAIL: btoppioner@yahoo.com  
6. Upfront Resources Loan - Mon 11/Oct/2021, 10:53am
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/PMR
http://www.wassap.my/60129330322/PMR
http://www.wassap.my/60129330322/PMR  
7. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Mon 11/Oct/2021, 11:02am
🔥PINJAMAN PERIBADI LULUS HARI INI DAPAT WANG HARI INI🔥

✅HANYA PERLUKAN DOKUMEN RINGKAS
✅HARI INI LOAN HARI INI DAPAT
✅BAYARAN BALIK YANG BERPATUTAN
✅COMPANY BERDAFTAR
✅MAKLUMAT DIRAHSIAKAN
✅CEPAT DAN SELAMAT
✅TRUSTED COMPANY
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

☑️SWASTA ☑️KERAJAAN
☑️PENCEN ☑️PERKESO
❌ BUKAN SCAMMER / AHLONG
❌ TANPA WANG PENDAHULUAN
❌ TANPA PENJAMIN / CAGARAN
🔥Cover Area : KLANG / SHAH ALAM / SUBANG / SELANGOR / KL
Website : http://www.ynsloan4u.com

Untuk maklumat lebih lanjut , sila hubungi
Cik Liza 📲 018 - 366 6438 (Call /Wasap /Telegram)
03-3163 0200 atau klik link whatapps dibawah
https://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
https://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
https://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan  
8. Mr Benson - Mon 11/Oct/2021, 3:47pm
🌹Assalamualaikum & Selamat Sejahtera🌹
Kami, selaku pegawai khidmat pelanggan anda, kami ingin membantu anda, yang mempunyai masalah kewangan, untuk membuat pinjaman
Mengikut budget bulanan anda

Apa jaminan yang kami berikan pada anda?
✨ Tanpa pegang kad ATM
✨ Payment by direct debit
✨ Bulanan yang rendah
✨ Ikut budget anda
✨ Settlekan tempat lain, kami beri payment lagi rendah
✨ Mudah dan pantas
✨ Tanpa deposit
✨ Diskaun untuk penyelesaian awal
✨ Rekomen kawan dapat komisyen
✨ Blacklist bank, ctos, ccris jugak layak mohon
✨ Tiada interest yang tersembunyi oleh pihak syarikat kami

🌸 Yns Resources Sdn Bhd (Port Klang)
🌸 No.Office : 03-3163 0200
🌸 Website Link : http://www.ynsloan4u.com
🚘 COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE (T&C APPLY)

📞call / whatsapp / telegram
https://www.wasap.my/60166063644/mjlloanida
https://www.wasap.my/60166063644/mjlloanida
https://www.wasap.my/60166063644/mjlloanida  
9. Siti Syarah1221 - Mon 11/Oct/2021, 3:53pm
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911  
10. Shaliza Loan - Mon 11/Oct/2021, 3:56pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
11. Gigie - Mon 11/Oct/2021, 4:45pm
HAI SEMUA !!!

NAK PINJAMAN ???
NAK KADAR RENDAH ???
NAK PROMOSI YANG SUPERB SUPERB PUNYE ???

BOLEH ...... SEDIAKAN DOKUMEN DAN DATANG KE OFFICE KAMI.....

KAMI MENAWARKAN KADAR INTEREST SERENDAH 1.5% SEBULAN !! 

RENDAH KAN ?? 

CEPAT !! CEPAT !!

NIKMATI 60 HARI TANPA FAEDAH !!
NIKMATI 60 HARI TANPA FAEDAH !!
NIKMATI 60 HARI TANPA FAEDAH !!

DAPATKAN REBAT 20% DALAM MASA 2 MINGGU !!
DAPATKAN REBAT 20% DALAM MASA 2 MINGGU !!
DAPATKAN REBAT 20% DALAM MASA 2 MINGGU !!

DOKUMEN ?? HAAA SAYA TULIS DIBAWAH NIE, JANGAN LUPA SALIN YE .....

# 3 BULAN PAYSLIP
# 3 BULAN STATEMENT BANK
# KWSP
# BIL API/AIR
# SURAT PENGESAHAN JAWATAN

UNTUK MAKLUMAT LEBIH TERANG BOLEH HUBUNGI;

cik mawar:016 215 8441
..  
12. Shaliza Loan - Tue 12/Oct/2021, 10:51am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
13. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Tue 12/Oct/2021, 10:56am
Cover Area 🚩KLANG 🚩SELANGOR 🚩SHAH ALAM 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩KUALA LUMPUR
Pinjaman Terbuka Kepada :
🌸 Kerajaan
🌸 Swasta
🌸 Pencen
🌸 Perkeso
🌸 I-Citra

Keistimewaan syarikat kami :
✩ interest yg paling rendah di pasaran
★ tanpa pegang kad atm (Bayaran Secara Auto Debit)
✩ pelan ansuran bayaran yg fleksible
★ rekomen kawan blh dpt komisen
✩ blacklist bank, ctos, ccris juga layak memohon
★ tempoh bayaran bulanan 6 bulan hingga 36 bulan
✩ document ringkas

Sy sekarang boleh membuat semakan Online serta-merta di Whatassp Link :
http://wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://wasap.my/60183666438/ynsmloan

Cik Liza 📲 018-366 6438 (Wasap / Call / Telegram)
Website Link : http://www.ynsloan4u.com
Office Number ☎️ 03-3163 0200
🚘 COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE (T&C APPLY)  
14. Siti Syarah1221 - Tue 12/Oct/2021, 2:46pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰



Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya


#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION


CALL/WASAP:012-237 3911*Syarah
CALL/WASAP:017-885 5359*Elvin
OFFICE:06-799 0885

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://pecredit.wasap.my
http://pecredit.wasap.my
http://pecredit.wasap.my  
15. Shaliza Loan - Wed 13/Oct/2021, 9:04am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
16. Siti Syarah1221 - Wed 13/Oct/2021, 10:05am
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
17. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Wed 13/Oct/2021, 11:39am
💥HARINI MOHON HARINI LULUS💥
Call / Wassap 👇👇👇
📲 018-366 6438 / https://www.ynsloan4u.com
Taniah buat client² saya yang lulus pinjaman dengan syarikat kami, Pinjaman diluluskan pada hari yang sama, Client sendiri datang office untuk bincang pasal loan, Terima kasih gunakan service kami.

Perlukan wang segera❓ Permohonan bank tidak diluluskan❓ Jangan ambik mudah untuk buat pinjaman dengan along😅Tak kesian ke dengan family❓
JOM apply loan dengan saya Pinjaman yang MUDAH, CEPAT & SELAMAT✔️
YNS RESOURCES SDN BHD (Port Klang)
Number Office : 03 - 3163 0200
Cover Area 📌KLANG 📌SELANGOR 📌KL

Cepat~Rebutlah peluang ini!
📌TANPA KAD ATM (Bayaran Credit Debit)
📌TANPA DEPOSIT / UPFRONT / PENJAMIN
📌BAYARAN FLESBLE
📌BLACKLIST CTOS LAYAK MEMOHON

Sebarang pertanyaan sila hubungi :
Cik Liza 📲 018 - 366 6438
http://www.wasap.my/60183666438/loanmjl
http://www.wasap.my/60183666438/loanmjl
http://www.wasap.my/60183666438/loanmjl  
18. Shaliza Loan - Wed 13/Oct/2021, 1:32pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
19. Shaliza Loan - Thu 14/Oct/2021, 9:57am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
20. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Thu 14/Oct/2021, 9:59am
Cover Area 🚩KLANG 🚩SELANGOR 🚩SHAH ALAM 🚩SUBANG 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩KUALA LUMPUR
MEMERLUKAN PINJAMAN ? ? ?
ADA MASALAH KEWANGAN ? ? ?
NAK SETTLE HUTANG² ATAU BAYAR BILLS TERTUNGGAK!! JANGAN RISAU

NAK CARI LOAN APPROVED TANPA PEGANG KAD ATM... Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan

➡Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Secara Auto Debit)
➡Zero Interest % Sebulan
➡Blacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
➡Pinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
➡Boleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
➡Tempoh Bayaran Dari 6 – 36BLN @ Flexible Bayaran
➡Kelulusan 30 Minit dg dokumen complete
➡Kelulusan hingga 90%
➡Dokumen ringkas dan mudah

Utk pertanyaan yg lebih lanjut boleh berhubungi sy ditalian
Contact Number : 018 - 366 6438 Cik Liza (Call / Whatsapp / Telegram)
Number Office : 03-3163 0200
Website Link : https://www.ynsloan4u.com  
21. Siti Syarah1221 - Thu 14/Oct/2021, 10:25am
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
22. Shaliza Loan - Thu 14/Oct/2021, 1:02pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
23. Kenny - Thu 14/Oct/2021, 1:25pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
24. Kenny - Thu 14/Oct/2021, 4:26pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
25. Shaliza Loan - Fri 15/Oct/2021, 9:07am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
26. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Fri 15/Oct/2021, 10:59am
🔥PINJAMAN PERIBADI LULUS HARI INI DAPAT WANG HARI INI🔥

✅HANYA PERLUKAN DOKUMEN RINGKAS
✅HARI INI LOAN HARI INI DAPAT
✅BAYARAN BALIK YANG BERPATUTAN
✅COMPANY BERDAFTAR
✅MAKLUMAT DIRAHSIAKAN
✅CEPAT DAN SELAMAT
✅TRUSTED COMPANY
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
☑️SWASTA ☑️KERAJAAN
☑️PENCEN ☑️PERKESO
❌ BUKAN SCAMMER / AHLONG
❌ TANPA WANG PENDAHULUAN
❌ TANPA PENJAMIN / CAGARAN

🔥Cover Area : KLANG / SHAH ALAM / SUBANG / SELANGOR / KL
Website : http://www.ynsloan4u.com
Untuk maklumat lebih lanjut , sila hubungi
03-31630200 atau klik link whatapps dibawah

Cik Liza 📲 018 - 366 6438 (Call / Wasap / Telegram)
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan  
27. Siti Syarah1221 - Fri 15/Oct/2021, 2:05pm
Pinjaman Mudah & Pantas Proses 20Minit Sahaja!!!
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN

LOAN RM1000 SETTLE RM1060
LOAN RM2000 SETTLE RM2120
LOAN RM3000 SETTLE RM3180
* Gaji secara AUTO-DEBIT*

💰💰 PERMOHONAN UTK 💰💰
✔ KAKI TANGAN KERAJAAN
✔ PERKERJA SWASTA
✔ PERKERJA KILANG
✔ PENCEN
✔ SOSCO

💲💲 DOKUMEN DIPERLUKAN 💲💲
👉 SLIP GAJI
👉PENYATA BANK TERBARU

📱 Whatsapp/SMS/Call
📱 +60122373911
📱 http://pecredit.wasap.my  
28. Kenny - Fri 15/Oct/2021, 5:58pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
29. Shaliza Loan - Sat 16/Oct/2021, 10:28am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
30. Siti Syarah1221 - Sat 16/Oct/2021, 10:35am
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
31. Kenny - Sat 16/Oct/2021, 11:02am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
32. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Sat 16/Oct/2021, 3:32pm
🤗YNS RESOURCES SDN BHD🤗
Perlukan duit, contact kita segera !
____________________________
Tak Perlu Deposit!!!!
Website Link : https://www.ynsloan4u.com
Kami Sedia Membantu Anda, Proses Cepat Jika Dokumen Anda Lengkap!!!
____________________________
Swasta✔️
Kerajaann✔️
Pencen✔️
CTOS✔️
CCRIS✔️
❌ Tanpa pegang kad ATM (Bayaran Credit Dedit)
❌ Tanpa caj wang pendahuluan
❌ Tanpa penjamin
❌ Tanpa cagaran
▶️ Faedah Rendah
▶️ Boleh Tolong Jelaskan Hutang Tempat Lama
_________________________________
📃 Slip gaji 3 bulan terkini
📃 Penyata bank 3 bulan terkini
📃 Bil api / air 1bulan
📃 IC Copy
📃 Penyata Kwsp
____________________________
Berminat boleh hubungi Whatsapp :
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
__________________________________
AREA:
✔️KLANG
✔️SELANGOR
✔️KL
_________________________________
T&C  
33. Shaliza Loan - Sat 16/Oct/2021, 3:57pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
34. Kenny - Mon 18/Oct/2021, 10:18am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
35. Kenny - Mon 18/Oct/2021, 10:18am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
36. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Mon 18/Oct/2021, 12:25pm
Cover Area 🚩KLANG 🚩SELANGOR 🚩SHAH ALAM 🚩SUBANG 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩KUALA LUMPUR
MEMERLUKAN PINJAMAN ? ? ?
ADA MASALAH KEWANGAN ? ? ?
NAK SETTLE HUTANG² ATAU BAYAR BILLS TERTUNGGAK!! JANGAN RISAU

NAK CARI LOAN APPROVED TANPA PEGANG KAD ATM... Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wasap.my/60183666438/lizamloan
http://www.wasap.my/60183666438/lizamloan
http://www.wasap.my/60183666438/lizamloan

➡Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Secara Auto Debit)
➡Zero Interest % Sebulan
➡Blacklist / Ctos / Ccris LAYAK MEMOHON
➡Pinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
➡Boleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
➡Tempoh Bayaran Dari 6 – 36BLN @ Flexible Bayaran
➡Kelulusan 30 Minit dg dokumen complete
➡Kelulusan hingga 90%
➡Dokumen ringkas dan mudah

Utk pertanyaan yg lebih lanjut boleh berhubungi sy ditalian
Cik Liza : 018 - 366 6438 (Call / Whatsapp / Telegram)
Number Office : 03-3163 0200
Website Link : https://www.ynsloan4u.com  
37. Siti Syarah1221 - Mon 18/Oct/2021, 3:02pm
Pinjaman Mudah & Pantas Proses 20Minit Sahaja!!!
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN

LOAN RM1000 SETTLE RM1060
LOAN RM2000 SETTLE RM2120
LOAN RM3000 SETTLE RM3180
* Gaji secara AUTO-DEBIT*

💰💰 PERMOHONAN UTK 💰💰
✔ KAKI TANGAN KERAJAAN
✔ PERKERJA SWASTA
✔ PERKERJA KILANG
✔ PENCEN
✔ SOSCO

💲💲 DOKUMEN DIPERLUKAN 💲💲
👉 SLIP GAJI
👉PENYATA BANK TERBARU

📱 Whatsapp/SMS/Call
📱 +60122373911
📱 http://pecredit.wasap.my  
38. Shaliza Loan - Mon 18/Oct/2021, 4:15pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
39. Kenny - Mon 18/Oct/2021, 4:25pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
40. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Tue 19/Oct/2021, 9:26am
PINJAMAN BERLESEN TANPA PEGANG KAD ATM ANDA {BAYARAN SECARA AUTO DEBIT}
COVER AREA 🚩KLANG 🚩SELANGOR 🚩SHAH ALAM 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩KUALA LUMPUR
WhatsApps : http://www.wasap.my/60183666438/mloan2u
Website : https://www.ynsloan4u.com

Saya boleh bantu anda!
Kelulusan adalah segera!
Semua urusan dijalankan Di pejabat!
Saya membantu mereka benar-benar memerlukan!

♦ TANPA PEGANG KAD ATM {BAYARAN SECARA AUTO DEBIT}
♦ TANPA PENJAMIN / UPFRONT / DEPOSIT
♦️ ZERO INTEREST % UNTUK SEBULAN
=============================
Syarat kelayakan peminjam :
* Kakitangan kerajaan / swasta / pencen
* Bekerja 3 bulan ke atas
* Bergaji bersih 1000 ke atas
* Bergaji masuk bank (Autokredit)
=============================
🚘 COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE (T&C APPLY)
Sila hubungi sy sekiranya anda memerlukan atau berminat
Talian Tel : 018-366 6438 Cik Liza ( Wasap / Call / Telegram )
Telefon Pejabat : 03 - 3163 0200
http://www.wasap.my/60183666438/mloan2u  
41. Shaliza Loan - Tue 19/Oct/2021, 9:26am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
42. Kenny - Tue 19/Oct/2021, 9:44am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
43. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Tue 19/Oct/2021, 1:43pm
🔥PINJAMAN KHAS UNTUK PENDUDUK KLANG SELANGOR & KL🔥
Tak Perlu Deposit!!!!
Website Link : https://www.ynsloan4u.com
Kami Sedia Membantu Anda, Proses Cepat Sahaja Jika Dokumen Anda Lengkap!!
✅HANYA PERLUKAN DOKUMEN RINGKAS
✅HARI INI LOAN HARI INI DAPAT
✅BAYARAN BALIK YANG BERPATUTAN
✅COMPANY BERDAFTAR
✅MAKLUMAT DIRAHSIAKAN
✅CEPAT DAN SELAMAT
✅TRUSTED COMPANY

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
☑️SWASTA ☑️KERAJAAN
☑️PENCEN ☑️PERKESO
❌ BUKAN SCAMMER / AHLONG
❌ TANPA WANG PENDAHULUAN
❌ TANPA PENJAMIN / CAGARAN
🔥Khas untuk penduduk KLANG SELANGOR shj

Untuk maklumat lebih lanjut , sila hubungi
018-366 6438 atau klik link whatapps dibawah
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan

Atau terus ke pejabat kami beralamat :
NO 99 TINGKAT, 1, Persiaran Raja Muda Musa, Kawasan 13, 42000 Pelabuhan Klang, Selangor.  
44. Kenny - Tue 19/Oct/2021, 2:43pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
45. Shaliza Loan - Wed 20/Oct/2021, 9:39am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
46. Kenny - Wed 20/Oct/2021, 9:51am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
47. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Wed 20/Oct/2021, 1:53pm
Loan Company yang Blh Dipercayai
Cover Area 🚩KLANG🚩SHAH ALAM 🚩SUBANG 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩SELANGOR 🚩KUALA LUMPUR
PINJAMAN TERBUKA KEPADA :
- KERAJAAN / SWASTA
- PENCEN / PERKESO

Keistimewaan syarikat kami :
➡Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Credit Debit)
➡Faedah Serendah 1.5% Sebulan
➡Blacklist / Ctos / Ccris LAYAK MEMOHON
➡Pinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
➡Boleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
➡Tempoh Bayaran Dari 6 – 36 BLN @ Flexible Bayaran
➡Kelulusan 30 Minit dg dokumen complete
➡Kelulusan hingga 80%
➡Dokumen ringkas dan mudah
📌CTOS /* CRISS /* BLACKLIST /* PESARA /* SWASTA /* KERAJAAN

Sila hubungi sy sekiranya anda memerlukan atau berminat :
Cik Liza 018-366 6438 (Call / Wasap / Telegram)
Website : https://www.ynsloan4u.com

Semak KELAYAKAN secara ONLINE ⬇⬇⬇
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan  
48. Shaliza Loan - Thu 21/Oct/2021, 9:59am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
49. Kenny - Thu 21/Oct/2021, 10:41am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
50. Kenny - Fri 22/Oct/2021, 11:10am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 53 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..